Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

;) Na taki zestaw można zarobić..kwestia tylko ile czasu.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Załóżcie sobie nowy wątek na bocznicy jak zarobić na pierwsze stereo ...

Jak ktoś chce to można - ja na pierwszy "prawdziwy" sprzęt za komuny pracowałem 4 lata we wszystkie wakacje odkładając na kupkę i dało się - więc tym bardziej dziś też można! Ciekawe ilu obecnych nastolatków byłaby w stanie czekać na wzmacniacz 4 lata ;)

Uważajcie na wasze wzmaki w Sylwestra (!) nie kręćcie gałami za bardzo i nie polewajcie ich szampanami ;) Szczęśliwego i Bogatszego Nowego Roku !!!

siedzi jasio nad szambem i wynurza się szef:

-podaj 16-nastkę, 18-nastkę, no i podaje

mija godzina szef wynurza się i mówi ucz się ucz bo gówno będziesz wiedział :)

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Dzieki za podpowiedzi. Glosniki do przodu moge wysunac max 10cm, bo do pokoju jeszcze jakos trzeba wejsc, a drzwi sa tuz obok. Wysuniecie troche poprawilo lokalizacje instrumentow i wokali, natomiast bas zostal. Slucham generalnie energetycznej muzyki, wiec bas jest jak najbardziej wskazany, a ten zestawik jakos i tak sprawnie go kontroluje. Problem natomiast jest na plytach, gdzie realizator rowniez gustuje w nadmiarze basu, wtedy niestety dudni. Na wieksze kombinacje z ustawianiem musze poczekac na wieksze lokum a poki co nie zanosi sie na to :|.

Zestawienie sprzetu na komodke nie wchodzi w gre ze wzgledow estetycznych. Poza tym jak widac, w pokoju brak jeszcze tv nad ta komodka.

Pozdrawiam

Ciekawe ilu obecnych nastolatków byłaby w stanie czekać na wzmacniacz 4 lata ;)

nikt bo dzisiejsza nastoletnia mlodziez jest przyzwyczajona ze ma "na zaraz" niestety :(

"Ciekawe ilu obecnych nastolatków byłaby w stanie czekać na wzmacniacz 4 lata ;)"

A po co im wzmacniacz jak mają empetrójki.

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

jajcasz77, 29 Gru 2008, 09:24

>Ciekawe ilu obecnych nastolatków byłaby w stanie czekać na wzmacniacz 4 lata ;)

>

>nikt bo dzisiejsza nastoletnia mlodziez jest przyzwyczajona ze ma "na zaraz" niestety :(

moze nie cala mlodziez ale niestety w sporej ilosci tak ma...tak ich ucza rodzice, przyjezdni dorobkiewicze...bo po co przyjechac do warszawy? po kase! kase! kase!

takie juz dziadostwo w spoleczenstwie jest.

Witam co do tego czekania i odkladania ja na swojego Cambridge Audio odkladalem rok i troszke mysle ze warto bylo ale jak to mowia apetyt rosnie w miare jedzenia i chcec zmiany na cos lepszego dlatego nie dziwie sie kolegom z mojego wieku ze chca miec wszystko tak latwo i prosto :) Pozdrawiam

NO ja myślę że nie całą młodzież :P Ja też swoje odczekałem zanim kupiłem to co mam teraz ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Też myślę że nie warto się nimi przejmować, wszak ważne że już w takim wieku masz bardzo fajny system i co za tym idzie rozwijasz swoje gusta muzyczne jak i brzmieniowe. To tylko na plus.

Dziękuję za miłe słowa. Nie rozumiem w czym problem, każdy wydaje pieniądze na to, na co ma ochotę. Zbierałem na zestaw 2 lata przy czym pracowałem przez wakacje. Nie wydawałem pieniędzy na nic innego. Jeden kupuje rower za 4tyś, inny superkomputer, moim marzeniem był dobry sprzęt stereo, dlatego zbierałem, zbierałem i uzbierałem. Zgromadziłem trochę płyt (ok.150) i nie chciałem ich słuchać przez wbudowany napęd w pc i na komputerowych pierdziawkach. Co w tym złego? :/

Czego słuchasz(jakie gatunki preferujesz), i czy ta ilość płyt to same audio cd??

Pool. Nie przejmuj się słowami ludzi, którzy żyją w swoim małym, ograniczonym i zamkniętym światku. Przez te kable i stoliki nie wiedzą już co mówią i czynią. Ciesz się muzyką i postaraj się żeby nigdy nie być takim jak oni.

"szczerze mowiac to watpie zeby kolega pool sam zarabil na ten zestaw. a wiesz, moim zdaniem chwalic sie bogatymi rodzicami to wstyd..."

.

.

.

dywan102

Widzę, ze kolega lubi mieć pierwsze i ostatnie zdanie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ho ho :) Ja taki cierpliwy nie byłem. Miałem jakąś tam kasę, trochę dozbierałem, i kupiłem po 3 miesiącach :) Taki zestaw to to nie był, ale też cholernie się z niego cieszyłem (i po części ciesze dalej).

>Zbierałem na zestaw 2 lata przy czym pracowałem przez wakacje. Nie wydawałem pieniędzy na nic

>innego.

mlodziak a zbieral chyle czola. gdziesty sie uchowal? :P

• Pokaż nowe odpowiedzi