Skocz do zawartości
IGNORED

Kondycjoner Shunyata Hydra V-Ray

Mirek Potempski

Rekomendowane odpowiedzi

PMD

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja osobiście używam sieciówkę amerykańską (tymczasowo)nie pamiętam nazwy. Pewnie będzie Mit Oracle..:)

Mirek Potempski słucha na topowym Mit Oracle, dużo lepszy od Anacondy Shunyaty wegług jego opinii.

zyzio:

,,A tak na poważnie, to więcej dają dobre sieciówki od listw i kondycjonerów - takie jest moje zdanie....,,

Zyzio myślę, że jesteś w wielkim błędzie. Sam używam do źródła Pythona VX , który dał duży postęp w odtwarzaniu muzyki, ale po wpięciu V-ray zostałem znokautowany w pełnym tego słowa znaczeniu.

Robtango ma na odsłuchu przez dwa tygodnie V-ray to myślę, że opisze swoje wrażenia oczywiście jak dojdzie do siebie:)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Akurat mam listwę, która też sporo dobrego wnosi, więc na Hydrę się porwę i nie przesadzajmy już z tymi zachwytami, ja wiem że zasilanie sporo wnosi, ale trochę umiaru nie zaszkodzi :)))

Gdyby ktoś chciał zwykła Hydrę 8 (nie V-Rey) to znajomy w W-wie sprzedaje za 1400 ojro ...

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Jak jeszcze podacie cenę /aktualną/ V-Raya i do tego kabel zasilający i dwie sieciówki z serii Python albo Anaconda to zaraz zjawi sie tu PawelXYZ i............coś wam powie na ten temat :-)

PMD,

używałem Shunyata Anaconda ale od kilku miesięcy, chyba jakieś pół roku używam MIT'a Oracle AC II.

To najwyższy model sieciówki jaki obecnie robi MIT. Różnica pomiędzy kablem Anaconda a MIT'em jest duża oczywiście na korzyść MIT'a.

Panowie, po co jakieś uwagi i uszczypliwości? Nie o to chodzi.

Kto posłucha w swoim systemie zrozumie, o co w tym wszystkim chodzi.

To nie bełkot marketingowy, lecz zwieńczenie długoletnich prac i doświadczeń firmy.

Co by nie mówić, efekty soniczne są porażające. Istny nokaut.

pozdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - zawsze jest grubsza ryba ? ;)

Ukryta Zawartość

zyzio, ja próbowałem najwyższy przetwornik owej firmy co w ogłoszeniu link podajesz i żadnego cudu nie było. Proponuję więcej prób i doświadczenia a mniej emocji.

Jeżeli chcecie cud to nowy MIT Powerbar, który miał premierę teraz w USA jest czymś takim.

A jednak urządzenie Reimyo wymagało chyba nieco większego wkładu myśli technicznej niż kondycjonery Hydra.Dość szczegółowy opis prób analizy jego działania znajduje się tutaj:

Ukryta Zawartość

Może McGyver wypowie się na ten temat ?

Ukryta Zawartość

jello, nasz kolega z forum Szczepan miał kondycjonery Accuphase'a 1200V i zamienił je na hydrę chociaż w środku to co miały to prawdziwe dzieło sztuki a hydra nic nie ma w środku tylko piasek i trochę szyn srebrnych.

To, że urządzenie jest w środku bardzo rozbudowane w zasadzie nic nie znaczy, owszem każda firma ma swoją teorię ale to klient ostatecznie zdecyduje.

Podsumowując hydra to jedna z najlepszym, nie najlepsza bo takiej nie ma ale dobra.

Robtango testuje ostatnio V-ray'a a jest to facet, który dużo wie i nie ufa bzdurom.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.