Skocz do zawartości
IGNORED

Kondycjoner Shunyata Hydra V-Ray

Mirek Potempski

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy nienawiść widzą we wszystkich tylko nie w sobie....co do zagranicy to są takie same lub większe jatki na forach jak u nas.....to jakaś paranoja, że za wzór stawia się zagranicę...to chyba wynika z zakompleksienia Polaków z czasów komuny, ..... wszystko co nie nasze nadal wydaje się lepsze....

climax nie byłem klientem adam@audio więc się nie ustosunkuje co do mozliwosci klientów z Polski

w temacie złosci i nienawisci - w piatek byłem świadkiem jak ochroniarz w restauracji Esplanada ktora kiedys była jedna z lepszych wyciągnał od stolika gościa ktory w trakcie pożnego obiadu golnął sobie z własnej piersiówki .Ochroniarz zrobił cyrk na całą sale, ściągnał szefa sali i we dwójke straszyli policją faceta ktory tak naprawde nie zachował sie zgodnie z regulaminem ale jako gosc mógł chyba byc dyskretniej opieprzony.

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

a który był audiofilem?

nie mam pojęcia ale cecha o ktorej tu mowa dotyczy całej populacji, przerazajaca jest równiez ilosc kamer pozakładanych w knajpach

nic nie bierze sie z niczego- chyba takie czasy nastaja

A świstak siedzi i zawija ...

Aby rozpocząć prowadzenie akcji reklamowej, nie ważne na jakiego typu rynku (może to być akcja reklamowa łopat ogrodowych skierowana do działkowców w wieku 60+), trzeba najpierw odpowiedzieć sobie na zasadnicze pytanie, czy akcja taka w ogóle ma sens. Czy w ogóle jest ktoś na rynku na którym zamierzamy się reklamować, kto w ogóle jest w stanie kupić reklamowany przez nas produkt. Jeżeli nie ma, to oczywiście szkoda pary.

Rozpatrując sprzedaż urządzenia tak drogiego jakim jest pre Kondo M1000 w kontekście tego forum, odpowiedź może być tylko jedna - szansa że ktoś kto o nim tutaj przeczytał zdecyduje się wydać 6-cyfrową kwotę na jego zakup jest równa ZERO.

Siła nabywcza 99,9999% użytkowników tego forum kończy się na 10-15tys zł. Nie pisze tego absolutnie złośliwie, piszę to raczej w kategorii porady, dla osób które kiedyś będą chciały coś drogiego sprzedać. Ogłaszanie tego tutaj na forum nie ma po prostu żadnego sensu. JEDYNĄ szansą sprzedaży tego typu urządzeń są zagraniczne portale. Tam Kondo trafił i tam został sprzedany.

Piszę na wielu zagranicznych forach (ostatnio głównie tam) i z przykrością muszę stwierdzić że takiej paranoi wśród użytkowników jak w Polsce nie ma nigdzie.

To po jakie licho jeszcze tutaj piszecie? Panowie szturm na zachodzie fora, ostatni gasi światło. Mogę też odkupić obecną domenę za przysłowiową złotówkę, ktoś chętny?

Raz w życiu zgodzę się z Adasiem, na tym forum sprzedać Kondo M1000 raczej nie sposób. Reszta jego kariery obwoźnego handlarza pozostaje bez zmian ;)

w temacie złosci i nienawisci - w piatek byłem świadkiem jak ochroniarz w restauracji Esplanada ktora kiedys była jedna z lepszych

To se newrati Cir, od kiedy nowy właściciel wprowadził beznadziejne jadło.Ale czesi ogólnie dobrze karmią

A jak jest w Czeskim filmie ?

nowe menu jest tragiczne jedzenie nie smakuje niczym i jeszcze jakies tanie efekciarstwo typu talerze pełne niejadalnych ozdób warzywnych

do czeskiego nie docieram , lubie anatewke i włocha z przeciwka

niestety mam przymusową diete w ktorej czeskie specjały sa zakazane

nowe menu jest tragiczne jedzenie nie smakuje niczym i jeszcze jakies tanie efekciarstwo typu talerze pełne niejadalnych ozdób warzywnych

do czeskiego nie docieram , lubie anatewke i włocha z przeciwka

niestety mam przymusową diete w ktorej czeskie specjały sa zakazane

Jeśli lubisz Włocha z przeciwka Anatewki,polecę Ci nową knajpę Piazza Caffe - na Pietrynie 38.Włoscy kucharze,porcje ogromne

a ceny przystępne.Polecam małże w pomidorach i carbonarę.Palce lizać.

dziekuje za porade , w szaleństwie letnich pijalni piwa pewnie bym tego nawet nie zauwazył

ulica dluga na kilometr przerobiona na jedna wielka knajpe, nigdy sie chyba nie przyzwyczaje

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.