Skocz do zawartości
IGNORED

będzie Polska solidarna

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

>arbuzMC, 6 Paź 2007, 23:13

>czyż to nie wielki człowiek?

Nie. To pigmej. I nie mówię tu o jego wzroście. To populistyczny demagog

rozsiewający idee będące odbiciem jego skrzywionego charakteru.

Mściwy, zazdrosny, pełen kompleksów.

Przez swoja mikrość jest idolem dla tłumów, ponieważ prawie każdy może być lepszy

od niego. Rzuca w tłum bolszewickie idee równości polegającej na równaniu w dół,

zabierania bogatym i pogonienia inteligentów. Zaiste wielki to człowiek, bo potrafił

ze swej mikrości uczynić swój największy atut. Stał się idolem wszystkich zakompleksionych,

odrzuconych przez nowy system, mających poczucie krzywdy.

Ale czy człowiek zdrowy i normalny może na niego głosować? Pewnie tak, ale wytłumaczenie

tego faktu z pewnością pociągnie za sobą sporo prac z psychologii i socjologii ;-).

Jestem Europejczykiem.

Ja to bym sie chcial dowiedziec na czym ma polegac ten ustroj powszechnej szczesliwosci, zwany 'Polska solidarna'. Ze 'solidarnie' dzielimy sie ze wszystkimi tym co mamy? Czy na czyms innym?

Rozmawiałem z tymi co byli na spotkaniach w wąskim gronie z Nim.Nigdy nie wiedzieli co palnie na koniec. Rozbiegane oczy nigdy nie patrzyły rozmówcy w twarz. Niebezpieczny bo nieobliczalny, a jednoczesnie nieprzewidywalny w reakcjach,Trudny psychotyp.

santadog, 7 Paź 2007, 00:05

>Ja to bym sie chcial dowiedziec na czym ma polegac ten ustroj powszechnej szczesliwosci, zwany

>'Polska solidarna'. Ze 'solidarnie' dzielimy sie ze wszystkimi tym co mamy? Czy na czyms innym?

ot, propaganda taka,

to lep na wyborców, chyba nie wierzysz, że to co mówi polityk przed wyborami to coś innego niż kiełbasa?

>arbuzMC

Wiesz, o tej 'Polsce solidarnej' to trabia juz od dwoch lat, wiec to nie jest jakis wynalazek na czas tych wyborow. Haslo chwytliwe, nawiazujace do pierwszej Solidarnosci.. Ale ja chcialbym jakich konkretow, na czym ta zabawa w 'solidarnosc' ma polegac, moze sie skusze;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.