Skocz do zawartości
IGNORED

Marancunio clone

josef

Rekomendowane odpowiedzi

No jeśli klocka w fekalnym tego słowa znaczeniu, to na kliszy gó..o znajdziemy - znaczy się nic nie zobaczymy ;)

Z czego wynikają co najmniej dwie możliwe konkluzje:

1) gó...o w środku jest

2) w środku jest gó...o.

Przeciwieństwo odwrotnej notacji polskiej: odwrotna notacja seniczowska.

Forumowi audiofile chcą sklonować klona powstałego dzięki wypowiedziom ofiarnych forumowiczów

:))))))

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Boli wasto ze ja samouk zajmowalem sie cd 2 tyg i zrobilem cos o czym wy mozecie tylko pomarzyc. ha ha jesli ja jestem niedouczony samouk to kim wy jestescie co nic nie potraficie zrobic ciekawego? a juz napewno nigdy nie zrobicie cd klasy Maranciunia. ha ha ha niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiggggggggggggggggdddddddddddddddyyyyyyyyyyyyyyyy

>senicz

Luzik. Ja czekam z niecierpliwością na AS2007. Wiem, że nie zawiedziesz i jestem o to dziwnie spokojny. Jestem również ciekawy min sąsiadujacych wystawców :)

Naprawiłeś już naleśnika?

denerwuje was wasza bezsilosc i bezradnosc? zawisc was dusi? A wystarczy tylko troche pomyslec. niewiele tyle ile samouk moze wymyslec. Nie wiecej. I juz rozkosz w waszych domach. Muza piesci uszka. A tak, nadal sluchacie tych swoich szlifierek. I rozwiazania nie widac. Mysle ze po As2007 bedzie tak jak intuos pisal. Wrocicie do swych domowych systemow i pomyslicie. Dlaczego to jest taki straszny syf?

Przestań-odstraszasz ludzi i rozwalasz każdy wątek (pod tym względem prowokujesz do myślenia...)

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

A oto i klocek senicza...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-15604-100000532 1194306577_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam taką uwagę do chętnych ;-) na sklonowanie Maranciunia...

oto co Senicz napisał... w innym wątku... a co chyba pisząc czerpał ze swojego doświadczenia życiowego (bądźmy precyzyjnie, Senicz pisze to o sobie):

"Najczesciej tak jest ze zwolennicy dziwadel maja kaszane w uchu i preferuja dziwadla. Radze, i to bez zlosliwosci, zbadac sobie sluch. Kosztuje to grosze a masz pewnosc ze wszystko gra. Najlepiej napuscic sobie pleju parafinowego do uszu i dobrze je umyc aby ew. woskowina nie znieksztalcila wynikow."

(zachowałem oryginalną pisownię bez polskich znaków)

Reasumując potencjalni klonerzy nie bądźcie zaskoczeni, gdy zamiast pięknego dźwięku... będzie zwykła blada d... :))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.