Skocz do zawartości
IGNORED

Agnieszka - Brawo !

Frank

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Aga w finale w Dubaju

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Użytkownicy+

Ukryta Zawartość

Piąta na świecie... a tu cisza.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piąta na świecie... a tu cisza.

A co to w ogóle za kobitka jest z którą wygrała? Bo ja pierwsze słyszę. Chwalić to ją można za wygraną z Jankowic chociaż wynik kolejny raz świadczy o tym że kobiecy tenis to dziwna dyscyplina.

Co do Radwańskiej to zobaczymy po Roland Garros i po Wimbledonie.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Użytkownicy+

A co to w ogóle za kobitka jest z którą wygrała? Bo ja pierwsze słyszę.

Hmm, wygrała półfinał z Woźniacką ...

Co do Radwańskiej to zobaczymy po Roland Garros i po Wimbledonie.

Jasne, ale trzeba się cieszyć tym sukcesem. W ostatnim czasie na kilkanaście meczy, przegrała dwa, oba z Azarenko.

To jest chyba najwyższa pozycja polskiej tenisistki kiedykolwiek (pomijając oczywiście jedną emigrantkę). Może jest nawet wyżej niż kiedykolwiek jakikolwiej polski tenisista. Czy Fibak był kiedyś wyżej niż piąty?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

To jest chyba najwyższa pozycja polskiej tenisistki kiedykolwiek (pomijając oczywiście jedną emigrantkę). Może jest nawet wyżej niż kiedykolwiek jakikolwiej polski tenisista. Czy Fibak był kiedyś wyżej niż piąty?

Pojedyńczo Fibak bywał w pierwszej dziesiątce,ale nigdy tak wysoko.

Lepiej w deblu,gdzie był w ścisłej czołówce,nie pamiętam partnerów :).

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

A co to w ogóle za kobitka jest z którą wygrała?

Georges to Niemka,dobrze grająca,poukładana lepiej od swojej rodaczki Lisicki.

Co do zwycięstwa Agnieszki w Dubaju to bym tak nie piał,gdyby nie kontuzja Azarenki,to zwycięstwa by nie było.

Hmm, wygrała półfinał z Woźniacką ...

.

Woźniacka ma ostatnio spore problemy. A co do Radwańskiej to tatuś powinien odżałować trochę kasy na psychologa. Technicznie jest dobra, gra pomysłowy tenis ale czasem nagle wpada w jakiś dołek i potrafi przegrać wygrany mecz. Na tym poziomie takie rzeczy to prawdziwa katastrofa.

Jestem Europejczykiem.

.

Woźniacka ma ostatnio spore problemy. A co do Radwańskiej to tatuś powinien odżałować trochę kasy na psychologa. Technicznie jest dobra, gra pomysłowy tenis ale czasem nagle wpada w jakiś dołek i potrafi przegrać wygrany mecz. Na tym poziomie takie rzeczy to prawdziwa katastrofa.

Nie potrzeba psychologa tylko dobrego trenera. Jesli nie 'polepszy' serwisu do wielkiego szlema nigdy nie wygra niestety.

• 3 tygodnie później...

Na wszelki wypadek nie oglądałem ;-0.

Radwańska może mieć swoje 10 minut bo tenis kobiecy w tej chwili przezywa kryzys. Jaszcze nie tak dawno temu musiałaby walczyć z Clijsters, Henin, siostrami "wielka d..." Williams, a teraz?

Życzę jej jak najlepiej ale w tej chwili od dobrze przygotowanej siłowo i mentalnie zawodniczki odbija się jak od ściany.

Jestem Europejczykiem.

No już jest czwarta, chociaż po wczorajszym meczu niesmak.

Niesmak?Azarenka wybiła jej tenis na długo.Ma pewnie jej kompleks już........na zawsze.9:3 Co spotkanie to baty.To czwarte miejsce to przypadek i szczęśliwy traf...nic więcej.
  • 3 tygodnie później...

Brawo!

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Widać że rozstanie z tatusiem w roli trenera wyszło jej na dobre. Jest teraz znacznie spokojniejsza i pewna siebie a na tym poziomie przy zblizonym poziomie umiejętności to bardzo ważne. Nie ma gestykulacji, pretensji do wszystkiego wokół, ciągłego spoglądania na trenera.

Druga sprawa to fakt że wzmocniła się fizycznie i spokojnie wytrzymywała dłuższe wymiany. No i całkiem przyzwoity serwis. Biorąc pod uwagę ogólną słabość kobiecego tenisa w tej chwili Radwańska może spokojnie zagościć na stałe w pierwszej piątce.

Jestem Europejczykiem.

Co takiego???

Oczywiście w porównaniu z tym co było jeszcze niedawno. Owszem, prędkości oszałamiających nie ma ale pół roku temu jak ogladałem jej mecze to przy każdym drugim serwisie był strach w oczach.

Jestem Europejczykiem.

Oczywiście w porównaniu z tym co było jeszcze niedawno. Owszem, prędkości oszałamiających nie ma ale pół roku temu jak ogladałem jej mecze to przy każdym drugim serwisie był strach w oczach.

Drugi serwis jest tak samo slaby jak byl. Tylko Szarapowa nie potrafila tego wykorzystac. Posluchaj co na temat tego serwisu mowia amerykanscy komentatorzy (wszyscy to znani tenisisci), mowia ze to jest serwis na poziomie juniorskim. Pierwszy jeszcze ujdzie od biedy (przynajmniej nie 'zabijaja' jej tego serwisu za kazdym razem), ale drugi to jest jej pieta achillesowa i wg mnie na wielkigo szlema nie ma szans chyba ze popracuje nad tym.

Realizator od czasu do czasu nawet pokazywał prędkość serwisu Radwańskiej. I nie dlatego że były imponujące. Ale przynajmniej był celny. Skoro Szarapowa nie zdobywała seriami punktów po drugim serwisie Radwańskiej to widać nie był taki zły.

Jestem Europejczykiem.

Największy sukces powojennego polskiego tenisa, bez dwóch zdań. Isia już dawno pobiła starego przemądrzałego trepa Fibaka i jego gadki nudne jak flaki z olejem.

Świetny mecz, znakomicie grała Isia, a Szarapowa - cóż końcówka pierwszego i drugiego seta, czyli kluczowe momenty - spuśmy zasłonę milczenia..no ale ona już tyle kasy zgarnęła, że starczy

Słowem - brawo Isia!

Isia już dawno pobiła starego przemądrzałego trepa Fibaka i jego gadki nudne jak flaki z olejem.

Skąd w nas ta potrzeba dowalenia komuś na każdym kroku?

To faktycznie

Największy sukces powojennego polskiego tenisa,

Ale do niedawne największe sukcesy powojennego polskiego tenisa miał na koncie przez dziesięciolecia właśnie Fibak. Gość potrafił sobie potem sensownie urządzić życie i nie stał się odbiorcą opieki społecznej jak np. niejaki Borg.

Życzliwie wypowiada się o Radwańskiej, kibicuje jej, a jeżeli kogoś nudzą jego gadki, wystarczy nie słuchać.

Oczywiście gdzie indziej znajdziemy komentarze innych życzliwych pomniejszające z kolei sukces Radwańskiej.

Trochę więcej życzliwości dla otoczenia!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Azarenka przegrała z Bartoli i gdyby nie ten fakt,to finału........ by nie było.Widziałem walke z tą wykrzykującą babą i dobrze,że jej dołożyła ale powinna podziękować Bartoli.

Skąd w nas ta potrzeba dowalenia komuś na każdym kroku?

To faktycznie

Ale do niedawne największe sukcesy powojennego polskiego tenisa miał na koncie przez dziesięciolecia właśnie Fibak. Gość potrafił sobie potem sensownie urządzić życie i nie stał się odbiorcą opieki społecznej jak np. niejaki Borg.

Życzliwie wypowiada się o Radwańskiej, kibicuje jej, a jeżeli kogoś nudzą jego gadki, wystarczy nie słuchać.

Oczywiście gdzie indziej znajdziemy komentarze innych życzliwych pomniejszające z kolei sukces Radwańskiej.

Trochę więcej życzliwości dla otoczenia!

Brawo - popieram każde słowo. Mniej zacietrzewienia wszystkim na dobre wyjdzie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.