Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

seba

Jak to w całości wygląda?

PS

Żeby nie było skojarzeń to może temu z przecinkiem ze dwie białe kropki bo bokach przykleic (dzieci rosną) ;P

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Seba78, 6 Cze 2010, 21:02

>Master, ty zboku! dopóki nie powiedziałeś to nigdy bym nie pomyślał!

>Oryginalny pokój. Jak są małe dzieci to z pewnością stylistyka usprawiedliwiona!:)

No nie wiem, South Park i małe dzieci? :P

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

W końcu mój dlugo wyczekiwany ustrój :))

...i od razu z tyłu mniejszy bałaganik się zrobił!

Od razu uspokajam! - "kfiatek" i stołeczek stoją dzielnie obok!:)

post-10320-100001739 1276011359_thumb.jpg

post-10320-100001740 1276011359_thumb.jpg

Stolik bardzo ladny w swej prostocie. Fajniejszy niz gorkowy , a i cena pewnie bardziej zjadliwa. :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

>Stolik bardzo ladny w swej prostocie. Fajniejszy niz gorkowy , a i cena pewnie bardziej zjadliwa.

>:)

X2

Main: CD880, Alpha 9 ---> Arcus

Head: CD880, Alpha 9 ---> HD600, K340

No master :)

jest stolik :)

to teraz powiedz

kiedy będzie transport jakiś ludzki :)

chyba że go nigdy na wcześniejszych fotach widać nie było... :)

albo że on nie ma znaczenia skoro thetka taka smaczna

?

Widzę, że stolik ładnie dobrany kolorystycznie do wzmacnicza, a do tego obficie okolcowany mimo tylko trzech nóżek. Podoba mi się ładna sieciówka o odpowiedniej średnicy. Tu kolorystyka jest już troszkę dowolna. Ciekawią mnie druciki doprowadzające prąd do gniazdka w ścianie. To chyba zwykłe aluminium jest?

Ha,ha!

Na zdjęciu Velumowa łączówka wygląda na grubszą, niż rurki do c.o.... ;)

A przy okazji nabycia nowego stoliczka okazało się, że nie pasuje lampa... kineskopowa :))

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

Noooo :( ten TV masakra?! :(( ale cuż zrobić?!

Stoliczek pojawił się nie w porę bo kasy nie było, ale jak się nie ma kasy to się kupuje! hehe

350zł dało się przeżyć:) (pozdro dla poprzedniego właściciela!)

ta filetowa sieciówka to xlo ref2 10A - 1 wtyk oryginał drugi oyade - całość podejrzewam że chinolska podróba ale brałem go tylko na wygląd:) - A TO JEDNAK GRA hehe! - ale ciiiszaaaaa!

nie ma co zapędzać się w herezje hehe.

velumki niestety za krótkie teraz :((

będzie trzeba coś 3m szukać grrrr! - a miało być tak pięknie!

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

a co do transportu - tak - SB Duecik 4 life ! :)

stoi sobie na DVD - z tego ujęcia nie widać skunksa, ale dzielnie robi swoje :))

1200CD w jednej łapce - nigdy nie wrócę do CD - a transport może będzie inny, ale forma FLAC :)

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

captainspaulding, 8 Cze 2010, 21:29

canibalki to jeszcze nie jest extrema! :)

o dziwota daje radę! ale dół jest taki jak w nagraniach :( przeważnie spaprany :((

szybkość jest i kontrolam a że masy mało itp to już doszedłem że to pokój jest tu całym łotrem i rzezimieszkiem :)

jednak cudów nie ma - lampa dla 936 to minimum te 60-70W na kanał (najlepiej 100), ale póki co te bewitchowe 2x30W daje radę :)

- jak poszukasz fotki z przed jakiego roku to jechałem jeszcze na amplitunerku za 240zł nowy + wzmak za 200zł i całość kabli za 20zł :)))

w porównaniu do tamtego dźwięku teraz to jakby ktoś dal mi w mordę hehe!

póki co teraz STOP - prędko nie wkleję nowych fotek - to zarówno :-) jak i :-( (przynajmniej dla mnie)

pozdro!!!

Master

Telewizorek za lampą na ścianę, tani za 1,2kzł i po zawodach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

z tymi płaskimi jest wał typu - analogowa kablówka :(

to jest krew z oczu :( poza tym między oknami trochę niebezpiecznie, a i 32cale z 6ciu metrów ciężko oglądać :(

P.s.Co co drutów w ścianie - było alum poprzepalane 1,0mm2 lol, ale sam własnoręcznie przerzeźbiłem chatkę na 2,5 miedzioszkę + 1,5 oświetleniowe. te gniazdo pod audio dostało nawet osobny obwód na wyłączniku!! tu nie ma co oszczędzać - po ponad 50% dźwięku hehe!

Kaszio, powiem Ci że Twoje głośniki wyglądają bardzo profesjonalnie. Gdybym widział takie w sklepie posłuchałbym choćby dla samego ciekawego designu, ale jestem pewien że grają równie świetnie jak wyglądają.

Strojenie na słuch? - jak najbardziej! Nie ma nic lepszego niż garnitur szyty na miarę !! Powodzenia

Bronco, 8 Cze 2010, 21:55

>Na plazmowym da się analogówke oglądać :)

Ja mam LCD z fajnym systemem polepszjacym slaby sygnal z kablowki, w rezultacie na kablowce mam ostrzejszy obraz jak z cyfrowki, tyle ze zaszumiony :-/ bo mam rozgaleznik wpleciony w tor.

?👈

masterofdeath6, 8 Cze 2010, 21:53

>z tymi płaskimi jest wał typu - analogowa kablówka :(

>to jest krew z oczu :( poza tym między oknami trochę niebezpiecznie, a i 32cale z 6ciu metrów

>ciężko oglądać :(

Ja mam 42 cale, analogową ale satelitę (Polsat) i oglądam z... 3 metrów ;P Żeby było śmiesznie pluję sobie w brodę bo żałuję że nie kupiłem 50 cali ;P Kolega ma 50tkę w jeszcze mniejszym jak mój pokoju i z wielką przyjemnością ogląda mecze ligi mistrzów :D Do powyższego zastrzeżenie, wszystko na plaźmie. Mój dziadek kupił sobie 32 calowego LCDka i faktycznie obraz niespecjalny, choć może nie krew z oczu ;) Wydaje mi się że LCDki są dobre raczej jak się puszcza obraz z komputera.

I love the sound of crashing guitars

Bo juz dawno wszystkie lanaly powinny byc w HD a nie 10! Discowery HD Showcase wyglada wysmienicie. Chyba najlepszy kanal HD.

?👈

Master

Zapodałem 32" bo ten co masz nie ma większego ekranu.

Do folmów masz przecie ekran, a do kłamczuchów z TVP, TVN i Polsatu - 32 wystarczy.

Bronco

Nie kazdy ma sto salonów i w kazdym co innego. :0

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Wojtas dzięki :)

Tak jak pisałem w końcowym etapie użyję CLIO ale to dopiero po wygrzaniu Ushera bo ten potrzebuje naprawde sporo czasu na pokazanie swoich możliwości. A strojenie na słuch po pomiarach jak najbardziej bo przeciez to ja bede słuchał tych kolumn i to mnie maja sie podobać. A do czego dąże? Dla mnie wyznacznikiem jak mają zagrać te kolumny sa słuchawki Beyerdynamic DT990 pro ze starej lini. Jeśli uda mi sie jak najbardziej zbliżyć do tego dźwięku to będzie GOL.

• Pokaż nowe odpowiedzi