Skocz do zawartości
IGNORED

Kto to jest komuch A.D.2007?

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Komuch AD 2007 to dla mnie kazdy kto jest opozycja dla PiS. Kto smie krytykowac malego wodza i jego brata. Kto nie zgadza sie w 100% z jego planem i zalozeniami.

Co tu duzo gadac nawet na tym forum polowa uzytkownikow jest przez zwolennikow PiS wyzywana od komuchow tylko dlatego ze smia podwazac swiety wizerunek partii i i ich przywodztwa.

Bo PiS :

nie ma afer - sa tylko podstawione swinie zapewne przez PO i LID i komuchow

nie ma osob niekopetentnych - po prostu komuchy za zawistne i zle ich interpetuja a komunistyczne media niepotrzebnie ich glupote pokazuja. W koncu nikt nie jest idealny ale oni to robia dla swietej odnowy PL

nie ma tentencji do totalitaryzmu - komuchy po prostu sie boja SWIETEGO Ziobro i dlatego takie nieprawdziwe pogloski

Kaczynscy nie byli nigdzie umoczeni, sprawa telegratu, PC itd to tylko koniecznosc zdobycia majatku dla swietej odnowy PL

PiS ma super polityke zagraniczna - no jasne ze tak a wszystkie komuchy lacznie z opozycja mowia inaczej z zawisci. Nic ze ludzie w anglii czy irlandii maja dosc wstydzenia sie za gafy to pewnie komuchy tez.

PiS nie byl w koalicji z Lepperem. To wymysl komuchow.Prawda taka ze Lepper tylko przesiadywal w sejmie bo kawe mial gratis. Wielki (maly) madry swiety WODZ go odsunal od wszystkiego tylko pokazywal jak przycisk wciskac.

muls, mam dorzucać kolejne kamienie ? Oni się sami nimi zasypują, nie jestem prokurator, śledczy i nie mam żadnych innych newsów jak tylko te które widać : gigantyczne bezrobocie spowodowane polityką postokrągłostołowców i równie wielki rozwój korupcji w panstwie.

Oraz mulsy bazgrajace po murach: niech zyje ta wspaniała polityka, precz z kaczorami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"... Bardzo mnie wzruszyła głęboka wiara, wśród prostego ludu, napotkana na forum, jak to się Jarosław chował na ulicy pośród chłopców biegających za fajerką. Zabawnie wzruszające, ale o tym za chwilę, najpierw salonowe, elitarne i szlacheckie korzenie rodzinne Jarosława. Rodzina Jarosława przybyła "za Buga", zarówno ze strony matki jak i ojca. Polskości w tych przodkach tyle co kot napłakał. Dość powiedzieć, że pradziadkowie Jarosława słowa po polsku nie potrafili wydukać, mieli rosyjskie obywatelstwo i robili karierę w carskiej armii. Kariery zawodowych oficerów, nie yych wcielanych na siłę, biednych szeregowców, wyciąganych z obozów niemieckich, ale prawdziwa "nastajaścia staryszna"..."

Ukryta Zawartość

wojciech iwaszczukiewicz, 14 Paź 2007, 11:33

>A jakaż to jest ta komusza etymologia Unii Europejskiej?

Radio Erywań. Nie etymologia UE a etymologia słowa. Wspólnota, kojarzysz?

>Wg. Ciebie komuch=liberał ( takie myslenie jest możliwe tylko w Polsce!).

Odwrotnie - nazywanie patentowanego komucha liberałem jest mozliwe tylko w Polsce.

Pisałem w cudzysłowach, pisałem o szyldach i nic - jak grochem o ścianę.

Czy z kolejnymi pokoleniami wykształciuch ulega rafinacji? ;)

>PiS uważa się za prawicę a w rzeczywistości próbuje realizować lewicowy program gospodarczy?

A PO to niby co? :)

Ty naprawdę wierzysz że oni naprawdę CHCA i wprowadza np. podatek liniowy?

Podatek liniowy to takie wałęsowe 100 mln - wrsja dla wykształciucha.

>Mentalność pisowska wywodzi się w prostej linii z czasów PRL.Najlepszy przykład to działalność

>Ziobry czyli droga na skróty!

O, z pewnością działalność szeryfa z Dzikiego Zachodu według ciebie "wywodzi się w prostej linii z czasów PRL".

Towarzysz John Wayne w grobie się przewraca!

lancasterek...ty jestes nierefomowalny ale fakt zawłaszczenie mienia przez PC i kaczogród w postaci drukarni,dzienników ,domów w warszawie w zaden sposób nie odnosi sie do prywatyzxacji robionych przez inne partie albo ludzi???czy może umkneła ci wiadowmośc że transplantologia w w-wie zostanie zlikwidowana bo nie ma transplantologów(zamknieto i zwolniono Miroslawa G)Zwolnino bo brał łapówki.łapówi bierze w polcse 80 % lekarzy na własciwych stanowiskach bo tak jest ustawiona słuzba zdrowia.Na taka ilość biorących wytypowano mirosława G do odstrzału. Kluczową jest wiadomość że zabieg ten pozwolił relidze zrobic to co zawsze chciał.Przenieśc ten oddział do Gdanska.Lancio.tylko sie nie pogub biedaku.

MK:

"...Każdy szanujący się zwolennik PiS jest dumny, że nie daje się manipulować prasie i układom. Śmieszne to i tragiczne, bo średnio rozgarnięty student socjologi wie, że socjotechniki stosowane prze PiS to najbardziej prymitywne techniki manipulacji, bardziej prostych już nie ma. co to oznacza> Oznacza to tyle, że zwolennicy PiS nie tylko dają się manipulowac, ale daja się wodzic za nos i to politykom. Trywialna socjotechnika, którą do znudzenia wykorzystuje PiS jest tyleż irytująca, co bezlitośnie obnażająca potencjał intelektualny. Jaka to technika, ano technika `właściciela okrwawionego bejsbola', krzyczącego łapać bandytę..."

a lancio dlaczego do gdanska? Bo tam przeniesiemy siły i srodki i teraz my bedziemy mogli brac łapówki.I nie musimy robic rewolucji w służbie zdrowia.Bo tak jest dobrze.Tylko musza brac NASI.

>dudivan

To właśnie bolszewickie myślenie polegające na tym,że ponieważ my mamy rację to wprowadzamy nasze pomysły nie licząc się z kosztami,zasadami,prawem,na skróty.

Przecież Ziobro to żaden prawnik,to ignorant.Jego "reformy" w Wymiarze Sprawiedliwości to jedynie zamieszanie,bałagan( sądy 24godzinne są krytykowane przez wszystkich prawników praktyków),a jego działalnośc to głównie spektakularne konferencje prasowe i w efekcie niepotrzebne upolitycznienie resortu.

Bez PRLu nie byłoby PiSu.

Robert Gdansk, 14 Paź 2007, 11:58

>Komuch AD 2007 to dla mnie kazdy kto jest opozycja dla PiS.

To tylko wytwór twojej wyobraźni.

>Bo PiS :

>nie ma afer - sa tylko podstawione swinie zapewne przez PO i LID i komuchow

W PiSie są afery, jest tylko jedna różnica pomiędzy PiSem a np. LiDem czy PO - afery nie są założeniem programowym!

Ja może przypomnę, bo skleroza na tym forum jest chorobą popularną - na początku lat 90-tych panów z Kongresu Liberalno-Demokratycznego, protoplasty Platformy nazywano nie inaczej jak - AFERAŁAMI.

Nie bez przyczyny.

To co jest w Platformie najgorsze to włąsnie chęć kontynuowania ich polityki z początku lat 90-tych. Czas pokazał że ich recepty na gospodarkę, państwo się nie sprawdziły. To jeżeli chodzi, ze tak się wyrażę, o "uczciwą część" tych recept, oprócz tego był przecież i zwyczajny kryminał. Czas i wydarzenia niczego jednak nie nauczyły "liberałów". Nie nauczyły, bo to fanatycy, niepodatni na nauki.

Mulsy u inni, tak lekce sobie ważący wyczyny "liberałów" mogą to czynić dopóki ich samych nie dotkną konsekwencje. Jesli aferał ukradł "pierwszy milion", to co go powstrzyma przed ukradnięciem następnych? Chcecie być "partnerem" w interesach aferała, który wyspecjalizował się w gospodarczych chwytach poniżej pasa? To życzę powodzenia w "interesach".

To właśnie, dokładnie TO jest "wschodem" (w odróznieniu od "zachodu") o którym mówi Tusk w swoich spotach reklamowych.

>nie ma tentencji do totalitaryzmu - komuchy po prostu sie boja SWIETEGO Ziobro i dlatego takie

>nieprawdziwe pogloski

Co do oceny czy Polska jest państwem z tendencjami czy nie to poważnie mogę traktować oficjalne raporty takich organizacji jak OBWE na przykład a nie teksty wypisywane przez tubylczych żurnalistów, zwłaszcza takich, którym ciężko przychodzi napisać na kartce jedno proste zdanie "nigdy nie byłem wspólpracownikiem SB" i podpisać się pod tym.

>Kaczynscy nie byli nigdzie umoczeni, sprawa telegratu, PC itd to tylko koniecznosc zdobycia majatku

>dla swietej odnowy PL

Znowu - sensacyjki powtarzane po wielokroć, jak wieści o nowym narzeczonym Mandaryny a żadnych konkretów. Gdzie procesy, gdzie wyroki sondowe?

>PiS ma super polityke zagraniczna - no jasne ze tak a wszystkie komuchy lacznie z opozycja mowia

>inaczej z zawisci. Nic ze ludzie w anglii czy irlandii maja dosc wstydzenia sie za gafy to pewnie

>komuchy tez.

Miarą przedpisowej, wzorcowej polityki zagranicznej jest Kwaśniewski czekający półtorej godziny w korytarzu pod gabinetem Putina, Bartoszewski bez słowa protestu wysłuchujący oskarżeń o "polskie obozy koncentracyjne" w Knesecie i Geremek z jego "kiczem pojednania", który zlikwidował groźbę rewizji granic (zapisaną w konstytucji niemieckiej!) i ządania zwrotu ziem oraz odszkodowań ze strony róznych organizacji "ziomkowskich".

Miarą tej polityki jest przysypiający podczas negocjacji Truszczyński i w ogóle cała delegacja, która nigdy jak np. wiele lat temu negocjatorzy irlandzcy nie zdobyła się na to aby wyjść i trzasnąć drzwiami a powrócić dopiero po zamianie warunków ze strony UE.

dudus..za długo i metnie.Zostało mi w pamieci tylko ze nie było procesów i wyroków na telegraf.A w przypadku innych podmiotów były ?Wszystko jest w porzadku.Ale jesli u kaczynckich, to u reszty tez.Mozna ukrasć drukarnie i nie byc złodziejem ,ale juz ukraśc bank -to hańba.Dudus pisz, bo inaczej cyrk nie zarobi na pisarzy.

muls, 14 Paź 2007, 13:46

>Zostało mi w pamieci tylko ze nie było procesów i wyroków na telegraf.

I bardzo dobrze! Masz to sobie zapamiętać!

>przypadku innych podmiotów były ?

Mówisz np. o aferze węglowej, PZU itd?

>Mozna ukrasć drukarnie i nie byc złodziejem

A kto niby drukarnie(ę) ukradł?

Pewnie jakiś Żyd, obiło mi się o uszy nazwisko - Gutenberg!

dudus......drukarnie podprowadził drukarz ,a bank bankowiec.Proste.I tak masz sobie to zapamietac.A afer u nas bez liku.Dudus ,bo po to sa żeby o nich pamietac.I to masz sobie dudus zapamietac.Zebys za sto lat przywołany potrafił wymienic wszystkie afery i orientacyjny czas, ile jeszcze będa sie toczyc procesy..Dudus i to musisz sobie zapamietac.

O , Johannes Gensfleisch zum Gutenberg był żydowskiego pochodzenia ?

Jakby nie było, dzięki Janie za upowszechnienie słowa pisanego.

:-)

Ukryta Zawartość

post-803-100002553 1192363890_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wojciech iwaszczukiewicz, 14 Paź 2007, 13:31

>To właśnie bolszewickie myślenie polegające na tym,że ponieważ my mamy rację to wprowadzamy nasze

>pomysły nie licząc się z kosztami,zasadami,prawem,na skróty.

Czekam kiedy PO ogłosi że nie ma racji i nie będzie wprowadzać swoich pomysłów (licząc się z zasadami etc.)

To jakiś bełkot.

>Przecież Ziobro to żaden prawnik,to ignorant.

Ale już Jolka Kwaśniewska byłaby lepsza, nie? Choiciaż też sko nczyła prawo, to jest w przeciwieństwie do ziobry taka wyważona.

No i wie jak jeść bezę.

>Jego "reformy" w Wymiarze Sprawiedliwości to jedynie

>zamieszanie,bałagan( sądy 24godzinne są krytykowane przez wszystkich prawników praktyków)

Gówno porawda że tak powiem - to jeżeli chodzi o krytykę przez "wszystkich prawników".

To że twój tata i jego znajomy, mec. Ziutek ("mordo ty moja!") ponarzekają sobie przy piwie to jeszcze nic nie znaczy.

Zamieszanie i bałagan panują w istocie - ale wśród przestępców!

>działalnośc to głównie spektakularne konferencje prasowe i w efekcie niepotrzebne upolitycznienie

>resortu.

Nie będzie konferencji - żle, nic nie robi!

Są konferencji - źle!

Nie pokazuje dowodów np. na przestępczą działalność Mirosława G. czy w sprawie Kaczmarak - źle, pokaż dowody!

Pokazuje dowody - źle.

W tym kraju potrzeba prawdziwej dyktatury, a nie wymyślonej w głowach wykształciuchów-oszołomów rzekomej dyktatury PiS-u.

Paru szkodników trzeba pozamykać w Berezie, reszta - wystarczy że sama sobie zamknie rozklekotane mordy, w instynkcie samozachowawczym, bo inaczej Szkodniki będą wysysać z tego kraju wszystkie siły życiowe.

Wielki błąd popełniono u zarania demokracji, gdy zlikwidowano socjalizm wraz z zamordyzmem. Trzeba było zlikwidować socjalizm ale zamordyzm utrzymać, za wszelką cenę!

>Bez PRLu nie byłoby PiSu.

dudus......no --tak mawiał twój dziad,twój tata,tak gadasz ty.Zupełna prawidłowść.Tak gadał stalin,lenin,mao i wielu innych.Widac że idzie NOWE.Raczej pełza w postaci małych smiedzieli-ale jest tego całe pole.

>dudivan, 14 Paź 2007, 14:12

To uwielbienie dla PiSiorów zamienia ci mórg w galaretę.

Jakoś nie pamietam, zeby Jolka była ministrem sprawiedliwości.

Chyba, że w waszym PiSowskim świecie równoległym.

Ziobro to typ psychopatyczny, ale w typie Kaczora, wiec robi karierę.

Ciemny lud może go oklaskiwać, ale ty?

Jestem Europejczykiem.

"W tym kraju potrzeba prawdziwej dyktatury, a nie wymyślonej w głowach wykształciuchów-oszołomów rzekomej dyktatury PiS-u.

Paru szkodników trzeba pozamykać w Berezie, reszta - wystarczy że sama sobie zamknie rozklekotane mordy, w instynkcie samozachowawczym, bo inaczej Szkodniki będą wysysać z tego kraju wszystkie siły życiowe.

Wielki błąd popełniono u zarania demokracji, gdy zlikwidowano socjalizm wraz z zamordyzmem. Trzeba było zlikwidować socjalizm ale zamordyzm utrzymać, za wszelką cenę!"

No i fajnie. Kiedys Cie dudivan zapytalem jaki ustroj uwazasz za zblizony do idealu. Teraz mam odpowiedz. Pewnie Hitlera i Stalina nie wielbisz, ale pewnie Pinochet, Franco to juz w porzadku goscie, nie?:) I wcale Cie nie atakuje, chcialem tylko wiedziec, bo cos mi sie wydawalo ze PiS to jeszcze nie jest to o czym marzysz..

PS. Czekam caly czas na jakies dobre tytuly, zrodla o masonerii:)

Jaro_747, 14 Paź 2007, 14:25

>Jakoś nie pamietam, zeby Jolka była ministrem sprawiedliwości.

No własnie! Bo PiS wziął PEŁNIĘ WŁADZY!

>Ziobro to typ psychopatyczny.

Oczywiście, każdy prokurator generalny, sledczy i nawet policjant powinien reprezentować typ leseferyczny,

Np. w typie tych rozkoszniaczków, generałów policji i prokuratorów z początku l. 90-tych, usilnie zapewniających że w Polsce nie ma żadnej mafii.

Że mafia to tylko na Sycylii, ew. w hollywoodzkich filmach.

>dudivan, 14 Paź 2007, 14:34

>>Jakoś nie pamietam, zeby Jolka była ministrem sprawiedliwości.

>

>No własnie! Bo PiS wziął PEŁNIĘ WŁADZY!

albo sobie jakieś jaja robisz, albo ci sie całkiem popierdoliło!

Mam nadzieję, że to pierwsze ;-).

Jestem Europejczykiem.

>dudivan

Już wiem gdzie jest idealne miejsce dla Ciebie,gdzie będziesz się czuł swojsko,gdzie panuje sprawiedliwość społeczna i gdzie nie ma przestępczości.Na BIAŁORUSI!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.