Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>Kurski to przy tych nazwiskach taki o -> . taki mały pikuś.

Ale zagranie bardzo przypomina jego styl. Tekst jasno sugeruje spisek pomiędzy rządem Tuska i Putinem oraz rekomenduje wzięcie udziału w wyborach aby temu spiskowi przeciwdziałać. Teraz to tylko kwestia czasu kiedy nasi dziennikarze "przypadkowo" trafią na jakąś rewelację która to potwierdzi - zapewne poczekają z tym do ostatniego tygodnia przed wyborami.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb, 25 Maj 2010, 11:30

>Tekst jasno sugeruje spisek pomiędzy rządem Tuska i Putinem

Zaprawdę wiele tu jest do sugerowania. Jakby nigdy na świecie nie było Czartoryskich...

Ja nie wiem... może trzeba młotkiem wbijać żeby dotarło?

lampowy7, 25 Maj 2010, 11:35

>Oczywiście jeśli Lis chciałby zrobić podróbę Kurskiego, to wybrałby styl Reinera Maryi Rilkego.

...o którym tak bardzo lubi z Palikotem rozmawiać 100% Polak Tomasz Jastrun.

Bo teraz nastała jasność dniowa, najpierw Jar0747 ujrzał "niebo jak len słońce jak sen", następnie skonstatował że "alle Menschen werden Bruder" i już żyje w przekonaniu, że nie ma żadnych spisków a cała polityka odbywa się w atmosferze przyjaźni i miłości oraz transparentnej głasnosti.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-27497-100003221 1274781567_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

meloman ma rację, biografia kaczynskich jest kluczem do zrozumienia historii PIS , kluczem do psychopatologii braci...nie ma jednak odwaznego , ktory by sie za ten temat zabral...rozpracowano walese i kilku innych jednak znanych z bezwzglednosci kaczynskich jakos nie wzieto pod lupę...byc moze dlatego, ze kaczynscy sa dobrze umocowani w nomenklaturze, przypominam , ze wiceministrem sprawiedliwosci zrobili goscia, ktory sadzil opozycje, miedzy innymi tego zlego Bronka Komorowskiego i go poslal za kratki, pamietam , ze ta decyzja byla trudno do zrozumienia nawet przez beton pisowski jednak wydaje sie calkiem zrozumiala biorac pod uwage zaklamanie tej partii i jej wyznawcow...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Redaktorzy

"Jest też apel: "Czy wiesz, że w ostatniej dekadzie polska gospodarka rozwijała się najszybciej za rządów PiS? Twoja Babcia mówiła Ci o tym już dawno, ale Ty nie wierzyłeś. Oto dowód - dane z raportu Instytutu Nauk Ekonomicznych PAN. Przeczytaj. A może Twoja babcia nie wiedziała o tym? Także wtedy dowód się przyda! Przynieś go babci" - czytamy na internetowej witrynie PiS"

Słusznie, babcia może nie wiedzieć o światowym kryzysie. "Po co babcię denerwować, niech się babcia cieszy", że Tusk obniżył wzrost gospodarczy. Pamiętam, jak w 2008 roku politycy PiS usiłowali przez krótki okres obciążyć rząd winą za kryzys. Sprawa była zbyt dęta, pojawiły się śmiechy i pomysł zarzucono. Wraca dopiero teraz, w kontekście babci. Propagandyści tej partii obierają sobie coraz to nowe targety do ogłupiania: jak nie ciemny lud, to przynajmniej staruszki.

>meloman 62, 25 Maj 2010, 13:58

>Żeruje na naiwności ludzi starszych

Oto żerujący Prezes :-).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Głupi chamowaty dżambo ty byś nawet odmówił ludziom możliwości ugoszczenia Kaczyńskiego, okazania mu życzliwości. Pewnie nawet na to popaprywniaki nałożyłyby cenzurę zakaz. Oczywiście nieodrażającą cenzurę.

We łbach się wam z tej zaplutej złości przewraca.

>Oto żerujący Prezes :-)

PiS się obudził - chyba pod wpływem chichotu Leppera - i przypomniał sobie że na polskich wsiach jest potencjalnie wiele głosów do potencjalnego zagospodarowania. Nie jestem pewien czy to był ruch we właściwą stronę, bo już widzę jak się gotuje krew w PSLu i resztkach Samoobrony. A polski rolnik swój rozum ma i jeśli PiS zaliczy kolejną wpadkę też i na tym polu, to przez wiele lat będzie im to wychodziło bokiem. Polski chłop bardzo pamiętliwy jest.

Co do opłacanych forumowych klakierów PiSu - też mam często takie wrażenie, zwłaszcza gdy się prześledzi komentarze na onet.pl

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

byłem ostatnio na majowce na zamku Książ,ide sobie a tu mini komitet jarka przy stoliczku,zbierajacy podpisy na te kreature,normalnie olałbym ten spektakl ale zaciekawiła mnie jedna rzecz a mianowicie,kazdy oddajacy głos otrzymywał oprócz dziekuje i bog zapłać,zdjęcie tragicznie zmarłej pary prezydenckiej.Lekko zagotowało sie we mnie,bo jak mozna tak nachalnie uprawiać nekrofilie polityczną i zapytałem pana w okularkach dlaczego to robia?A on,ze ludzie kochali parę prezydencka a Jarosław Kaczynski to spadkobierca ich idei.Po "delikatnej"wymianie zdan powiedzieli mi ,zebym sie wynosił i szdł zagłosowac na tego zyda Tuska.Wszystko i na temat...

Mam całe menu:

"został ugoszczony rosołem z makaronem, kotletem schabowym oraz pieczenią wieprzową z ziemniakami, surówkami i kompotem z rabarbaru"

Jestem Europejczykiem.

a ja tam wole kotlet siekany serwowany przez Roberta Mazurka; dostarczycielka produktu do pysznego dania byla (niedo)rzecznik prasowy HKW Bronka czyli M. Kidawa-Blonska. pychota. panie Robercie prosze o repete, moze byc POP Bronek caly w bronkach, ktory posiada to, co zaczyna sie na ch, czyli...

ha, ha, ha! ... nie moge sie opamietac. no, charyzme.

• Redaktorzy

"Po "delikatnej"wymianie zdan powiedzieli mi ,zebym sie wynosił i szdł zagłosowac na tego zyda Tuska.Wszystko i na temat..."

To bardzo twórcze. Elektorat Kaczyńskiego pozbierany w resztkach po LPR i Samoobronie (po spławnieniu przez PiS znacznej części elektoratu własnego) słyszał pewnie o żydokomunie, ale na własny użytek woli żydogermanię.

Dopiero teraz należy Jarosławowi współczuć.

Zamiast popijając szampana wozić się Maybachem ojczulka - jest skazany na proletariackiego schaboszczaka popijanego kompotem z rabarbaru, w towarzystwie zapachów z pobliskiej obory.

Jeszcze kilka takich wizyt i Jarosław sam zrezygnuje z kampanii.

Notowania jarusia spadają, więc liczy że pogrzeb matki mu napędzi wyborców:

"Jadwiga Kaczyńska wie o tragedii pod Smoleńskiem - ustaliła "Rzeczpospolita". Jarosław Kaczyński miał powiedzieć matce o katastrofie we wtorek w szpitalu.

Media do tej pory wielokrotnie spekulowały, czy ciężko chora Jadwiga Kaczyńska wie o katastrofie, w której zginął jej syn. Pojawiły się nawet doniesienia, że została powiadomiona o tragedii. Jednak według informacji "Rzeczpospolitej", stało się to dopiero teraz."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.