Skocz do zawartości
IGNORED

Zadanie dla SENICZA

Brencik

Rekomendowane odpowiedzi

jakis problemik? :)

chce wiedziec jakie rozwiazanie bo jestem ciekawy gdzie popelnilem blad w obliczeniach....

osobie ktora by mi odpowiedziala wyslal bym PW zeby mi wyjasnila co i jak :)

michelangelo, 10 Paź 2007, 21:01

>W sumie w podobnym stylu jak zdobył głośnik na subwoofer.

a w jakim zdobylem? ze kolega z forum mi dal. nie czepiaj sie mnie

majmaj, w takim razie podpowiem Ci gdzie zrobiłeś błąd w obliczeniach....

- nigdzie, bo żadnych obliczeń nie wykonałeś. To tylko bełkot dziecka neostrady albo zachlanego denaturatem śmiecia.

APEL DO WSZYSTKICH POZOSTAŁYCH - IGNOROWAĆ DZIECIAKA "majmaj"

no wiec ok mylilem sie co do obliczen zwracam honor.

mowisz o mnei ze jestem dzieckiem a Ty ile masz lat? bo Twoje slownictwo/zachowanie wskazuje na jakies hmm dal bym max 16

"To tylko bełkot dziecka neostrady albo zachlanego

>denaturatem śmiecia."

emocje poniosly? :D jestes smieszny drogi Panie Kolego.

Tak samo zbierał na wzmacniacz :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

majmaj, 10 Paź 2007, 21:07

>michelangelo, 10 Paź 2007, 21:01

>

>>W sumie w podobnym stylu jak zdobył głośnik na subwoofer.

>

>

>a w jakim zdobylem? ze kolega z forum mi dal. nie czepiaj sie mnie

Miałem na myśli cały tamten wątek, subwoofer się pojawił przy okazji, bo ktoś wpadł w sumie na dobry pomysł. No ale nie wracajmy może do tego, bo już swoje zdanie w tamtym wątku wyrażałem. Ten wątek według intencji autora ma być o kimś innym. ;) Powiem natomiast wprost ogólnie: nie ma co wymagać od osoby na etapie szkoły średniej, żeby to zadanie rozwiązała, bo to jest wiedza z zakresu studiów, natomiast same obliczenia będą dosyć łatwe.

michelangelo - zgadza sie wypowiedziałeś sie na ten temat w odpowiednim temacie ja to uszanowałem prawda? wiec mzoe nie wracajmy do tego jesli moge o to prosic.

ale wyzywanie mnie od cweli czy tez smieci jest bynajmniej śmieszne i na poziomie... nie wypowiem sie jakim. Najlepszy jest powód... bo chciałem spróbować cos obliczyć i dowiedzieć sie jak to rozwiązać.

no tak polska rzeczywistość.

>>majmaj, wygląda, że jednak chciałeś dostać gotowe rozwiązanie. Zresztą, to jest prościej podać niż uczyć Cię DSP. Prawda jest taka, że musiałbyś przerobić tak ze 100 stron jakiegoś opracowania o teorii sygnałów, transmisji cyfrowej, itp. i poznać dużo więcej praw i definicji, niż te bezpośredio użyte w treści zadań, żeby rozwiązać te zadania. Do tego znowu trzeba matematyki wyższej i pojęć, których nie poznasz prawdopodobnie do końca liceum. Ja sześć lat po zakończeniu edukacji nie pamiętam wszystkich wzorów i definicji z DSP, a i tak nie wszystkie były wykładane. Mógłbym na własny użytek odświeżyć sobie wiedzę i rozwiązać te zadania, ale nie widzę sensu ani nie czuję potrzeby. Poza tym zwyczajnie mi się nie chce.

Senicz .....

Postaw WIĘKSZE lustro . Gwiazdy sie tak dopieszczają .....

A tak nan marginesie - jak ktos wpadnie na przemysłówkę i wniesie do porównania Lab Grupena , to może zeżre w jednym kęsie "marianaciulika" z naleśnikiem .

NA DRUGIM kęsie zakończą żywot chyba te kolumny .

I po śniadaniu będzie ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.