Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Ja piszę o oskrzelach, a w odpowiedzi oczywiście dostaję biuletyn w sprawie odbytu. Jak widać dla tych, jak to ich prezes nazywa, prawych Polaków, odbyt stanowi jakiś pendent do tchawicy. Ja jestem przeciwnie, Polak normalny, związku nie widzę...

lampowy7, 26 Maj 2010, 20:54

>Szkoda że tu nie ma melomana62 oni z mulsem to dobrana para. Coś jak postaci z opowiadania Król

>Dżumiec E.A.Poe..

>

>Nawet Jozwa i ten oszołom dyskomaniak ostatnio melomanowi62 doradzali młoteczek do puknięcia się w

>kiepełe- mułs "pomulś" nad tym.

A propos postaci literackich - to wasz idol znakomicie pasuje wzrostem i charakterem do niektórych bohatera Lagerkvista - opowiadanie "Karzeł". Ale w takim razie księciem byłby tu ziobro, którego łaski jaruś chce zyskać. Idealnie zgadza się to z Twoimi proktologicznymi częściami wątku...

jozwa maryn, 26 Maj 2010, 21:56

>Ja jestem przeciwnie, Polak normalny

Pruski, Pruski... Wawrzyniec Pruski!

Polski dziedzic!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Powinno być:

A propos postaci literackich - to wasz idol znakomicie pasuje wzrostem i charakterem do bohatera Lagerkvista - opowiadanie "Karzeł". Ale w takim razie księciem byłby tu ziobro, którego

>łaski jaruś chce zyskać. Idealnie zgadza się to z Twoimi proktologicznymi częściami wątku...

C3PO, 26 Maj 2010, 13:13

...>Prawda leży tam gdzie leży a nie ustalają jej sądy!

>Oczywiście "niezawisłe".

Ukryta Zawartość

post-17911-100003031 1274905937_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

C3PO, który z nich jest młotek?

Andrzej Kryże (ur. 29 marca 1948 w Warszawie) - polski prawnik, sędzia, sekretarz stanu i podsekretarz stanu w Ministerstwie Sprawiedliwości w rządzie Jarosława Kaczyńskiego w latach 2005-2007. Syn Romana Kryże.

W 1970 ukończył prawo na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego. W Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej działał od lat 70. do rozwiązania. Sprawował funkcje w regionalnym aparacie partyjnym.

W 1979 skazał działacza Ruchu Obrony Praw Człowieka i Obywatela Adama Wojciechowskiego na karę więzienia za napaść i pobicie trzech funkcjonariuszy Służby Bezpieczeństwa.

Wyrok za obchody Święta Niepodległości

W marcu 1980 jako sędzia Sądu Rejonowego w Warszawie skazał na karę aresztu zasadniczego Andrzeja Czumę, Wojciecha Ziembińskiego i Bronisława Komorowskiego za publiczne stwierdzenie, że PRL nie jest państwem niepodległym i zorganizowanie w Warszawie 11 listopada 1979 obchodów Święta Niepodległości. Wykonane wyroki zostały skasowane przez Sąd Najwyższy.

Jarosław Kaczyński:

"My jesteśmy tu gdzie wtedy, oni tam, gdzie stało ZOMO"

Ukryta Zawartość

post-17911-100003028 1274907979_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>C3PO, 26 Maj 2010, 22:45

>Co za młotek.

>Nadal uważa że prawdę ustalają sądy.

Tak, tak - sąd nasz wróg. Czy to oficjalne stanowisko "Prawa i Sprawiedliwości" ;-)?

Jestem Europejczykiem.

Roman Kryże - tatuś

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dyrektor Trójki odwołany za udział w wiecu

Środa, 26 maja (20:52) Więcej na temat: Telewizja Polska i Polskie Radio

Zarząd Polskiego Radia odwołał w środę wieczorem dyrektora III Programu PR Jacka Sobalę - powiedział prezes publicznego radia Jarosław Hasiński.

Do czasu powołania nowego dyrektora p.o. Trójką pokieruje członek zarządu Polskiego Radia Wojciech Poczachowski.

Zarząd nie uzasadnił decyzji o odwołaniu Sobali. W czwartek Polskie Radio ma wydać komunikat w tej sprawie.

Ukryta Zawartość

Sobala the best:

Ukryta Zawartość

post-17911-100003020 1274910123_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Krawacik ładny, ale zdecydowanie za krótko zawiązany. Częsty błąd. Podejrzewam, że tak naprawdę załatwiła go mafia krawaciarzy a polityka była tylko wygodnym pretekstem ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 26 Maj 2010, 23:48

>Krawacik ładny, ale zdecydowanie za krótko zawiązany. Częsty błąd. Podejrzewam, że tak naprawdę

>załatwiła go mafia krawaciarzy a polityka była tylko wygodnym pretekstem ;-).

A ja myślę, że to kolejny spisek żydokomuny z udziałem cyklistów i masonów. Inspirowany przez KGB w celu skutecznej walki z jedynie słuszną wolnością słowa prezentowaną w specyficzny co prawda sposób przez J. Sobalę ale za to w zgodzie i po linii partii, której program powinien być programem narodu.

W ostatnich wypowiedziach prominentnych polityków PiSu powtarzana jest teza jakoby Komorowski był tylko ślepym wykonawcą woli Tuska.Pomijając fakt,że nie jest to prawda to po raz kolejny wychodzi cała hipokryzja i zakłamanie tej partii.To przecież zmarły prezydent Lech Kaczyński był wykonawcą politycznej woli swojego brata Jarosława czemu dał wyraz w słynnym raporcie o "wykonanym zadaniu".

Moralność Kalego i tyle!

>wojciech iwaszczukiewicz, 27 Maj 2010, 00:15

>W ostatnich wypowiedziach prominentnych polityków PiSu powtarzana jest teza jakoby Komorowski był

>tylko ślepym wykonawcą woli Tuska.

Rzeczywiście - to nowa mantra PiS. Żeby było śmieszniej to nagle okazuje się że Tusk jest mężem stanu równym Prezesowi!

Jestem Europejczykiem.

>Filut, 26 Maj 2010, 23:59

>A ja myślę, że to kolejny spisek żydokomuny z udziałem cyklistów i masonów.

W zasadzie teoria ta jest to bardzo prawdopodobna a nawet preferowana np. przez Czarnego Tatula. Zawsze to godniej paść od wrażego ciosu niż być ofiarą bratobójstwa.

Jestem Europejczykiem.

>Filut, 26 Maj 2010, 23:59

>A ja myślę, że to kolejny spisek żydokomuny z udziałem cyklistów i masonów.

Filut to myśl tak sobie zawzięcie, tak mocno zawzięcie aż ci się zwidzi że są to słowa wypowiedziane przez twoich tu oponentów.

No i potem tak jak zwykle: he he re che he, a Horst powiedział [na pewno] "że to kolejny spisek żydokomuny z udziałem cyklistów i masonów". I całe cykle "dialogów" muls wladz filut dżambo o tym fakcie wirtualnym.

Nie o to chodzi?

Gość

(Konto usunięte)

TVP Info: Radiolatarnia na lotnisku w Smoleńsku uległa awarii?

W dniu katastrofy samolotu prezydenta mogło dojść do awarii radiolatarni na lotnisku w Smoleńsku. Wysłany przez nią sygnał mógł "przerywać" - dowiedziała się nieoficjalnie TVP Info od osoby związanej ze śledztwem ws. katastrofy.

...- Jeżeli taka radiolatarnia przestanie funkcjonować, może spowodować, że - przykładowo - systemy samolotu będą się namierzały na zupełnie inne źródło impulsów. Jeżeli nagle tego (sygnału - red.) nie będzie, system może się przełączyć. Potem - jeśli radiolatarnia powróci do pracy - system będzie ją ignorował - tłumaczy telewizji Krzysztof Zalewski z magazynu "Lotnictwo"...

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7940834,TVP_Info__Radiolatarnia_na_lotnisku_w_Smolensku_ulegly.html

Gość

(Konto usunięte)

Jestem zażenowany słowami Edmunda Klicha, który sugeruje, że wyłączną winę za katastrofę pod Smoleńskiem ponoszą piloci - stwierdził w TVN24 mec. Rafał Rogalski, pełnomocnik m.in. rodziny Kaczyńskich. Zdradził, że Prokuratura Wojskowa ma materiały, które wskazują na współwinnych po stronie rosyjskiej.

Zdaniem mec. Rogalskiego, materiały te zna także Edmund Klich. A wynikać ma z nich, że jakaś część winy za katastrofę ma spoczywać na srtonie rosyjskiej, a w szczególności na osobach odpowiedzialnych za przekazywanie załodze samolotu

m.in. informacji o warunkach na lotnisku.

Pełnomocnik rodziny

Kaczyński, Gosiewski, Putrów i Natalli-Świat zdradził, że informacje

te mają wkrótce zostać ujawnione przez Prokuraturę Wojskową. Tłumaczył, że on sam nie może nic więcej powiedzieć

http://www.dziennik.pl/katastrofa-smolensk/article615774/To_nie_byla_tylko_wina_pilotow.html

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.