Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

Dancer&rochu, mysle, ze tu nie chodzi o zazdrosc, a o zasady... to co wkleil gorek to pieprzona reklama swoich wyrobow, i koliduje z tematem watku oraz regulaminem forum, bo tu mamy wklejac SWOJE nie czyjes... ale co tam :) pewnie i ja zielenieje z zazdrosci :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

górek, 11 Mar 2010, 22:53

>Wrzucam coś co ucieszyło dzisiaj moje oko :)

->górek ,gdyby jeszcze parkiet w tym pomieszczeniu był z hebanu albo innego afrykańskiego drzewa w podobnej tonacji do kolumn ,to tak właśnie wyobrażam sobie pokój odsłuchowy obamy albo jakiegoś afrykańskiego audiofila ;) .

Reklama? A co On niby reklamuje? Nie wiem co, kiedy, po co, za ile, nie wiem nic. Chcial Nam uprzyjemnic zycie, pozostaje Nam miec nadzieje ze wlasciciel tego systemu wyrazil zgode na zdjecie tutaj - a ze ten sprzet to marzenie 99% tego forum i niektorzy nie potrafia sobie z tym poradzic... ;-)

gratulacje dla moderacji.... widac ze france dzialaja szybko...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Wrzucam coś co ucieszyło moje oko :)

Co prawda sprzęt nie mój, ale sam tam też byłem, zresztą wtajemniczeni na pewno pamiętają :)

Oczywiście system cały czas się rozwija i w drodze kolejne "klocki" więc na razie stoi to co stoi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

aha, przepraszam moderacje, za to, ze na tej fotce nie ma nic czym moglbym sie zareklamowac, obiecuje poprawe!

"aha, przepraszam moderacje, za to, ze na tej fotce nie ma nic czym moglbym sie zareklamowac,

obiecuje poprawe!"

haha, sama fotka jest reklamą pewnego salonu.

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

Co to za moderator mój wpis usunął?

Napisałem prawdę że to temat Wasze ustroje czyli nasze ustroje a nie temat Ustroje moich klientów

Podkreślam raz jeszcze żeby sobie kolega założył wątek Ustroje moich klientów i na rany nie usuwajcie mojego wpisu bo będe pisał jeszcze więcej prawdy jak ten wpis zostanie usunięty no i wypadało by powiadomić jakim prawem ???

audiomagia.blogspot.com

Co to za moderator mój wpis usunął?

Napisałem prawdę że to temat Wasze ustroje czyli nasze ustroje a nie temat Ustroje moich klientów

Podkreślam raz jeszcze żeby sobie kolega założył wątek Ustroje moich klientów i na rany nie usuwajcie mojego wpisu bo będe pisał jeszcze więcej prawdy jak ten wpis zostanie usunięty no i wypadało by powiadomić jakim prawem ???

audiomagia.blogspot.com

> MAG,

Nie widziałem Twoich wpisów ale po tym co czytam wnioskuję że masz jakiś problem co do tych zdjęć...

Nie raz już były wklejane tu zdjęcia nie swojego systemu i nikt nie miał do tego problemu. Jest to dość nietuzinkowy zestaw, kolumny jedyne w Polsce i wydaje mi się że były warte pokazania... Wielu forumowiczom bardzo podoba się ten system, podejrzewam że również ucieszył oko niejednego, co można wywnioskować po komentarzach wiec jak komuś żal dupę ściska, to trudno.

górek

Sądzę że MAGowi chodzi o to że ostatnio coraz częściej wkleja się zdjęcia w rodzaju "Nie Wasze Ustroje", i np: z dopiskiem "byłem tam i słuchałem i wielu wie o co chodzi", czy nie powinno się tego robić np: w "Lubuskich odsłuchach"?.

Wyjątkowe kolumny, tak są zjawiskowe, ale od tego też był temat (i chyba nawet nie jeden), niedługo wszystko się wymiesza i nie będzie ważne co w jakim temacie się wkleja i pisze bo każdy temat ma duża dowolność i rozpiętość wypowiedzi OT, i znajdź coś później.

Owszem zawsze można wyjątki zrobić, ale czy nie lepiej założyć oddzielny temat i tam umieszczać takie rodzynki i ile sztuk w Polsce itd, itp.?

Np: "Wyjątkowe i najdroższe kolumny w Polsce", czy coś takiego.

Pomijam fakt że dużo więcej się tu pisze jak pokazuje fotki czegokolwiek.

Może autorowi o Ustroje Słowne chodziło, jeden temat poświęcić tylko na galerię to chyba nie jakiś wielki problem czy sztuka, prawda?.

• Redaktorzy

Ze względu na dość histeryczną reakcję części forumowiczów wpis Górka i wpisy do niego się odnoszące zostały usunięte. Jeśli właściciel systemu z Zingali będzie miał ochotę opublikować zdjęcia swojego pokoju odsłuchowego mam nadzieję podobne protesty nie będą miały miejsca.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Najbardziej niezawodne jednak jest allegro - ja ostatnio za mniej niż 100 zł kupiłem dywan 4 x 3 metry, z prawdziwej wełny w stanie idealnym. Cena sklepowa > 4k... Szukajcie a znajdziecie :)

Wojtek

• Pokaż nowe odpowiedzi