Skocz do zawartości
IGNORED

7 cudów Jarosława K

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

>dudivan

Jak Ty to robisz?Z wpisu o Tobie wynika,że jesteś człowiekiem wrażliwym na piękno,na sztukę.A Twoje wpisy na bocznicy to istny rynsztok.Czy Masz jakieś kompleksy w kwestii wykształcenia?Po co to robisz?

wojciech iwaszczukiewicz, 10 Paź 2007, 21:59

>>dudivan

>

>Jak Ty to robisz?Z wpisu o Tobie wynika,że jesteś człowiekiem wrażliwym na piękno,na sztukę.A Twoje

>wpisy na bocznicy to istny rynsztok.Czy Masz jakieś kompleksy w kwestii wykształcenia?Po co to

>robisz?

Hej a tam echo odpowiada:

Bo mu za to płacą

Hej a tam echo odpowiada:

Bo mu za to płacą

dudivan, 10 Paź 2007, 20:31

>Wykształciuchy!

>Ach jak fajnie się sfajdały w portki!

>Jak ładnie!

>A teraz podetrzeć pupki - i do Irlandii, na zmywak, jak na wykształciuchy przystało!

Ja mieszkam w Anglii i pracuje dla banku nie na zmywaku, czy do mnie także pijesz dudivan?Masz za złe że inni nie beda robic na twoja emeryture i ze sami oplacaja swoj fundusz emerytalny.Nie rozumiem takich wpisow co Cie k**wa mac obchodzi ze ktos ciezko robi na zmywaku,znam takich ludzi i ich pier**li zupelnie ze w kraju jest PIS lub PO.

Sam zupelnie nie wiesz jak ci sie zyciee dalej bedzie toczyc nie jestes jakby ci sie wydawalo siła napedowa kraju zwanego Polska i bedzieesz robic to co inni kaza bo jestees malenkim trybikiem wiec prosze nie osadzaj innych w ten sposob, bo moze cie kiedys postawia przed nimi...

janek_dolas, 11 Paź 2007, 00:50

>Ja mieszkam w Anglii i pracuje dla banku

... w stołówce, na zmywaku.

>znam takich ludzi i ich pier**li zupelnie ze w kraju jest PIS lub PO.

Moje gratulacje! Jedną z cech charakterystycznych wykształciucha jest mocny instynkt stadny.

>prosze nie osadzaj innych w ten sposob, bo moze cie kiedys postawia przed nimi...

Trudno! Stanę z honorem przed Plutonem Zmywakuwacyjnym!

dudivan

Pytam zupełnie powaznie. Nie widzisz jak PIS kłamie? Uważasz ,że wywiązali się ze swoich przedwyborczych obietnic? Chcesz znowu wrzucić ich na stołki?

Pytam , bo zastanawia mnie "fenomen" Kaczyńskich ich gra, to gra pod ciemnote , dlatego tym bardziej zastanawia mnie jak ludzie wykształceni i inteligentni chcą stać za nimi murem. Mam na myśli oczywiście wyborców , a nie szeregi partii.

dudivan, 11 Paź 2007, 10:08

>janek_dolas, 11 Paź 2007, 00:50

>

>>Ja mieszkam w Anglii i pracuje dla banku

>

>... w stołówce, na zmywaku.

>

>>znam takich ludzi i ich pier**li zupelnie ze w kraju jest PIS lub PO.

>

>Moje gratulacje! Jedną z cech charakterystycznych wykształciucha jest mocny instynkt stadny.

>

>>prosze nie osadzaj innych w ten sposob, bo moze cie kiedys postawia przed nimi...

>

>Trudno! Stanę z honorem przed Plutonem Zmywakuwacyjnym!

he he usmiałem sie.

Dudivan podpowiem ci cos bo widze ze jestes prosty człowiek.Jak do tej pory nikt z obecnych socjologow w kraju nie zrobil zadnej monografii badajacej emigracje wspolczesna na wyspach, Zabiera sie do tego po przez apele w w kosciolach polskch na wyspach -rzad angielski- czytaj koscioł-co wedlug tojej teorii nie sprawdzi sie bo wyksztaceniuchy sa niewierzace.Wypowiadaja sie w Polsce koledzy po fachu z katedry socjologicznej- jacy to ludzi pracuja i dlaczego tu wyjechali i ze glosowali na PO i ze maja dosyc rzadów kraju etc etc.

Spotykajac mlodych i starszych ludzi ktorych Ty nazywasz wykształceniuch,pytam z jakiego rejonu przyjechali i co robili w kraju.Odpowidzi sa czeste i te same:w kraju mieszkali w małych wioskach i przyjechali tutaj z calymi rodzinami i najczesciej wyjedzie do nich wiekszosc wiosek,co robili- zarabiali grosze by utrzymac siebie i rodzine godnych warunkach-to sa twoi wyksztalceniuchy.Wyksztalceniuch drogi kolego siedzi w kraju i pierdzi w stołek tak jak Ty, bo nie wie co sie wokol niego dzieje i plynie sobie z nurtem rzeki nie biorac swojego zycia-tutaj ci mowie po slasku i dosłownie-swojego zycia w garsc.Mowiac wyksztalcenich w pogardliwy sposob na kobiete ktora za***rdala po 12 godzin z mysla ze zapewni dziecia ktore zostawila w kraju godne zycie, dostalbys od tej pani w morde raz a porzadnie,bo zycia to nauczylaby cie Ona.Przyjedz tutaj i zapytaj sie na jaka partie glosowaly te Twoje wyksztalceniuchy...

Za duzo dudi ogladasz TV bo niewiesz co sie dzieje wokol ciebie, twoje mysli sa wykreoane przez massmedia, nie przez ludzka normalna szara egzystencje.Na wyspach jest polski elektorat skladajacy sie z 2 milionow ludzi gotowych do glosowania.Powiedz mi dudivan bo jestes w tym dobry, ktora z frakcji zabiega o te glosy -wyksztaleniuchy z PO czy tylko jedna sluszna partia PIS?Duzo sie mowi o emigracji lecz nie robi tym wzgledzie nic zupelnie nic.Ludzie ci przewaznie wyjechali od roku do trzech pieciu lat temu i nadal wyjerzdzaja.Wiesz co dalej z nimi bedzie???Po trzech latach otrzymuja praktycznie wszystkie przywileje rodowitego brytyjczyka lacznie z ubezpieczeniami opieka spoleczna kreedytami etc.Ludzie ci maja, mieli dylemat i rozterke czy wracac do kraju,czy zostac tutaj a patrzac na to co sie dzieje w polsce rozterki te pomalu sa rozwiewane.Powiedz mi co robi twoja moja Polska aby umacniac tych ludzich tozsamosci narodowej i naklaniac ich do powrotu?I niech ci twoi wyksztaceniuchy zostana na wyspach-powiedz mi dudivan co zrobisz aby elektorat PIS wrocil do kraju!!!

ps.nie oczekuje odpowiedzi od ciebie, powyzsze jest to tylko retoryka.Wiem ze temat cie dawno przerosl.I zostaje ci tylko prowokacja.

całkiem niedawno radiowa ,,Trójka'' zadała pytanie Polakom będącym na wyspach ,czy mają zamiar za jakiś czas wrócić do Polski.Na 10 zapytanych osób tylko jedna zadeklarowała , że wróci ale tylko dlatego , że cała jego rodzina jest w kraju a on pracując w UK już 6lat ma dość rozłąki.

Ja pierdziele, ludzie Wy tan serio myslicie ?

Przecież po wygranej PiSu bedzie prawie tak samo jak po wygranej PO czy SLD.

Z tą róznicą, ze PiS w swoim "niedołęstwie" nie będzie sie dobierał do gospodarki....jak to zwykli czynić w swym "profesjonalixmie" ich poprzednicy. Dodatkowo może uda sie zmniejszyc trochę łapówkarstwo - ta patologię życia publiznego w która również wpuscili kraj poprzednicy PiSu.

Tusk jest juz chory totalnie, ostatnio opowiadał swoje moherowe opowieści o tym ze 2 mln ludzi wyjechały za chlebem za ich rzadów...oczywiscie jak on wygra to każdy znajdzie swój Londyn w Łomży za dwa lata. A do tych wyjazdów i gigantycznego bezrobocia zeby nie było wątpliwości kazdy chyba sobie potrafi odpowiedziec kto i czyją polityką doprowadził ? 18lat przemian ustrojowych .... super, proponuję wybrać tych samych ludzi i niech kontynuują, może wyjedzie za jakisczas nie 2-3, tylo 5 mln, co za różnica dla liberała, czy post PZPRowca sprzedającego majatek narodowy za 10% wartosci zaraz po tym jak skutecznie doprowadził przedsiebiorstwo do upadku. Przykładów chyba w minionych latach nie brakowało ?

Taaa, jasne zaraz sie zrobią obozy koncentracyjn, państwo religijne, moze Kaczyński na Islam przejdzie nawet...

...łapy wiszą.

marko3T, 11 Paź 2007, 10:27

>Pytam zupełnie powaznie. Nie widzisz jak PIS kłamie? Uważasz ,że wywiązali się ze swoich

>przedwyborczych obietnic?

A tera podać mi tu zaraz przykład partii KTÓRA DOTRZYMUJE OBIETNIC PRZEDWYBORCZYCH ale już, bo inaczej walę w ryło!!!

P.S. Z utęsknieniem czekał na II Irlandię w wykonaniu PO!

"Pytam zupełnie powaznie. Nie widzisz jak *.......... kłamie? Uważasz ,że wywiązali się ze swoich

przedwyborczych obietnic?" - kiedykolwiek

*dowolana partia lub polityk

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

koniecznie by się chciało dowiązać pis jako przyczynę emigracji, przyczyna jest wciąż ta sama,

ekonomiczna- oczywista, tyle tylko, że w ostatnich czasach ludzie zyskali możliwość łatwiejszej emigracji,

legalnej pracy- manipulowanie tymi niewesołymi faktami jest dość obleśne

dudivan, 11 Paź 2007, 12:23

>P.S. Z utęsknieniem czekał na II Irlandię w wykonaniu PO!

"cud gospodarczy", czyli wersja bis protektora Tunia- Bolka, który ten swój "cud" nazywał drugą japonią

i dodawał konkretnie 100mln na osobę..

>xniwax

PiS kłamie podobnie jak Samoobrona i LPR ale jest partią rządzącą i kłamstwa te są bardziej widoczne ( oczywiście nie dla wyznawców i klakierów!).Opozycjię będzie można zweryfikować dopiera po ewentualnej zmianie rządu.

dudivan

Czyli jednak nie widzisz. Kłamastwa w przypadku Pisu widać jak na dłoni , tylko nie mozna mieć zamydlonych oczu jak Ty.

Walisz w ryło, cóż jakie to PIś-owski.

Chyba zanim byś mnie walnął w ryło, złamał bym Ci ręke.

Pzdr. elektorat

SISIU- zmniejszamy (bo sami jesteśmy mali) bezrobocie.

szkoda tylko że prawdomówni akurat choruuuująą na choorobę nabytą od filipinki, na pomroczność w temacie dziadka, no ale prawda jest jedna- PO to CUD GOSPODARCZY, na pewno- taki jak za KLD tylko jeszcze zwiększony

marko wierzyć w cuda!

W. Iwaszczukiewicz - jak to co? Zmywak, zmywak - w gabinecie first ministra! :)

markoT

>Chyba zanim byś mnie walnął w ryło, złamał bym Ci ręke.

Zatem przedwstępnie kopnę cię w jaja a dopiero potem - dam w ryło!

wojciech iwaszczukiewicz, 11 Paź 2007, 12:40

>>dudivan

>

>A może jesteś tam zatrudniony jako sprzątaczka!Właściwy człowiek na właściwym stanowisku.

czyli co wojtuś wali łopatkę, już sypanie piaskiem to za mało, a kiedy padnie argument "a dudivan jest guuuupi!!"?

Z sondażu SMG/KRC dla RMF FM wynika, że PO to partia ludzi młodych. Chce ją poprzeć 58 proc.

ankietowanych w wieku od 18 do 24 lat; 40 proc. w wieku od 25 do 34 lat i 36 proc. w wieku od 35 do 44 lat.

PO przyciąga osoby najlepiej wykształcone. Wśród osób ze średnim wykształceniem 43 proc.

oddałoby głos właśnie na tę partię. Jeszcze większe poparcie PO ma wśród osób,

które ukończyły studia, aż 51 proc.

Prawo i Sprawiedliwość wybierają natomiast chętniej ludzie słabiej wykształceni.

Spośród ankietowanych, którzy posiadają wykształcenie podstawowe 38 proc.

zagłosowałoby właśnie na PiS, a wśród osób z wykształceniem zasadniczym zawodowym

wskaźnik ten wynosi 42 procent.

Jestem Europejczykiem.

>Horst

A kto mówi o cudzie?PO w przeciwieństwie do PiS to normalność po tych 2 latach bałaganu,szarpaniny,ignorancji i permanetnej rewolucji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.