Skocz do zawartości
IGNORED

Co będzie robić Jarosław Kaczyński ?

zoltar7

Rekomendowane odpowiedzi

A bardzo wielu na PIS nie glosowalo, żeby nie być w jednej grupie z hard-corowym elektoratem PISu.

Horst, czy twoi chlebodawcy nie widzą, że ty nadal pracujesz bardziej na elektorat negatywny niż na pozytywny dla PISu?

Czasami efekty bywają odwrotne od zamierzonych.

Uśmiechnij się może, spuść trochę powietrza. Za kilka lat będą znowu wybory!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

lessiu ta twoja charakterystyczna rzeczowa pozytywna wypowiedź

chlebodawcy spuszczanie powietrza..

zapomniałeś tylko POzytywnie dodać dyplomatycznie:

euromatołki, dewianci psychiczni, zakompleksieni...

(dysząc zdziadziale i machając rękoma jak cepami :-)

Less, 26 Paź 2007, 10:37

>A bardzo wielu na PIS nie glosowalo, żeby nie być w jednej grupie z hard-corowym elektoratem PISu.

Zgadzam się. Te ciężkie czarne garnitury i mocno zacięte bużki vs sportowe marynarki,rozpięte koszule i łuśmiechy na twarzy.

>Czasami efekty bywają odwrotne od zamierzonych.

Rzeczywiście,jak odczułem w zaprzyjażnionym spożywczaku, sklepowe dość miały już konferencji prasowych w ciężkich czarnych gajerach o podsłuchach. "Jak ja nic z tego nie będę miała ,to ja to pieprzę" nie mogło przebić płaczu przed kamerami o linczu.

>Uśmiechnij się może, spuść trochę powietrza. Za kilka lat będą znowu wybory!

To się na pewno dokona. Ciekawe czy już w tych wyborach a może przedterminowych dokona żywota nowy rząd. Obawiam się o termin a i realizację obietnic w ogóle.

• Redaktorzy

Pytanie o J.Kaczyńskiego jest rozsądne. Sam zapowiedział, że będzie prowadził sprawy sądowe przeciw Tuskowi o ustawiczne poniżanie. Mój komentarz brzmi: jakby się dało jeszcze bardziej, i nie chodzi mi wcale o wzrost. Poza tym, Kaczyński ma mnóstwo posłów do sterowania, może zostanie szefem klubu parlamentarnego, a może jednym z wicemarszałków sejmu. Że jest doradcą brata, to poniekąd naturalne, że jego samozwańczym rzecznikiem prasowym, jakby prezydent nie był w stanie sam gęby otworzyć, to już trochę mniej. Co jeszcze?

jozwa maryn, 26 Paź 2007, 11:06

zapowiedział, że będzie prowadził sprawy sądowe przeciw

>Tuskowi o ustawiczne poniżanie. Mój komentarz brzmi: jakby się dało jeszcze bardziej,

.............,

Pozdrawiam,

Ćwierćinteligent

ja mysle że kurdupel mógłby stać.Z wosku na dowolnym deptaku warszawy.Zastanawiam sie ile by wytrzymał.To znaczy ile by strzymał kopa .......... od nienawistników.

Jarek Kaczyński dostał się do parlamentu ?

No to bedzie parlamentarzystą :)

A jak sie Tusk nie spisze(już słychac o pierwszym poważniejszym daniu dupy - płatnych studiach wbrew konstytucji?), to go na straty elektorat spisze :)

....i kaczor wróci .... brrr

Jasne że Piękny Pan Premier Jarek K. wróci... ale do lamusa historii tam gdzie jego miejsce... niech jedzie na zmywak do Londynu uczyć się roboty ;-)

Myślę ze na zmywak do Londynu pojadą Ci co ludzi tam posłali, a teraz naobiecywali ze stworzą warunki do powrotu.

Oczywiście pojadą jezeli nie stworzą :)

>Horst, 26 Paź 2007, 09:31

>macie po prostu bolszewicko pzpr'owskie nawyki, że musi być jedna monopartia,

>najwyżej z jakimś PSL i SD (za prl były takie)

Pierdzielisz jak zwykle. Kto to niby powiedział?

Jestem Europejczykiem.

zoltar7, 26 Paź 2007, 20:46

>Jasne że Piękny Pan Premier Jarek K. wróci... ale do lamusa historii tam gdzie jego miejsce...

>niech jedzie na zmywak do Londynu uczyć się roboty ;-)

czy Donek i Waldi nie są z głębszego, bardziej zachowawczego lamusa

taka gomułkowska mała stabilizacja..

tak naprawde pierwszy pryszcz na dupie rzeczpospolitej powinien robić nadal to co robi obecnie.W ten sposób wszyscy niedługo bedą mieli pragnienie odciecia dupy wraz z pryszczami.Obydwoma.

Ja wiem co powinien teraz robic Jaroslaw K.

OTWORZYC KABARET :D

ZASADY ZOBOWIAZUJA .....eeee zartowalem :D

Nie wierzycie >

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

by Mlaskacz 2007

Ukryta Zawartość

Chłopaki, zobaczcie jak żartuje sobie Donald: czesc autostrad wycofana z planów budowy, łamanie konstytucji przez ew. płatną edukację...to na pocątek....podoba mi sie dowcipas. Wie, ze pobuduje te drogi, wie ze obniży podatki, podniesie pensje....a nauczycielom np. PO mówi, ze pensje im nie spadną....he, a w iadomo ze wzrosną i to ZNACZNIE.

Jedyny dobry pomysł ostatnio to ten:

Ukryta Zawartość

co za pizdrak jeden...

Ukryta Zawartość

lancaster>

Hmm jesli PO teraz juz wyraznie mowi ze nie zdarzymy to wydaje mi sie ze sa wiarygodniejsi od ekipy IVRP ktora to miala wszystko juz zrobione....ioczywiscie w marzeniach.

Wiec nie wiem kto cuda obiecywal...

Podejzewam ze poprzednia ekipa w 2012 gdy polowy autostrad by nie bylo powiedziala by: zartowalismy :D

Robert, to co mówi Donald można spokojnie podzielić przez 10. Ostatnimi czasy kłamał tyle razy ze to juz w sumie nudne i nie robi wrażenia.

...chociaż pewnie an kimś tam zrobiło, ze zagłosował....pośmiejemy się za jakiś czas, na razie to tylko przymiarki. Jak tak dalej PO bedzie robić to święta beda wesołe, a lato gorące.

Pozdrawiam

Nie twierdze ze jest inaczej bo w koncu kazda partia obiecuje gruszki na wierzbie....

W kontekscie TWARDYCH slow politykow musisz mi przyznac racje ze to Kaczynski wiele razy mowil co innego a robil co innego zawsze z haslem ZASADY zobowiazuja....

I dlatego mam gdzies takiego polityka co nie dotrzymuje slowa, zwala wszystko na opozycje a jak juz sie nie da to twierdzi ze to "zarcik"

Robert Gdansk, 27 Paź 2007, 13:04

>I dlatego mam gdzies takiego polityka co nie dotrzymuje slowa, zwala wszystko na opozycje

znamienne jest, że mimo całego jadu i frontalnej wulgarnej intensywności antykaczyzmu

PO jakoś ma trudności w zwalaniu czegoś na kaczorów- nie bardzo jest co?

Horst....

prosze cie...

To ze PiS zwalal na PO swiadczy o winie PO i czy nie udolnosci PIS???

Bo te "zarzuty" to nic konkretnego nie bylo. Za kazdym razem jak Kaczynski byl przyparty do muru mowil : TO WASZA WINA i tyle...

Wiec takie tam dyrdymalki to wiesz..

To tak samo jak bym mowil ze PO jest winne ze sniadania dzis nie jadlem, albo byl wypadek 200m od mojego domu...

Jakis zwiazek na sile by sie znalazlo z ww przypadkami i ta partia ale kazdy normalny czlowiek uznal by to za bez sens.

Nie jestem zwolennikiem PO bo tez to moczymordy i koniokrady. Ale PiS mial wszystko to co ww. + jeszcze otoczke swietojebliwych i super cnotnych, oraz manie tepienia wszyskiego co nei jest po ich stronie.

Zajezdzalo mi to komuna a bardziej nawet inkwizycja...i jak sie czyta niektore wypowiedzi obroncow PiS to naprawde przed oczami palace stosy mi sie ukazuja i ciemny lud ktory krzyczy wiecej ognia.!!!!

Swiat nei jest bialy i czarny ma swoje odcienie. Kaczynski tego nie widzial albo nie chcial widziec. Gdyby w czasie 2 lat rzadow powiedzial publicznie choc raz PRZEPRASZAM za te bledy co popelnil to wynik wyborow byl inny.

Ale on NIGDY nie przeprasza bo za co?

Za Leppera, Giertycha, Rydzyka, obietnice....on mial dobre intencje tylko to UKLAD go zmusil...

I wez tu ogladaj takiego typa. Teraz chce pozwow. A niech szaleje. Dla mnie to on do psychiatry szybko powinien :

psychoza maniakalna jak dla mnie we wczesnej fazie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.