Skocz do zawartości
IGNORED

Bartoszewski szmaci Polskę, to moralny..

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby w 1989r Rosja nie była w kryzysie a u władzy był

>nie Gorbaczow a Stalin lub Chruszczow to niechybnie rozjechaliby nas czołgami jak w 1956r.

>I nic nie pomogłyby tu tuziny męczenników.

A jednak rozjechanie Węgier w 1956 odbiło im się czkawką i potem traktowali je inaczej, bojąc się powtórki. A na Rumunię i Jugosławię jakoś nigdy nie napadli, choć im się spod władzy wymknęły.

Wojciech Iwaszczukiewicz

Ty serio myślisz, że gdyby amerykanie naprawdę chcieli wolnej Polski, to by taką nie była? A dzięki czemu Rosjanie tak szybko doszli do Berlina? Samych samolotów dostali od amerykanów ponad sto tysięcy.

Lekki off topic, nic wielkiego.

Wracając do tematu.

Im większe masz zasługi tym większa odpowiedzialność na tobie spoczywa. Im bardziej publiczną osobą jesteś tym większa odpowiedzialność na tobie spoczywa.

Takie słowa z ust bartoszewskiego nie powinny paść i już, padły i nagle stał się równy czerwonemu kwachowi.

Myślę, że koleżanki i koledzy za tamtych wojennych czasów mają dokładnie takie samo zdanie (jestem pewny)

No straszne te slowa Bartoszewskiego o brzydkiej pannie, no tragedia, jak my to przezylismy.. Taka zdrada! ;)

Czy chodzi o to ze Wladek nazywa malych zakompleksionych kartofli, co sie dorwali do wladzy, po imieniu? To tez jest 'szkalowanie Polski'? O wladzy to mozna tylko z zachwytem, na kolonach i calujac stopki?

jak czytam wpisy coraz to nowych dyskutantów, którzy nie przeszli tematu od początku to mam postulaty:

powinna powstać zakładka polityka bo jeszcze sporo będzie się działo a jak widać zainteresowanie niemałe

koniecznie trzeba stworzyć FAQ, bo ręce bolą powtarzać

antoś, 18 Paź 2007, 22:23

>Przepraszam Graaf ale faktycznie pojebało mi się......jeszcze raz serdecznie przepraszam

>

>

>Jakis chory na głowę (arbuzMC) człowiek załozył ten wątek.

:-)) Antoś, nie przejmuj sie. Niedługo już wszystkim sie poje...e :-)

I jak już to nastąpi, to sie ogłosi, że oto mamy już IVRP !

Zabawne, jak już ludzie nie maja argumentów, to i dziadka, i Piłsudskiego, Katyń wyciągają.

A czy wy, k.... macie coś do zaoferowania od siebie? Oprócz ciągłego plucia na innych" Co? patałachy i smrodziarze?

Nie wywołujcie tych swoich 'przodków' nadaremno ! Nie wstyd Wam? Przed nimi? Oni swojego dokonali, ponieśli największą ofiarę. Może sami coś spróbujecie zrobić, aby sie przed nimi nie wstydzić.

wojciech iwaszczukiewicz, 18 Paź 2007, 22:17

>>dartman

>Widzę,że historię traktujesz wybiórczo.

>Chodziło mi o sytaucję z 1989r a nie z 1981r.Gdyby w 1989r Rosja nie była w kryzysie a u władzy był

>nie Gorbaczow a Stalin lub Chruszczow to niechybnie rozjechaliby nas czołgami jak w 1956r.

>I nic nie pomogłyby tu tuziny męczenników.

z iwaszczukiewiczem nie ma sensu dyskutować, to wzorzec wykształciucha,

facet w ogóle nie myśli, on odtwarza.

Przerażający typ. Odtwarza wszelkie politpoprawności i inne brednie.

Aż trudno uwierzyć, ze moga być tacy bezmózgowcy :-)

>jar1, 18 Paź 2007, 23:42

>Zabawne, jak już ludzie nie maja argumentów, to i dziadka, i Piłsudskiego, Katyń wyciągają.

>A czy wy, k.... macie coś do zaoferowania od siebie? Oprócz ciągłego plucia na innych" Co? patałachy

>i smrodziarze?

>

>Nie wywołujcie tych swoich 'przodków' nadaremno ! Nie wstyd Wam? Przed nimi? Oni swojego dokonali,

>ponieśli największą ofiarę. Może sami coś spróbujecie zrobić, aby sie przed nimi nie wstydzić.

a co ty specjalisto od wibratorów i copy&paste dokonałeś w swoim ....... życiu ???

chcesz się licytować ?

dartman, jak to co jr dokonał....wklejał matkę kurke...szczerze mówiac podziwiam czytelników...lektura jest tak nudna że można paść po kilku zdaniach tego nadmuchanego pierdu-pierdu...ale jar sie do tego najwyraxniej modli....szkoda tylko ze tą beznadzieja katuje kolegów na forum i zapych Lukarowi serwer...

Człowiek, który publicznie wychwala i uznaje rząd J.Buzka jako jedyny dobry rząd w całej historii III RP nie powinien raczej już do polityki się mieszać, tak będzie lepiej dla rodaków, nawet jeśli to jest Bartoszewski.

>TomekL3, 18 Paź 2007, 22:34

>mimo wszystko chciałbym żeby Amerykanie postawili u nas bazę wojskową.

Amerykanie drogi naiwny kolego maja nas głęboko w dupie!

No, chyba że chcą tu coś sprzedać lub kogoś wydymać.

A bazy na razie nie będzie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kaczor się zgodził, wkurwił Europę i ruskich i został z fiutem w garści.

A my z nim!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

panowie problem jest ogólnie znany i dotyczy tylko kurnika i rykowisk.Mnie nie musi profesor przepraszac.On swoje Zrobił dla OJczyzny.Natomist cała hołota głeboko schowana pod kieckami mamuś w konspiracji, teraz ma używanie wyciagając swoja małostkowość,zawiść i głupote.Kurniki i rykowiska swoje prawa maja.Jak to u kurdupli.Wystarczy popatrzec na tych dwóch ŁUnych.

mulsie, jestem ciekaw czy ktoś jeszcze oprócz mnie czyta o Twoich problemach ?

...ale to chyba dobrze, że tak kameralnie sobie rozmawiamy ?

mulsie, czas odstawić alkohol.

....mnie akurat pan Bartoszewski też nie musi przepraszać, tylko niech już więcej nie opowiada o coraz większej kasie jakiej by nie wziął w zamian za głosowanie na kaczory ... opowieści jak na profesora dość prostackie uważam....coś ala Wałesa kiedy mówił preziowi, ze by mu nawet nogi nie podał .... tyle ze Lechu ma zaledwie doktora, a Bartoszewski to już profesor. Polska nauka w kiepskiej kondycyji ostatnio.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jar... otóz nie jest im wstyd.A czego sie maja wstydzić.Jadą na tych babciach i dziadkach ,zasłaniaja sie martylologia cudzą.Daje im to profity, a nawet wysokie stanowiska.Ale przede wszystkim pozwala im to na zachowanie spokoju.Nie mogą żyć ze świadomością że żyli kiedyś uwikłani w system,robili doktoraty,kariery.robili interesy ,bo nie wierzyli że to może się kiedyś zmienić.Teraz osmieszeni próbują wmówić sobie jak i reszcie, że to nie było nic takiego bo ci co dupy nadstawiali wcale nie byli tacy cacy.No i zaczyna sie wyliczanka ,dlaczego nie byli cacy. Trwa to już latami na zasadzie przejmowania pozytywów.A to jest metoda złodzieji historii ,jakich zawsze tu było pełno.Metoda insynuacji,złosliowości,zawiści.Małych polaczków jest tu miliony i Polacy wyjężaja za chlebem ,ale też żeby wreszcie mieć z głowy ta polaczkowatość.Ryka przedstawił liste pobożnych zyczeń PICu traktując to jako atut.Dokonania jak i wpadki ma kazdy rząd.A srednia jest mniej więcej stała.I mniej wiecej gówno mnie to obchodzi.Natomiast przerażą głupota ludzi zdaje sie wykształconych .Wykorzystując fakt że unia jakoś nas chroni kurduple wyciagaja wnioski że najlepszą polityką jest wk***ić putina.wk***ic merkel.Ryka sie z tego cieszy.Bo jak powkurwiamy to my im pokażemy.Smiać mi sie chce jak widze tego wkurwionego putina.Musi sie ostro wk***iać kiedy wszyscy stoja u jego bram.I dlatego rykowisko nie jest śmieszne .Rykowisko jest NIBEZPIECZNE.A co bedzie jak unia sie rozleci? Kiedyś.

mulsie, z tą przerażającą głupotą ludzi wydawać by sie mogło wykształconych to trafiłeś w 10. Nie chciałem tego pisać wprost...zwalałem na skleroze w trybie 4 letnim i niepamieć przewał okrągłostołowców....ale skoro sam to napisałeś... :)

"PiS to PIC

LiD to jest hit"

....dasz rade zapamiętać ?

A post Piotra jest uważam swietny. Przyjemnie by sie poczytało w podobnym stylu napisany przez fana PO, a nawet SLD....tylko o czym mogą oni pisac ? O tym, ze wałki szły i lody się kręciły ?

lancio...też uważam że jest świetny, lancio.Pozwolił zintegrować i rozpoznać poziom umysłowy niektórych.Stworzył rykowisko ..........jako alternatywę do KURNIKA.

i nie bedzie wytłumaczenia dlaczego.Wszystko juz zostało powiedziane.Nie znam innego milszego słowa oddającego rzeczywistość.Raczej ogarnia człowieka.......... BEZRADNOSC.

Pewna grupa cwaniaków bezprawnie podpina się pod wszystko co kiedyś było przyczyną naszej dumy nawet pod Józefa Piłsudzkiego a przecież to była lewica, PPS Frakcja Rewolucyjna pod Legiony a byli to robotnicy, studenci i uczniowie licealni i szlachta mam na myśli skład Pierwszej Kadrowej i ciągnię go jednocześnie w stronę dmowszczyzny jest jak pijawka istniejąca jedynie dzięki krwi swojego żywiciela. Głoszone są prawicowe klaustrofobiczne deklaracje, tworzone mity na temat wręcz mocarstwości państwa wplątywanie bez referendum w spory Rosja-USA.

Coś z ornitologii ptactwo błotne odlatuje jesienią

Zbyszek

lancaster, 19 Paź 2007, 01:01

>o, mały jaruś wyzywa od patałachów i smrodziarzy...mam nadzieję ze przynajmniej mu lepiej po tym

>:p

>Patałach i smrodziarz jeden ;)

lanciu, Ty to normalnie jak ta rybka w akwarium za paluszkiem..... jesteś na naszym forum jedynym i niepowtarzalnym przypadkiem.

....

Ho, ho. Ale jaja:

z łonetu:

"Sensacyjne wyznanie kandydatki PiS do Sejmu

- PiS absolutnie nie dojrzało do samodzielnego rządzenia - powiedziała w RMF FM Nelly Rokita, doradczyni prezydenta ds. kobiet i kandydatka startująca z drugiego miejsca warszawskiej listy PiS do Sejmu.

- Po wyborach PiS powinno rządzić z PSL lub PO - dodała Rokita.

Doradczyni prezydenta ds. kobiet powiedziała, że marzy, by premierem został jej mąż, Jan Rokita."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.