Skocz do zawartości
IGNORED

Agnieszka - Brawo !

Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję dżentelmenom za porady, ja przy komentarzach fibaka po prostu ściszam telewizor i tyle. dla mnie ten facet nudzi od dawna nic ciekawego nie powiedział na temat tenisa, a czy ułożył sobie życie to już zostawmy jego żonom (byłym) i ocenie salonu, w którym się prawda kręci od kilkudziesięciu lat.

pozdrawiam grających w tenisa forumowiczów, bo liczę że tacy też tutaj są

pozdrawiam grających w tenisa forumowiczów, bo liczę że tacy też tutaj są

Gramy,gramy :).

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Oooo tak,na pewno!Kto by wtedy pracował?

(Dla niezorientowanych - odnośnie Fibaka).

Przecież Fibak pracował - był zawodowcem. Zarobił sporo kasy i nie sądzę żeby np. był obciążeniem dla naszego systemu emerytalnego.

Jestem Europejczykiem.

Nasz system emerytalny padnie jarciu zanim dożyjesz (o ile) czego Ci życzę tuskowych 67 latek...

ale to temat na inny wątek prawda a ja nie mogę dać się sprowokować jarciu sam wiesz

(...)

wracając do tenisa - dzisiejszy PS prognozuje awans Isi na pudło za jakieś 6 tygodni

najważniejsze dla nas tenisowych amatorów i oglądaczy - mecz tenisowy z udziałem pań wreszcie można było obejrzeć bez znudzenia i znużenia, choć niektóre błędy szarapowej w końcówkach obu setów - cóż, zdarzają się na poziomie powiedzmy amatorskim - no ale nerwy nerwy...

oczywiście piszę o sobie - ja uważam obecny tenis kobiecy za wyjątkowo nudny

Jak na siebie to Szarapowa grała bardzo regularnie. Wszyscy pamiętamy mecze w których potrafiła psuć piłki całymi seriami.

A co do pracy to nie zamierzam iść na emeryturę w wieku 67 lat.

Jestem Europejczykiem.

No to sie chłopina napracował.Ile lat..............."pracował"?

Przecież tego pracą nie nazywamy a raczej....grą.Poker też jest grą.

To gdzie pracował?

Myślenie ci osłabło?

Będąc zawodowym tenisistą zarabiał na siebie, rodzinę, trenera, masażystę i jeszcze kilka osób.

Zarobione pieniądze zainwestował na tyle rozsądnie że żyje całkiem nieźle.

Jestem Europejczykiem.

Sport zawodowy,(w szczególności tenis jest mi bliski),to cholernie ciężka harówa.

Zazdrościmy wtedy kiedy już widzimy sukcesy,splendor i pieniądze ;),ale wiedząc ile trzeba na to pracować,ile i co poświęcić, nie zamienilibyśmy się,o nie!

• Użytkownicy+

Sport zawodowy,(w szczególności tenis jest mi bliski),to cholernie ciężka harówa.

Zazdrościmy wtedy kiedy już widzimy sukcesy,splendor i pieniądze ;),ale wiedząc ile trzeba na to pracować,ile i co poświęcić, nie zamienilibyśmy się,o nie!

Mało tego, dla większości to tylko wydatki... zarabia garstka, która miała talent, szczęście i determinację. Jeden na tysiąc uprawiających sport coś tam zarabia, a fortuny mają ze sportu tylko jednostki. Dobrze, że Aga zgarnęła tą kasę za wygrany turniej, a nie kto inny.

• 1 miesiąc później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Azarenka obecnie prowadzi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Nie ma co się martwić,to dopiero szósta porażka z Azarenką w tym roku.

Verdasco 15 razy przegrywał z Nadalem i wreszcie wygrał ;).

a ja bym zapytał, gdzie placi podatki ,ta jak jej tam.....radwanska?

w Krakowie co do złotówki bez kantów

są publicznie podane wysokosci jej przelewów do US

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

a ja bym zapytał, gdzie placi podatki ,ta jak jej tam.....radwanska?

Mało mnie już obchodzi,gdzie płaci,po tym jak jej i ojcu,nie dali w Krakowie odbudować starego polskiego klubu.

Radwańscy chcieli stworzyć infrastukturę tenisową w Krakowie,korty,szkółki,itd.

Tylko nasza polska mentalność i jakaś chora zawiść,nie pozwoliła na realizację tych celów.

Można zapytać także,gdzie był Polski Związek Tenisowy,jak Radwańscy potrzebowali wsparcia,gdy Agnieszka była młoda?

Był tam,gdzie i teraz,wypięty na potrzeby polskiej młodzieży,zgarniający kasę tylko pod siebie.

Znam te problemy,i widzę to na bieżąco,właśnie od strony rodziców ;).

P.S.

Radźcie sobie sami,jak będzie sukces,to wtedy się przypniemy i spijemy trochę śmietanki ;).

Tak jest nie tylko w polskim tenisie,(tak samo w innych dyscyplinach)potem wszyscy wielce zdziwieni,że Radwańska jakiś czas temu nie chciała (czy nie mogła) wystąpić w turnieju w Polsce,PZT zdaje się obraził i pokłócił z Radwańskim.

w Krakowie co do złotówki bez kantów

są publicznie podane wysokosci jej przelewów do US

tak sie pytam z przekory bo pamietam jak wszyscy mieli w dupie te jej walke z organizacjami mafijnymi panstwowymi, tak ze w koncu musiala poradzic sobie sama.Teraz jest..NASZA.A ja bym wyjechał teraz i placił w ..rosji.

Konflikt z PZT - dlaczego zatem Radwańscy mają do dyspozycji trenera - etatowego pracownika PZT?

Co do zmiany kraju - Radwańscy mieli możliwość podpisania volkslisty, a jednak z Reichu wyjechali po osiągnięciu przez Agnieszkę wieku szkolnego. Pieniądze to nie wszystko...

• 3 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

dobrze siepie! :)

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Ukryta Zawartość

R trzymamy kciuki!

Kuzniecowa mocna jest jednak!

R z W miała lekko ułatwione zadanie bo W mocno waliła jednak w siatę tutaj tego nie ma a R chyba jest zmęczona po W

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.