Skocz do zawartości
IGNORED

KODA CV-40 czy K-5000 do stereo

Francuz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Stoję przed wyborem głośników do stereo po wielu odsłuchach wybrałem dwa modele KODA CV-40 i KODA K-5000 będą te głośniki grały pod wzmacniaczem Xindak A-06. Dżwiękowo podobają mi się jedne i drugie.... Może ktoś użytkuje taki zestaw i chciałby się podzielić ze mną swoimi doświadczeniami.

https://www.audiostereo.pl/topic/35966-koda-cv-40-czy-k-5000-do-stereo/

Hej jaja sobie robisz ?? jedyne co cię tłumaczy to ześ nowy ,nie wiesz ze na tym forum KODA do tabu i popełniasz gruby nietakt ?????Jak byś zapytał o Harpie to byś odpowiedz otrzymał a tak pełen ignor ,odpowiedziałem ci na zakładce Kino ,więc właściwie zdecyduj się gdzie chcesz otrzymać odpowiedzi ......

Hm. Może i tabu lecz gdy weżmiesz stosunek jakości do ceny to mi Koda odpowiada. W zakładce kino zapytanie brzmiało o zestaw do kina czyli 5,1 - lecz ty jako stary pewnie wiesz o co chodzi :-) A tutaj chciałem uzyskać info o stereo bo stałem się szczęśliwym posiadaczem Xindak A-06 więc nie rozumiem czemu nie miałbym zapytać... Żona lubi kino a ja wolę stereo,co w tm dziwnego? A może jednak ktoś doradzi,może ktoś słuchał te modele KODY i podzieli się swoimi wrażeniami odsłuchowymi.

Ja użytkuję kolumny KODA i nie życzę sobie, by ktoś je wyśmiewał! Jeśli komuś (mnie) pasują, to nie jest to sprzęt, który nie ma elektoratu...

Nie chcesz, nie kupuj – a przede wszystkim nie wyśmiewaj!

Ja nie wyśmiewam ,ja tylko wiem ze na tym forum jest to temat ........ błe..

Dam przykład zobacz ile masz wypowiedzi na :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

""ej jaja sobie robisz ?? jedyne co cię tłumaczy to ześ nowy ,nie wiesz ze na tym forum KODA do tabu i popełniasz gruby nietakt ?????Jak byś zapytał o Harpie to byś odpowiedz otrzymał a tak pełen ignor ,odpowiedziałem ci na zakładce Kino ,więc właściwie zdecyduj się gdzie chcesz otrzymać odpowiedzi ......""

Szanowny Panie - najpierw cytując Pana że to temat tabu itd. Pan sobie szanowne jaja robi. Teraz odnoszę wrażenie że promuje je Pan jako doskonały produkt i porównywalny z DLS czy Dali . Sądzę że jest w tym ukryty jakiś cel czy podtekst . Tylko czemu ma to służyć ? promocji kody czy obnażeniu marek Dali lub DLS tu przywołanych.

miśkuleczka -odpowiem wprost ,prawdzie niczemu innemu , dlaczego uważa Pan ze chce deprecjonować jakąś markę ??? Po prostu dziwi mnie to ze o powszechnie znanej rzeczy nikt nie chce dyskutować ,tak jakby to faktycznie jakieś tabu było . Proszę zwrócić uwagę że zadałem pytanie czy koś może sprawdzał czy te tak podobne przywołane wyroby ,odpowiadają sobie jakością _ktokolwiek słyszał ,ktokolwiek wie_ .Jeśli są tak dobre to czy warto przepłacać .

A może to tylko ,beznadziejna kopia ,i tylko wygląda tak samo?? .

• 6 miesięcy później...
  • 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...

Dokładnie jak by z K-5000 zdjąć napis koda, nakleić jakiś " Audiofil Acoustic" zrobić cene 9999 zł i szał na forum. Poza tym nie wiem czy wiecie ale koda robi większość podzespołów do "renomowanych marek". Wiadomo że Koda to w większości budżetówa chociaz stosunek cena/jakość bardzo dobry lecz seria Harmony to już ideał do cena/jakość. Sam czekam aż wypuszczą czarne K-5000 mają być podobno w tym roku i zmieniam moje "wypasione" Wharfedale na K-5000 słuchałem wiele ale ta koda zrobiła na mnie duże wrażenie a za osczędzoną kase dołoże suba Velodyne i za 4500 zestaw że mucha nie siada :)

Pieniądze nie grają !

Wiele osób deprecjonuje firmę KODA nie posłuchawszy najpierw jej wyrobów. A te są całkiem, całkiem dobre. Szczególnie seria Harmony.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.