Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>mlb, 24 Maj 2010, 00:06

>andresn50, 23 Maj 2010, 22:59

>>Dzisiaj słyszałem w Radiowej Trójce, jak redaktor Semka tłumaczył stan wolny kandydata na

>prezydenta Pana JK.

Rzeczywiście to było niezłe. Poczułem się jakby wróciły czasy komunistycznej propagandy.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Jakby gość nie mógł być kawalerem sam z siebie, tylko mu koniecznie reżim musiał dopomóc. Żyje sobie sam, kosi panienki, w czym problem? Taki Michnik, chyba też kawaler, a żaden redaktor się za niego nie tłumaczy.

Otóż nie mógłby być sam z siebie kawalerem. A to z powodu patologicznej złości różnych zaplutych Gargamelów, którzy każdy aspekt życia Jarosława zaplują swoim jadem. I nie chodzi tu bynajmniej tylko o Gargamela Bydłaszewskiego, ale o cały legion POormowców- choćby na tym forum, i na innych..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja pierdzielę, ale PiSSmany szaleją. Co, Centrala goni bo sondaże spadły?

Jeden bardziej fanatyczny od drugiego - czy naprawdę na audiostereo nie mogli jakichś normalniejszych rzucić? A może wielbiciele Genialnego Stratega wszyscy tacy?

Jestem Europejczykiem.

Jesteś idiotą Jaro747:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zaledwie z poprzedniego dnia LOL:

Ukryta Zawartość

post-27497-100003352 1274683314_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Początek kampanii nie wypalił, więc trzeba się zająć matką. W porównaniu z kaczyńskim Hitler był człowiekiem głęboko moralnym...

"Możliwe jednak, że w najbliższych dniach kampania zostanie wstrzymana, ponieważ Jarosław Kaczyński będzie musiał zająć się chorą matką - pisze "Polska The Times"."

lampowy7, 24 Maj 2010, 08:57

>Niestety logika i resztki inteligencji u dżamba ledwie zauważalne pod mikroskopem.

Mylisz logikę z arytmetyką :-))). Ale się sierotki rzucacie.

Jestem Europejczykiem.

meloman 62, 24 Maj 2010, 09:03

>Początek kampanii nie wypalił, więc trzeba się zająć matką. W porównaniu z kaczyńskim Hitler był

>człowiekiem głęboko moralnym...

jacy ci melomani subtelni ętelektualnie

jaro747 twoje kompulsywne zachowanie

przypomina mi takiego twojego jednego

idola, zapatrzyłeś się i ci zostało:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

>Chłopaki z PiSS dwoją się i troją. I to dosłownie - na mój jeden wpis mamy trzy lampowego i dwa jacusia. Normalne jaja :-)))!

Jakie chłopaki z pis? Co za brednie wypisujesz?!

Widac jakiś pojedynek sie w twojej główce rozgrywa skoro rozmowe liczysz po ilości wpisów, lecz się, jak nie famakologicznie to przynajmniej jakieś terapie sobie skombinuj, bo całkiem ci mózgownica zkacapanieje.

"Pięciu księży, wykładowców Uniwersytetu Papieskiego Jana Pawła II, weszło w skład krakowskiego społecznego komitetu poparcia Jarosława Kaczyńskiego.

Dlaczego się na to zdecydowali? – Księża nie powinni zajmować stanowisk, działać w partiach politycznych, ale jako obywatel mam prawo wyrazić swój pogląd – tłumaczy jeden z nich, ks. prof. Krzysztof Kościelniak."

Czarny parasol nad Kaczyńskim ;-)? A kogo w tych wyborach obstawia Czarny Tatulo z Torunia?

Jestem Europejczykiem.

Popaprywne zamordystyczne monopartyjniaki zakablowaliby do galaktycznej moderacji nie tylko księży ale w ogóle wszystkich którzy mają poglądy inne niż jedynie słuszne POpaprywne.

Taka już ich bolszewicko lyberalna mentalnosć- tęskniąca za starymi czasami monopolu monopartii PZPR.

Lampowemu miłość do Geniusza Mazofsza całkiem rozum odebrała. Niech mi palcem pokaże gdzie ja coś złego o tych księżach piszę. A że napisałem to co? Chyba dobrze, trzeba chwalić obywatelskie zaangażowanie. No chyba, że Prezes wstydzi się takiego poparcia ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 24 Maj 2010, 10:00

>A kogo w tych wyborach obstawia Czarny Tatulo z Torunia?

Jak się tak interesujesz czarnymi to sam ich popytaj- chyba że się wstydzisz. Mnie mało obchodzi ten z Torunia.

jozuehyt, 23 Maj 2010, 23:43

>Hitler to był dobry, solidny człowiek, dziecko popilnował, zakupy zrobił, każdy chciałby takiego za

>sąsiada,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jozwa maryn, 24 Maj 2010, 00:23

> Taki Michnik, chyba też kawaler, a żaden redaktor się za niego nie tłumaczy.

Jaki kawaler jak dzieci ma, ba, nawet w parafii św. Brygidy ręką samego prałata Jankowskiego chrzczone?

• Redaktorzy

No faktycznie, już w książce M.Musierowicz "Opium w rosole" było coś takiego napisane. Chociaż nie, tam niejaka Genowefa Pompke twierdziła, że kawaler nie może mieć brata. Jak widać na oczywistych przykładach, Gieniusia była w błędzie. Może zatem i co do bezpłodności kawalerów pogłoski są przesadzone?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.