Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, dajmy spokój

Jaki jest koń każdy widzi,

nie ma co ciągnąć tego dalej

znowu zrobi się syf na pięć stron

A Ty czarek się nie przejmuj

włącz "ignora" i rozwijaj swoje zainteresowania

Na pewno w pokoju coś się jeszcze da zrobić

:)

rafal, a ty nie miales se isc z AS? papa.. czarek, nie przejmoj sie balwanami...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

poczytałem sobie właśnie wszystkie posty, dziękuję za poparcie.

Po 1. na sprzęt zarobiłem sam w wakacje pracując, oraz kolumny również zrobiłem sam, nie było żadnego dofinansowania od rodziców, nie jestem jakiś bogaty czy nie wiadomo co, jak niektórzy sądzą.

Pozdrawiam.

ps. sam chciałbym zobaczyć pokój rafal735r z ciekawości.

czarekp9

świetny pokoik, a "sonusy" wyglądają bezbłędnie...nie bierz sobie do serca opinii frustratów, których (nie tylko na tym forum) nie brakuje,

pozdro, tak trzymać :-)

Niektórzy po prostu lubią robić syf, nie wiem czy to zazdrość czy zwykła głupota. Jesli ktos jest młody i nie ma możliwości zapracować na swój sprzet to nie oznacza, że nie powinien rozwijać się muzycznie. Zakłądając nawet, że stereo kupili rodzice, co w tym złego? Ilu 16-latków ma potrzebę "słuchania muzyki"? Z reguły nastolatki mają mniej wysublimowane potrzeby.

"No o to chodzi ze zdjecie psa jest OK. ale playera nie. Pfff"

Dokładnie tak, przynajmniej z owym ustrojowym psem moża przy okazji pogadać i nie zrzędzi jak własciciel owego pleyerka.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

pies jest super sympatyczny, właściciel też, ale go nie pieśćcie - tu jest As -twarde życie, każdy dostaje prędzej czy później kopa w nery.

Ale fakt - jak widzę co pokazuje młody chłopak, to wzbiera we mnie nienawiść do poprzedniego systemu - altusy z pod lady, wsdiora, magnetofon Dynamic Spiker, Finezja, Amator, Mercury, Radmor, póżnej Techniksy - za 2 wypłaty kupiłem magnetofon MR-12 (pamięta ktoś), giełda w Hybrydah, Wolumen

a póżniej do chaty i XXX słuchania tej samej płyty - to byli czasy

o ile pamiętam o kablach mowy nie było:)))

foxbat, 25 Wrz 2009, 13:34

>rafal, a ty nie miales se isc z AS? papa.. czarek, nie przejmoj sie balwanami...

Nie przypominam sobie. Ale z tego co czytalem ciebie rowniez wszyscy nie kochaja...

Chyba zaloze wam oddzielny temat. A bedzie brzmial mniej wiecej tak:

"Wasze ustroje - psy, koty czy tez inne chomiki"

Moze byc? Bedziecie mogli tam wklejac rozne rybki tudziez fretki i majaczyc o nich godzinami. Ew moge tez tam wkleic swoje zdjecie, bo widze ze sie stalem gwiazda ostatniej strony Waszych ustrojow, wiec bardzo mi milo.

?👈

>ps. sam chciałbym zobaczyć pokój rafal735r z ciekawości.

Cofnij sie parenascie stron, a napewno znajdziesz, przynajmniej ze 2 pewnie. Chyba ze ci sie nie chce.

?👈

>Oburzylbym się gdyby byl uwiazany na łańcuchu ...

No tak. Wedlug unii europejskiej "piesek musi ze latac na wolnosci bez zadnych ograniczen". Bo to wbrew jego naturze.

O bosche.

?👈

czarekp9 mnie się bardzo podoba i gratulacje , że masz takie zamiłowania zapewne każdy piszących tu na forum rodziców byłby zadowolony gdyby ich pociecha szła w tym kierunku

Ktos ma rozmch słonia w składzie porcelany, subtelny mod.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>Ktos ma rozmch słonia w składzie porcelany, subtelny mod.

No i dobrze porządki mile widziane bo ten wątek ma więcej szamba niż ciekawych uwag na temat;)

kolumny są robione przeze mnie na głośnikach tonsila ( gdn 13/40/2 i gdwk 10/80/7, zwrotnica na forum, w dziale " Totem Mite, Staff, odsluchy, schematy")

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

wojtas, 26 Wrz 2009, 11:02

do piękna to mu niemiłościernie dużo brakuje, ale dźwiękowo - mógłbym je mieć w domku!!! :)

->czarek

To mnie zszokowałeś, kolego. Naprawdę, pięknie wyglądają. Będę obiektywny wobec ich dźwięku nie wyrażając na jego temat opinii - bo ich z oczywistych przyczyn nie słyszałem - ale wizualnie udało Ci się osiągnąć naprawdę wspaniały efekt. Ech, odkupiłbym je od ciebie za grube pieniądze ( gdybym je jeszcze miał ;) ). Gratuluję.

czarekp9

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) opis budowy, wszystko znajdziecie właśnie tam.

Fantastyczna praca i wykonanie. "What HI-FI *****" ;-).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fakt, pracu duzo. Ciekawe jak z brzmieniem w tych 14m2. Obawiam sie ze takie wooferki srednio sobie radza z tym metrazem. Dla mnie zbyt male woofery jak na ta skrzynke (chodzi o proporcje). Jakas obudowa duza ale wooferek maly.

Jak na koszt 300 paru zlotych to calkiem niezle.

?👈

dziękuję za miłe słowa :) pokój to ok 12 ( niecałe ) mkw, i radzą sobie bardzo dobrze, gorzej w 18mkw, testowałem w innym pokoju.

>>czarekp9

Miałeś porównanie Twoch klonów do klonów mietków- jakie różnice w brzmieniu? Obudowa oczywiście fajna, gratulacje.

niestety nie miałem, ale z tego co inni mówili to dużo lepiej się sprawuje w większej obudowie, bo w tej 5.6 l nie ma basu.

• Pokaż nowe odpowiedzi