Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

monopol na informacje o tym wypadku powinno się przyznać Agorze TVN24 i Onetowi

myślę że jak wszystko jest w rekach pe ło to da się zrobić

prezydent Bronek Komorowski to załatwi

a jedyni uprawnieni do żałoby to muls, iwaszczukiewicz i meloman62

oni tak kochali memlacza... :-(

Invictus

Ciągle frustracja i agresja.Jesteś niereformowalny.Jeżeli chodzi o media to masz jeszcze pisowską jedynkę i sldowską dwójkę.

Invictus, 11 Kwi 2010, 22:28

>w zasadzie powinno się zabić też Jarosława z ich matką, bo wiadomo ich cierpienia to tylko pijar- w

>przeciwieństwie to tego jak Tusk "płakał" a Radosław Sikorski "miał łzy w oczach"- bo wiadomo że PO

>stroni od pijaru i szczerze kochało maemlacza..

Wasz pisowski, niedościgły wzorzec mawiał "chwała wszystkiemu, co czyni twardym". Nie dziwię się więc, że dla ciebie i tobie podobnych nie byłoby trudne skazać na śmierć chorą staruszkę. Nie zdradzaj partyjnych sekretów "bo wiadomo ich cierpienia to tylko pijar" - możesz skończyć tak, jak nieodżałowany forumowicz Horst, który też miał za długi język.

Mam propozycję aby zakładkę Polityka na jakiś czas (może na kilka dni) zamknąć aby uniknąć żenujących i nietaktownych dyskusji.

łasic, 11 Kwi 2010, 22:46

>gdzie jest moderator? przecież to jest jakaś potworna żenada

chcesz zbanować iwaszczukiewicza, mulsa?

jak jesteś ambitny to spróbuj zabanować JarosławaK

sądzę że już się nad tym pracuje :-)

wojciech iwaszczukiewicz, 11 Kwi 2010, 22:51

>Mam propozycję aby zakładkę Polityka na jakiś czas (może na kilka dni) zamknąć aby uniknąć

>żenujących i nietaktownych dyskusji.

po europejsku: maul halten

dosć dyskusji

nowy rozdział

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-27030-100007413 1271019722_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Invictus, 11 Kwi 2010, 22:54

>zostawić tylko taktownych: mulsa, melomana62, jara747, iwaszczykiewicza

>

>innym- wara, bana..

Won z chamami, reszta może zostać.

Jestem Europejczykiem.

Invictus

No cóż.Niedawno była Wielkanoc,pewnie byłeś u spowiedzi,wyznałeś grzechy ( czy wszystkie?) i obiecałeś poprawę.I co z tego?

Panowie,szacuek dla ofiar,jest zaloba

do obu stron

Nazywanie kogoś idiotą nie jest obelgą tylko diagnozą.

Nie doradzam,mam swoje zdanie.

Kontrowersje są porównaniem ludzkich umysłów.

Choć stłuczesz głupiego w moździerzu tłuczkiem - razem z ziarnami - głupota go nie opuści.

(Ks. Przysłów 27:22

Ktoś wrzucił nagranie reportażu o Katyniu na który dzisiaj przypadkiem natrafiłem (w kablówce)na pierwszym programie Rosyjskim w wiadomościach tuż po wcześniejszym reportażu o katastrofie :

wojciech iwaszczukiewicz, 11 Kwi 2010, 22:32

>Naprawdę nie czyńmy z tej tragedii politycznego szoł.Trochę taktu i wyciszenia!

Tak to trzeba było zachować kiedy prezydent żył. Jak słyszę Michnika nie dającego się prześcignąć w ostentacyjnym smutku i żałości nad niedawnym "faszystą", który kompromitował nas przed światłą Europą etc. to mi się che [autocenzura].

Powiedzcie mi dlaczego ? ... ręce opadają ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Filut, 11 Kwi 2010, 21:52

>Stanisław Janecki, dziennikarz z ambicjami do komentowania wydarzeń politycznych popisał się dziś

>komentarzem do reakcji Polaków w Warszawie.

>

>Setki tysięcy rodaków, którzy od wczoraj składają kwiaty pod pałacem prezydenckim i tłumy, które

>wyległy na trasę przejazdu konwoju z ciałem Prezydenta Kaczyńskiego - zdaniem Janeckiego - robią to

>z poczucia winy.

Twoja relacja jest zmanipulowana. Słuchałem tej rozmowy w TVP1 (prowadził ją z wielką kulturą G. Miśtal) i Janecki w wyważonych słowach wyraził refleksję że BYĆ MOŻE w ludziach obudziło się poczucie winy - z tego powodu że dali się zwieść manipulacji małej ale głośnej grupki dziennikarzy (tę uwagę dodał Ziemkiewicz).

I ja mam nadzieję że być może jakaś część ludzi otrzeźwiała z tego oszalałego wycia TVN-ów i Agor.

A propos, gdzie to się podział w tych dniach tytan dziennikarski, wielce frasobliwy ("Co z tą Polską") Redaktor Lis?

Czyżby ten clown przebrany w garnitur, fajansiarz, spec od organizowania wrestlingu Niesioł vs Kurski nie został, z obawy przed kompromitacją, dopuszczony na wizję przez Starszych i Mądrzejszych?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.