Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Módlcie się.

"To co nas podzieliło – to się już nie sklei

Nie można oddać Polski w ręce jej złodziei

Którzy chcą ją nam ukraść i odsprzedać światu

Jarosławie! Pan jeszcze coś jest winien Bratu!

Dokąd idziecie? Z Polską co się będzie działo?

O to nas teraz pyta to spalone ciało

I jest tak że Pan musi coś zrobić w tej sprawie

Niech się Pan trzyma – Drogi Panie Jarosławie"

Gość

(Konto usunięte)

co powiecie o supermanie Rutkowskim wykreowanym przez media?

"Detektyw, polityk, aktor, a przede wszystkim mistrz autopromocji. Krzysztof Rutkowski przez wiele lat grał rolę współczesnego Janosika, który musi wyręczać w pracy nieudolnych policjantów. Jego kariera właśnie kończy się w sądzie "

bardzo ciekawy tekst:

http://wiadomosci.onet.pl/2167067,11,smutny_koniec_krzysztofa_detektywa,item.html

przyczynek do wpółczesnej historii i praworządności w Polsce,

co na to działacze lewicowi: jar, muls, wladz, i wojciech?

Nowy2, 9 Maj 2010, 12:25

>>Filut

>2 razy zawiedli, to ich odsunieto, na dodatek Bielan chlipal u Monisi, a Kaminski omc, ze o

>Brudzinskim nie wspomne

>wsiedlismy, bo nie chcielismy placic za know-how ;)

Dlatego właśnie o tym pisałem, mimo tego, że nie jestem fanem Kaczyńskiego.

Filut, 3 Maj 2010, 16:26

>oskulati, 3 Maj 2010, 16:18

>>Tertium non datur!

>

>Datur, datur.

>Wystarczy, że przepędzi dotychczasowych spindoktorów brata i pokaże klasę, spokój większe niż jego

>przeciwnicy.

• Redaktorzy

Rutkowski krętacz, to wina lewicy, jakiś tam inny bohater, to będzie zasługa prawicy. Oj nierówno są rodzielone talenty, nierówno. Mam nadzieję, że ten Rutkowski to nie był działacz PO albo PiS, bo zaraz by powstał problem światopoglądowy. Niech on już będzie w tym PPR!

Nowy2, 9 Maj 2010, 15:34

>Wot siurpryz

>

Widziałem na TVP Info.

Wiesz co zastanowiło dziennikarzy po "pokazie tego filmu". Dlaczego zorganizowano konferencję na której pokazuje się im film a nie kandydata.

Jeszcze powinni popracować nad łzami. Za sucho.

Charakteryzatorzy nieźle się spisali - trochę pudru i prawie Lechu.

Trudniej będzie z kota zrobić jego młażonkę. Ale zobaczymy to może pod koniec kampanii.

kreacja aktorska? zgadlem?

wystarczy, ze padloby kilka napastliwych pytan i J. Kaczynski wskoczyłby w stare koleiny.

Jesli Rosjanie zauwaza to i jesliby zostalo to przyjete zyczliwie, to wtedy miejscowi nie podskocza.

J. Kaczynski powrorzyl manewr brata zastosowany w kontaktach z Zydami. Poczatkowo nie rozumialem takiego wistu L. Kaczyńskiego i pozniej dotarla do mnie prosta handlowa zasada - jesli chcesz mniej zaplacic za to co chcesz dostac, dogaduj sie z centrala, bo posrednicy zdzieraja skore, a gwarancji ci nie dadza. :))

Gość

(Konto usunięte)

jozwa maryn, 9 Maj 2010, 14:43

>Rutkowski krętacz, to wina lewicy, jakiś tam inny bohater, to będzie zasługa prawicy. Oj nierówno

>są rodzielone talenty, nierówno. Mam nadzieję, że ten Rutkowski to nie był działacz PO albo PiS, bo

>zaraz by powstał problem światopoglądowy. Niech on już będzie w tym PPR!

a gdzie ja pisałem, że to wina lewicy? pytałem, jak tacy lewicujący aktywiści jak ty, zapatrują się na kondycję państwa polskiego poprzez pryzmat kariery takiego Dyzmy jak Rutkowski

male zaskoczenie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zobaczcie scenerię i minę jarusia. Powiedzenie, że to obrzydliwe to mało. Wygląda przy tym równie wiarygodnie, jak Adolf Hitler wygłaszający mowę pochwalną o Żydach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niesamowite, na rosyjskich forach po kolei miasta wpisjują poparcie dla Jarka.

A internautki wysyłają tysiące emaili z wyzananiami miłości.

Oto jesteśmy świadkami nowego rozdanie w światowej polityce. New Age. Polski Age !

meloman 62, 9 Maj 2010, 18:17

>Zobaczcie scenerię i minę jarusia. Powiedzenie, że to obrzydliwe to mało.

Wszystko mało, no chyba... zjeść "jarusia" womit, jeszcze raz zjeść, przerzuć, womit itd 10 razy, może by ci meloman ulżyło, choć na chwilę.

lampowy, xinivax

"Ponad 10 tysięcy osób uczestniczyło w obchodach 65. rocznicy wyzwolenia obozów koncentracyjnych Mauthausen - Gusen. (...)

Zaapelowano do młodego pokolenia o "zachowanie czujności wobec odradzania się drapieżnych, rasistowskich ideologii, w celu zapobieżenia takim tragediom jak II wojna światowa". Przewodniczący Komitetu Mauthausen Villy Merenyi odczytał uchwałę dotyczącą walki z prawicowym radykalizmem w Europie, która zostanie przesłana unijnym władzom."

>jozwa maryn, 9 Maj 2010, 19:35

>Miał stać jego brat, a stoi, fuj, konkurent. To boli.

ile trzeba wysaczyc podlosci, by cos takiego wysmazyc, a wytlumaczenie jest prostsze:

miał stać jego brat, a już go nie ma. To boli.

Jezeli Redaktor posuwa sie do tak ordynarnego i plaskiego chamstwa, to coz wymagac od innych. Jozwa lecz sie z nienawisci sam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.