Skocz do zawartości
IGNORED

Kto się wychowywał na podwórku?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z nowym podziałem polskiego społeczeństwa według 'kiepskich' mamy tych, co sie wychowywali na podwórku i tych co nie. Co prawda, nie zostało dopowiedziane, gdzie się wychowywali ci, co nie na podwórku....

Pragnę więc, osobiście i z dumą oświadczyć, że ja się wychowywałem na warszawskim podwórku !

Proszę o wpisywanie sie kolegów, którzy tez wychowywali sie na podwórkach. Nie wstydźmy się ! Miaminsynkom i skarżypytom pokażmy znowu, gdzie ich miejsce ! :-)

PS. Przed chwilą Bugaj w telewizji też oświadczył, że wychowywał się na podwórku....

jar1, 9 Lis 2007, 19:52

>Jasne, to na to samo wychodzi. U na się wychodzilł na podwórko a tam na pole :-)

na krakowskich przedmieściach to jeszcze pole, a w wieśniawie to już samo centrum ;-)

a w temacie:

ja się wychowywałem na podwórku

Jarko, ty chyba się wychowałeś na podwórku z wychodkiem w centrum jeśli się nie mylę i dupy z niego ci cały świat przesłaniały, stąd taki monotematyczny jesteś....dupa, dupa, dupy

jar...podwórko jak najbardziej.Takie picusie co na podwórko nie mogli ,to raczej do niczego sie nie nadawały.Kopnąć taki nie umial....nawet piłki.Ale co sie dziwisz kurduplom.Im to zostało jak trauma.A teraz jeszcze taki ....przypomniał im jak to w morde byli bici.Z czego sie cieszyc jak mamusia juz nie obroni.Generalnie syndrom oblęzonej fortecy.Niebawem sami sie beda podsłuchiwać.

>jar1

wydaje mi sie ze pytanie trzeba rozszerzyc o dodanie bandy, grupy dominujacej i obecnej na podworku, wtedy bedzie ono mialo sens... bo przeciez wszyscy wychowuja sie na podworku, jedni chodza bokiem, drugich rodzice nie puszczaja itp, o to chyba chodzi...

Ty jar wychowaleś się na podwórku!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )+.html

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja wychowałem się na betonowym bois-Q szkolnym :) Najlepsze chwile tam spędzone rozpoczynały sie zawsze wieczorami jak już nikomu nie chciało sie grać a starsi koledzy przyjeżdżali z piwkami :P

jest takie chyba znane powiedzenie kto za młodu był socjalistą ten na starosc łajdakiem nie zostanie stad wierze w wychowanie rowniez na podworku

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

mysle jar że nie mozna sobie przepuścic takiej gratki jaką bedzie mondra refleksja stega vel senicza.Trybik ale ciekawy.Taki jakiś kwadratowy ten trybik, to moze go zaokrąglimy.

jozwa maryn 10 Lis 2007, 01:40

Jasne że na podwórku, a gdzie się miałem wychowywać, w wychodku?

można pod stołem, szafą lub tapczanem; tych ostatnich można poznać po naleśnikowatości

jozwa maryn, 10 Lis 2007, 01:40

>Jasne że na podwórku, a gdzie się miałem wychowywać, w wychodku?

Sam Kaspar Hauser mógł w wychodku a ty nie?

Za kogo ty się uważasz???

Tak jest pozdrawiam wszystkich z mojego podwórka z osiedla Kosmonautów we Wrocławiu ulica Drzewieckiego rządzi:-) to były lata 1980-1992...z tymi cherlawymi to racja ciekawe czy ta Szczypińska sobie odpusciła , bo moze zauwazyła, ze nie tylko pistolecik jest mały;-P

Gość

(Konto usunięte)

A ja się wychowywałem w domu , a konkretnie przez rodziców zostałem wychowany .

Noa podwórku grałem w noge , tysiąca/oczko ,grzybka(scyzorykiem/śrubokrętem:) albo w dołek na kapsle/kase , no i w kolarzyki .

Na podwórku wychowywali się tacy od jaboli , drobnych kradzieży z wiecznie brudnymi łapskami ściskającymi worek z butaprenem przy nosie i śpikamia pod nosem .

Stanowczo się odcinam od tzw.elemnetu.

Piotrek, byłeś ty kiedy premierem?

Albo chociaż szeregową pośliną?

Nie???

Ty cieniasie!

Nie masz ani pistolecika ani nawet rurki do plucia plasteliną!

Jesteś zerem!

->>jar1

Poszło na PW.

No to "sztama", jak mawiali na Twoim i moim podwórku.Choć po dwóch przeciwnych brzegach Wisły.

A gdybym zaprowadził Cię na podwórka na których" strzelali ze śruby" , lub "grali w kubki" ludzie wiele znaczący w świecie kultury i sztuki i nie tylko ,to byś tylko utwierdził się ,że takie miejsca mogły ich wychować. I to na porządnych obywateli RP ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.