Skocz do zawartości
IGNORED

kara śmierci dla gwałcicieli

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

kalimorfa, 24 Paź 2007, 19:00

"o właśnie co sądzicie o przymusowej kastracji pedofili i gwałcicieli? Ja jestem za"

A co z Pedofilkami kalimorfa?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jest masa krzykaczy którzy żądają kary smierci za wszystko ! łacznie za pierdzenie w miejscach publicznych . Tą sa dla mnie psychopaci którzy sami chcą mordowac tylko bez odpowiedzialności ! Kazdy "miłośnik" kary śmierci mysli ze jego zagrożenie nie dotyczy , ale to tylko brak wyobrazni...

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

marek-1969, 25 Paź 2007, 12:17

>jest masa krzykaczy którzy żądają kary smierci za wszystko ! łacznie za pierdzenie w miejscach

>publicznych .

Acha! wiedziałem że w końcu ujawnią się odpowiedzialni za fatalną "atmosferę" na Audio-Show!

>marko3T

>Jednak zagadnienie zbrodnia-kara może stanowić podstawę poważnej dyskusji...

Były juz takie dyskusje...

Polecam powieść "Diewoczka" (niedostepną w wolnym obiegu),

znanego rosyjskiego pisarza-pedofila Fiodora Dostojewskiego

(dostepność tylko dla profesjonalnych badaczy literatury byłego ZSRR)

oraz tekst wybitnego pisarza japonskiego pt. "Wszyscy jestesmy pedofilami".

Jak na razie ani w tym wątku, ani w podobnym - "Pederastia, Pedofilia, Zoofilia, Nekro..",

mimo, że liczącym prawie 600 wpisow, żadne sensowne myśli czy oryginalne refleksje nie padly,

nie mówiąc już o - "poważnej dyskusji". Wyłacznie politycznie poprawna, zatabuizowana sztampa.

A tak przy okazji, bo nie doczekalem sie odpowiedzi w poprzednim watku,

na ile lat wiezienia skazalibyscie pedofila Lewisa Carrolla ?

>Nowy2

Wystarczy ze sam jestes obserwatorem.

Wedlug najnowszej definicji pedofilii, jesteś pedofilem nawet wtedy, gdy sam,

w zaciszu 4 ścian własnego domu, oglądasz własnoręcznie sporządzony "pedofilny" RYSUNEK !!!

Gdy technika pójdzie naprzód (jak w "Raporcie mniejszosci") bedziesz skazywany za samą taką MYSL.

Ciekawe ile lat dostalby wtedy, taki - Donatien Alphonse Francois de Sade ?!

>Staszek_s

Oczywiscie !

"Rżnął", hanbił na rózne najwyszukansze sposoby i podrzynał gardła dziewczynkom !

Z tego co wiadomo - WYLACZNIE w WYOBRAZNI (a miał ją sporą).

Co do tego, że ostatnim draniem, bydlakiem i sk***ysynem jest człowiek fizycznie upadlający,

gwałcący czy katujący swoje dziecko, czy też prymitywny zabójca, nikt chyba nie ma najmniejszej wątpliwości.

Ale co ze "zbrodniami wyobrazni" ?

Co z pytaniem : czy "naga małpa" - człowiek, może być WINNY swego pożądania,

które nigdy nie przełożyło się na krzywdę kogokolwiek ?

A ten znowu o tych rysunkach będzie pier**lił, Carollu, Scorpionsach i lustrze?

To ja stąd idę, bo już mi się cofa...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

>parantulla

Zamiast się intelektualnie wycofywać, sam cos "popierdol", byle z sensem i na temat,

zamiast demonstrować wyłącznie obrzydzenie. A jesli NIC w temacie nie masz do powiedzenia,

to po co w ogole nas informujesz o Swojej zołądkowej niedyspozycji ?

Latwo przedstawiać swoje OPINIE, np. o kobietach czy związkach, trudniej cos sensownego powiedzieć,

czy tez bronić okreslonego POGLADU lub racji w konkretnej sprawie.

Ale przecież mój "określony pogląd" na te sprawy jest tutaj znany nie od dziś. Był już wątek (zresztą mój) o Karze Śmierci i był też wątek (akurat Twój) o pedofilach. Co tu nowego można jeszcze powiedzieć w obu tematach?

Moje zdanie jest krótkie i niezmienne w obu kwestiach. Strzał w potylicę z przyłożenia, zakopać pod płotem i koniec problemu raz na zawsze. No, to pójdę już, bo co tak sam tu będę siedział...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

W cywilizacji europejskiej czyli równiez w naszej kara śmierci jest nie do przyjęcia bez względu na popełniony czyn przestępczy.Jest ona nie do zaakceptowania z kilku powodów,moralnych(nikt nam nie dał takiego prawa),merytorycznych( nie ma dowodu,że rzeczywiscie odstrasza,jest nieodwracalna-ewentualne pomyłki),religijnych( nie znam religii,która zezwala na zabijanie,sam jestem niewierzący).

Na marginesie,nie rozumiem jak mozna deklarować sie jako człowiek wierzący i być jednoczesnie zwolennikiem kary śmierci!

A co z ludżmi wykonujacymi egzekucję?Kim oni są,w jakiej sytuacji moralnej ich stawiamy?

Proponuję aby katami byli zwolennicy kary śmierci!

Pytanie powyzsze kieruję zarowno do parantulli jak i wszystkich innych.

Cos widzę, ze pier**lic bez jakiejkolwiek odpowiedzialnosci za slowa, potraficie calymi kilometrami i setkami wpisow,

a jak chodzi zeby ZROZUMIEC problem, ROZPOZNAC i ROZROZNIC wątpliwosci z nim zwiazane, to nie ma - ANI JEDNEGO !

Wszyscy myslicie dokladnie w taki sam - STEREOTYPOWY sposob ! Tabu rulez !!!

Nierzadko zdarzało się w przeszłości, że gwałciciel, który zamordował swoją ofiarę posunął się do tego samego będąc na przepustce lub nawet po odsiedzeniu kary.

Pytam, dlaczego jest takie przyzwolenie?

Pytam, dlaczego w imię kretyńskiej poprawności naraża się niewinnych?

Czy morderca ważniejszy od jego potencjalnej ofiary?

Specjalnie dla Wojciecha Iwaszczukiewicza - zagadka!

Jak się nazywa żołnierz trzymający karabin (do zabijania)? Zdjęcie pochodzi z lat 30-tych.

.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Po prostu nie nalezy wypuszczać ich na przepustki!

Niebezpiecznych morderców nalezy na stałe izolować od społeczeństwa.Dozywocie bez prawa do złagodzenia kary.

A co w przypadku, gdy więzień skazany na straszliwą karę bezwzględnego dożywocia bez przepustki, stwierdzi że życie stało się dla niego już taką udręką, że bezwzględnie prosi o eutanazję?

Czy to ma jakieś znaczenie,że zdjęcie pochodzi z lat 30?

Dyskusja nasza nie dotyczy wojny i obrony koniecznej!

Mówimy o sytuacji gdy w warunkach pokoju sąd w imieniu Państwa skazuje uwięzionego już ( czyli niegroznego dla społeczeństwa) człowieka na śmierć.Jest to również morderstwo.

Ale główny problem tego wątku polega chyba na czym innym.Co robić z wielokrotnymi gwałcicielami i pedofilami?

Byc może kastracja byłaby jakims rozwiazaniem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.