Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>- Konwencja Chicagowska nie mogła być w tej sytuacji zastosowana, bo tyczy lotnictwa cywilnego.

>Podstawą działania prokuratury jest konwencja z 1959 roku i dwustronna umowa uzupełniająca między

>Polską a Rosją z 1996 roku.

Nie bardzo łapię o co chodzi Seremetowi, może niedouczony? Fakt czy samolot jest wojskowy jest drugorzędny w stosunku do tego czy porusza się w przestrzeni cywilnej i zgodnie z regułami lotnictwa cywilnego. Przez analogię - czołg który wjedzie na normalną drogę musi jechać prawą stroną i zatrzymywać się na światłach. Chyba, ze jest w specjalnym konwoju.

Jestem Europejczykiem.

perełki prawne marnują się na forum....koleś z wzmacniaczem i dwoma głośnikami zasłuchany w polityczne brednie wie lepiej od specjalistów prawa międzynarodowego które konwencje można zastosować.

dumny i butny bohater z Polski drugi po Bogu

"Podstawą działania prokuratury jest konwencja z 1959 roku i dwustronna umowa uzupełniająca między Polską a Rosją z 1996 roku."

Polskiej prokuratury która prowadzi odrębne postępowanie dotyczące katastrofy.

Przedstawiciele Tupolewa również analizują przyczyny katastrofy samolotu

Gość

(Konto usunięte)

"Każdy PiS-owiec żyje w poczuciu fascynacji J. Kaczyńskim"

"Rzeczpospolita": - Każdy PiS-owiec - czy to działacz partyjny, czy wyborca - żyje w poczuciu fascynacji Jarosławem Kaczyńskim. Cieszy się on w naszym środowisku absolutną estymą i podziwem - mówi w wywiadzie europoseł PiS Marek Migalski.

- Jarosław potrzebuje jeszcze trochę czasu, żeby zabliźniły się jego rany - dodał Migalski.

Poseł twierdzi, że lider jego ugrupowania rzeczywiście się zmienił po tragedii smoleńskiej. Nie zmienili się natomiast rywale PiS-u.

Jednocześnie nie chce zdradzać, jakie działania podejmie sztab Jarosława Kaczyńskiego, by utrzymać tendencję wzrostową w sondażach, ponieważ sam jest w tym sztabie doradcą.

Ale mówi wyraźnie, że po prostu powiedzą prawdę o sobie i o rywalach. A ta prawda nie będzie korzystna dla Bronisława Komorowskiego.

Horsty i inni pissmani lampowi

a wy tylko nicki zmieniacie,że nieraz trudno nadążyć ale najłatwiej was rozpoznć po bełkocie i pianie na ustach.Jakieś problemy z osobowością,z tożsamością?A może te zmieniające się nicki to ucieczka przed kimś lub czymś?Może Układ was ściga?

jar1

Fakt Jarek nie jest już tak twardy jak pryncypialny Ziobro czy bezkompromisowy "młot na komunę" Antoś Che Macierewicz.I taki wycofany!Ciekawe jak długo wytrzyma?

wojciech iwaszczukiewicz, 13 Maj 2010, 09:27

>Tobie wszystko z d... się kojarzy?To może te plotki na mieście o Jarku są prawdziwe?Tylko nie

>udawaj,że nie wiesz o co chodzi.

ależ wszyscy wiedzą

taki robol Bolek po zawodówce, który poziom dyskursa ma taki: re che che.. (czyli jak ty iwaszczykiewicz)

powiedział "niech przyjdzie z żonomm"

re che che che POziom

Gość

(Konto usunięte)

A ja zagłosuję n Pana Olechowskiego. To wykształcony, mądry znający świat człowiek. Będzie Polskę wspaniale reprezentował, nie będziemy się go wstydzić; jak kłótni Tuska i Kaczyńskiego o krzesło w Brukseli. Ja mam dość politycznego partyjniaka na stanowisku prezydenta mojego kraju i dlatego zagłosuję na Olechowskiego, kandydata obywateli, nas wszystkich, a nie wysłanego przez PiS, PO, PSL czy SLD. Po prostu, dość partyjniactwa na urzędzie prezydenta!!!

wojciech iwaszczukiewicz, 13 Maj 2010, 09:23

>Jeszcze co do Jarka.Michnik mu listę podpisał!

Tandetny i nieskuteczny chwyt, mający na celu wybielenie się po całej serii plugastw jakie Michnik popełnił po 10 kwietnia.

Michnik to niezwykle zakłamany, przebiegły gad, jego modus operandi to artykuł, dajmy na to o lustracji, gdzie tytuł brzmi "Lustracja? Jestem za!", w nagłówku wypisuje że rozliczenie jest niezbędne a byli ubecy muszą zostać ukarani, po czym następuje pięć bitych kolumn wyliczeń jakie to pociąga za sobą skutki uboczne, jak krzywdzi ludzi, barbaryzuje społeczeństwo i w ogóle - jakie to straszne.

Umizgi do kościoła, chamskie wyżeranie wiktuałów z koszy przysyłanych do więźnia z parafii św. Brygidy i po czasie - nieprawdopodobna niewdzięczność i niszczenie swego niedawnego dobrodzieja.

Na szczęście to już nie działa. Jedyny dziennik który można kupić w kiosku po 10 rano, bo zalega - to GWno.

"Można oszukiwać wielu ludzi jakiś czas, a niektórych ludzi cały czas, ale nie można oszukiwać cały czas Narodu."

Lincoln.

ksd456, 13 Maj 2010, 09:36

>A ja zagłosuję n Pana Olechowskiego. To wykształcony, mądry znający świat człowiek.

KO "Must" i KO "Tener".

Domagam się aby w wyborach startowali oficerowie prowadzący a nie ich zestrachane parobki!

Generał Gromosław Czempiński na prezydenta!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

M. napisał:

13 maja 2010 at 08:48

"Cytuję z innej półki:

Bracia Koala – ostatni odcinek

Samolot Frania i Benia, braci koala, jak zwykle wystartował rano. Już wracał. Zniżył się do lądowania, ale nie wiadomo dlaczego opadł za szybko, zaczepił o drzewo, przewrócił się, upadł do góry kołami i eksplodował. Zwierzątka z miasteczka stanęły jak skamieniałe.

Wtedy wysunął się krokodyl Arek i powiedział, lejąc łzy po stracie przyjaciół: – Skoro jestem najsilniejszy, więc teraz ja będę wszystkim pomagał.

Nagle z tylu rozległ się głos: – Chwileczkę.

Wszyscy obrócili się i zobaczyli Benia.

Zdumieli się, a on na to: – Dziś akurat Franio sam poleciał na patrol."

Rafal Ziemkiewicz

"A Jagiełło pobożnie słucha kolejnej mszy. Uderzy w momencie i miejscu przez siebie wybranym."

Ukryta Zawartość

c.d.n. o 14:00

Ukryta Zawartość

No, teraz jasne co zrobili z Palikotem!

"Mnie moi wrogowie polityczni za wszelką cenę usiłują przykleić do Palikota. Z tego powodu też rozpowszechniali wieści, że jestem w areszcie domowym. Podłe kłamstwo”

Stefan Niesiołowski dla "Polityki".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.