Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oczarowany cudownymi przemianami staram się nie zapominać o tym co wcześniej było.

27 marca 2009.

Radni miast Gdańska zawstydzeni krytyką ich poczynań odzyskali zdrowy rozsądek i szkoła będzie miała Brzechwę za patrona. Przychylono się do "oddolnej" propozycji uczniów i nauczycieli Szkoły Podstawowej nr 84. To oni zaproponowali by nazwisko poety kojarzone było już na zawsze z ich Szkołą.

Przeciwko takiemu stanowisku głos zabrał najbardziej zajadły tropiciel wszelkiej komuny, Bronisław Wildstein. Nie dalej jak wczoraj w telewizji powiedział wprost, że takie oddolne propozycje, jakiejś tam młodzieży niewiele znaczą i nie powinny być brane poważnie. Dojdzie do tego, że przedszkolaki będą wysuwały jakieś żądania! Np., że im Marks się podoba bo jest taki kudłaty i chcą go za patrona swojego przedszkola!!!

A trzeba było się Bronku nie golić.

1.Marks

2.Bronek

3.Bronek odmieniony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-100003403 1274632911_thumb.jpg

post-17911-100003404 1274632911_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

UWAGA MÓWI LEPPER!

>"Jestem za legalizacją marihuany, jestem zwolennikiem in vitro i nie jestem przeciwnikiem homoseksualistów."

Uważa, że ma nieposzlakowaną opinię i Polskę należy "zlepperować". Żałuje wielu swoich wypowiedzi i czynów, ale nie chce przepraszać po raz kolejny za liczne błędy. Mówi, że się zmienił, choć nie wierzy w zmianę innych polityków. W pierwsze zagraniczne podróże prezydenckie udałby się do Brukseli i Moskwy, jest przekonany że PO i PiS będą grać hakami w kampanii prezydenckiej i przypomina na których dziennikarzy i polityków Jarosław Kaczyński kazał zbierać haki. Uważa też, że Radio Maryja, TVP 1 i Polskie Radio PR. 1, to media PiS-owskie, a Donald Tusk czasami szybciej mówi niż myśli.>

a to niewdzięczna gnida

post-26781-100003399 1274635358_thumb.jpg

lampowy7, 23 Maj 2010, 18:55

>Porażające- Wildstein ma dwie ręce! jak.. jak.. jak ten Lenin!!!

Ja bym się tak bardzo "nie porażał", jaki tam z niego Lenin?

"Nie wstydzę się, że byłem masonem"

"Z działalności w loży zrezygnowałem, bo nie sądzę, by miała ona dziś specjalną wartość" - zwierza się Bronisław Wildstein. Były prezes TVP i ikona lustracji przyznaje, że jego działalność masońska to już przeszłość.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jozuehyt, 23 Maj 2010, 19:22

>Mówi, że się zmienił, choć nie wierzy w zmianę innych polityków.

Wygląda na to, że mamy kampanię prezydencką odmieńców.

Jeśli jeszcze Korwin Mikke powie, że właśnie doznał przemiany, to koniec świata!

On już dostał przemiany, w czasie ostatnich wyborów zbratał się z LPR, koniec świata...

a myślałem, że jest jakąś alternatywą..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość

(Konto usunięte)

za Komorowskim jest Putin, Jaruzelski, Kwaśniewski, Olechowski i wszystkie inne k**wy i złodzieje,

dla mnie to wystarczy żeby na taką kanalię nie głosować,

no sami powiedźcie kim trzeba być żeby mieć poparcie Jaruzelskiego i Putina

Parę minut temu Jacek Żakowski w swoim marnym programie w TVP2 (oglądam z czystej perwersji) wyraził wieli żal z powodu niewpuszczenia na Uniwersytet Warszawski prof. Petera Singera (tak, dobrze zgadujecie, to nazwisko jest znaczące!), którego on uważa za "jednego z największych intelektualistów na świecie".

Przypominam, ten facet jest "etykiem" propagującym nie tylko aborcję w 9 miesiącu ciąży ale również zaduszanie już narodzonych dzieci do 4 tygodnia życia. Domyślam się że chodzi o noworodki ras mniej wartościowych niż wszelkie Singery i im podobne. Za to bardzo troszczy się o zwierzęta i z tego powodu je tylko jarzynki.

Inny wybitny "etyk", Adolf Hitler propagował z kolei zaduszanie ludzi sporo starszych niż 4 tygodnie. W taki właśnie sposób pożegnali się z życiem dziadkowie Singera - w obozach koncentracyjnych.

Czy w związku z tym red. Żakowski uważa Adolfa Hitlera za jednego z najwybitniejszych intelektualistów - nie wiem. Ale z zapartym tchem będę śledził jego przyszłe spostrzeżenia!

Gość

(Konto usunięte)

>Czy w związku z tym red. Żakowski uważa Adolfa Hitlera za jednego z najwybitniejszych

>intelektualistów - nie wiem. Ale z zapartym tchem będę śledził jego przyszłe spostrzeżenia!

przestań kłamać o Hitlerze,

Hitler nikogo nie dusił ani nie mordował żydów,

zmuszał ich do pracy i do przesiedlenia

Filut, dobre to zdjęcie... dużo mówi. Ciekawe kto jest autorem.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb - "KK w swojej historii dzielił się wielokrotnie - anglikanizm, luteranizm, kalwinizm, prawosławie itp."

Kościół prawosławny nie powstał w wyniku podziału KK.

To był wynik rozłamu kościoła chrzescijańskiego.

jozuehyt, 23 Maj 2010, 20:53

>zastanów sięczy chcesz być w jednym szeregu z Putinem, Jaruzelskim, Kiszczakiem?

Na marginesie - wolałbym być zestawiany z tymi politykami niż z kaczyńskim. Nie na niczego bardziej odrażającego od kaczora

jozuehyt, 23 Maj 2010, 20:43

>przestań kłamać o Hitlerze,

>Hitler nikogo nie dusił ani nie mordował żydów,

>zmuszał ich do pracy i do przesiedlenia

Gdyby mi to red. Michnik powiedział - to bym uwierzył.

Ale tak, to wybacz...

jozuehyt, 23 Maj 2010, 20:43

>>Czy w związku z tym red. Żakowski uważa Adolfa Hitlera za jednego z najwybitniejszych

>>intelektualistów - nie wiem. Ale z zapartym tchem będę śledził jego przyszłe spostrzeżenia!

>

>

>przestań kłamać o Hitlerze,

>Hitler nikogo nie dusił ani nie mordował żydów,

>zmuszał ich do pracy i do przesiedlenia

Namawiam Kolegę do przeczytania "Gorliwych katów Hitlera" Książka wprawdzie napisana nieuczciwie, ale przedstawie dużo faktów, z którymi trudno polemizować. Hitler był równie odrażający jak kaczyński...

Dzisiaj słyszałem w Radiowej Trójce, jak redaktor Semka tłumaczył stan wolny kandydata na prezydenta Pana JK.

Szło to miej więcej tak, za komuny SB wsadzała do więzień i tak torturowała żołnierzy z AK, że ci po wyjściu z więzienia byli w tak złym stanie fizycznym i psychicznym, że się nie ożenili, a w czasach Solidarności niektórzy działacze tak byli zajęciu walką i konspiracją, że nie mieli czasu i tak jakoś zostali kawalerami.

Pewnie pełne wydanie tej złotej myśli jest na stronie Trójki, polecam posłuchać oryginału, dla mnie pan Piotr jest coraz lepszy, a i przyjemnie posłuchać inteligentnego człowieka.

to chyba nie mowil o kaczynskim bo on to z dzialalnosci rewolucyjnej nie byl znany, pial sie po szczeblach kariery w komunistycznym panstwie, na rezimowej uczelni, na rezimowym kierunku, tata zalatwil zeby zostal na uczelni jako wykladowca, a mama pierwsza prace, sam o tym mowil onegdaj, wy sie troche poduczcie ze swojego idoli biografii....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość

(Konto usunięte)

meloman 62, 23 Maj 2010, 22:42

>

>Namawiam Kolegę do przeczytania "Gorliwych katów Hitlera" Książka wprawdzie napisana nieuczciwie,

>ale przedstawie dużo faktów, z którymi trudno polemizować. Hitler był równie odrażający jak

>kaczyński...

namawiasz mnie do czytania nieuczciwych książek?

popraw się kolego

a że Kaczyński jest gorszy od Hitlera to wiem,

Hitler to był dobry, solidny człowiek, dziecko popilnował, zakupy zrobił, każdy chciałby takiego za sąsiada,

>jozuehyt, 23 Maj 2010, 20:53

>zastanów sięczy chcesz być w jednym szeregu z Putinem, Jaruzelskim, Kiszczakiem?

Niektórym jak widać bliżej do Hitlera.

Jestem Europejczykiem.

andresn50, 23 Maj 2010, 22:59

>Dzisiaj słyszałem w Radiowej Trójce, jak redaktor Semka tłumaczył stan wolny kandydata na prezydenta Pana JK.

Ale się uśmiałem. Że też w ten misterny spisek plamy na słońcu nie były zaangażowane. A może w tamtych czasach plam nie było?

Swoją drogą szkoda Trójki.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.