Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

więcej wykształconych.. faktycznie więcej wykształconych głosuje na Bronka, ale patrząc chociażby na wystąpienia obu kandydatów, na wyższym poziomie stoją wypowiedzi Kaczora. Poza tym, sam kaczyński jests lepiej wyksdztałcony.

electro, 5 Lip 2010, 00:37

>dartman

>ja nie napisalem nic osobistego, napisalem tylko, ze konstytucja psychiczna ludzi takich jak Ty

>laczacych prace na wolnym rynku z glosowaniem na partie socjalistyczna nizin spolecznych jest mi

>doskonale znana...nie dziwi mnie, natomiast nie demonizowalbym wielkosci tej grupy w populacji ludzi

>na wyzszych stanowiskach .....

Przepraszam ale dyskusja z Tobą uwłacza mojej pozycji,pochodzeniu,inteligencji oraz postawie prawdziwych Polaków jak to ująłeś z "nizin społecznych".

Przez absolutną grzeczność nie zapytam jakie Ty warstwy społeczne reprezentujesz?...

adamfreliszka, 5 Lip 2010, 00:41

>więcej wykształconych.. faktycznie więcej wykształconych głosuje na Bronka, ale patrząc chociażby

>na wystąpienia obu kandydatów, na wyższym poziomie stoją wypowiedzi Kaczora. Poza tym, sam kaczyński

>jests lepiej wyksdztałcony.

oj, to chyba wg Ciebie, mnie odrzuca juz samo om,em zamiast ą,ę w wykonaniu kaczynskich nie piszac o calej reszcie i socjalistycznej nowomowie , ktora zawsze prezentowali , co do ich kariery naukowej w PRL-u nie chce sie wypowiadac, osoba z doktoratem nie piszac o profesurze powinna znac co najmniej angielski..jak bylo w ich przypadku wiemy, oczywiscie zdaje sobie sprawe , ze oni nie musieli miec egzaminu z jezyka obcego przy obronie pracy doktorskiej jak normalni doktoranci, ale biorac pod uwage np. jarka , ktory oprocz piastowania stanowisk nie mial w zyciu innych obowiazkow wydaje sie dziwne, ze nie nauczyl sie mowic plynnie i bez bledow po polsku i w miare skladnie po angielsku...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Albo Jozwa już śpi (szampan mały, ale to jednak alkohol) i rano może obudzić się z ręką w nocniku, albo redakcja przestała rozumieć cokolwiek i postanowiła wstrzymać się od głosu.

Pierwsze rozwiązanie bardziej przemawia do mojej wyobraźni.

dartman

to proste , inne niz Ty, mniej 'prawdziwe', mniej 'ojczyznianie', bez korzeni żydowskich, rosyjskich...bardziej w strone komorowskiego...moj ojciec i dziadek mowili po polsku, nie byli w partii, nie dostali od rezimu willi na żoliborzu, nie byli wykladowcami na rezimowych kierunkach rezimowych uczelni , nie byli wyciagani z przesluchan telefonami ojca...wiec w pelni sie z Toba zgadzam , ze do partii socjalistycznej slawiacej gierka absolutnie nie pasuje...

• Użytkownicy+

dartman

Bez względu na wynik wyborów i z pominięciem wycieczek osobistych (jeśli takie są), ustalmy jedną rzecz - PiS jest partią nastawioną na socjal, czy nie ?

Ja twierdzę że tak i chyba trudno temu zaprzeczać.

Domyślam się że jesteś religijny, ponadto przemawia do Ciebie ta duma narodowa itp. Zgadzam się ponownie, że może takie podejście być pożądaną cechą, ale co z GOSPODARKĄ? Ta wydawała mi się b.ważna z punktu widzenia właściciela firmy.

szczegóły wyników PKW:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W mojej dzielnicy Komorowski miał 72,5%. Ale wystarczy sięgnąć poza granice Warszawt aby sytuacja była diametralnie odmienna.

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

wogole wszystko ladnie pieknie ale nikt nawet sie nie zapytal do kogo nalezala ta willa przekazana przez reżim rodzinie kaczynskich? przeciez wczesniej tam stala i miala wlascicieli? tuska przetrzepali za wermacht dziadka , a tutaj jakos nikogo nie interesuje kto nami rzadzi? i czy ludzie w tak glebokich zwiazkach z systemem komunistycznym powinni wogole rzadzic?

ja nigdy nie bylem za zgoda z socjalistami , zaprzanstwem i obluda ...u mnie wogole nie ma takiego czegos, ja bym przydupasow prlowskiego systemu powywieszal, skad wogole wziales to zgoda buduje? to jest haslo dla kretynow , ktorzy nie znaja polskiego piekielka....

electro - to nie była willa tylko mieszkanie, miałem to prawie za płotem a święty nakaz kwaterunkowy, wtedy, praktycznie znosił prawo własności

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

no chyba Komorowski powinien schłodzić tego szampana...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

electro

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kolejna zmiana lidera. Według danych dla 51,5 procent obwodów prowadził Kaczyński, ale wyniki dla 80,39 procent komisji znów wskazują na Komorowskiego.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zdaje się że tym razem sondaże były dość dokładne. Dobrej nocy

• Redaktorzy

"świadoma" cześć społeczeństwa głosuje i ma co wybrała więc niech się później nie burzy tylko dalej klaszcze zaś ciemnogród poczeka spokojnie w domu na koniec tej degrengolady i założę się z tobą jozwa, że wcale nie tak długo"

Nie zgadzam się, panie kolego. To właśnie ci, co głosowali, mają potam prawo się "burzyć", jak to ująłeś. Oni mają prawo stawiać żądania i czegoś oczekiwać od wybranych. Natomiast ci co olali cały ten demokratyczny interes, uznając że rozsądniej iść do knajpy, mogą sobie najwyżej pod nosem pomarudzić.

• Redaktorzy

No, a dla rozweselenia, poproszę teraz o głosy oburzenia pod adresem nierzetelnych sondażowni. Przypominam: TVP (telegazeta), która to instytucja twierdziła, ze poparcie wynosi 80:20 dla Kaczyńskiego, oraz nie pamietam która firma z sondażem dla Rzepy, która twierdziła, ze wygra Kaczyński 51:49. Czekamy na głosy potępienia. Chętnie usłyszę też, za czyje pieniądze popełniono te szalenie kompromitujące błedy. A więc?

Na SMG KRC po ostatnich wyborach wylano kubel zimnej wody.

Widac poszli po rozum "w swoje kadry" i obecny sondaz jest poprawny.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

• Redaktorzy

No tak, ale ich błędy sprowadziły się tylko do przeszacowania prawdziwego wyniku, zaś wspomniane przeze mnie wyniki są całkowicie fałszywe (w tym wynik TVP kuriozalny). Gdzie więc odnośne oburzenie? Czyżby moraliści byli jednokieruunkowi? Ojej, niemożliwe...

- To będzie gnuśna prezydentura, po której Kaczyński wygra wybory - mówi gość Kontrwywiadu RMF Marek Migalski.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jozwa maryn, 5 Lip 2010, 07:40

>No, a dla rozweselenia, poproszę teraz o głosy oburzenia pod adresem nierzetelnych sondażowni.

>Przypominam: TVP (telegazeta), która to instytucja twierdziła, ze poparcie wynosi 80:20 dla

>Kaczyńskiego, ...

Nie było dnia między I a II turą aby TVP nie chwaliła się swoimi sondażami: "Tylko my", "Jako jedyni w Polsce", itp.

Zobaczymy jak uzasadnią ten 80 procentowy pasztet?

jozwa maryn, 5 Lip 2010, 09:15

>Zdaniem dr Migalskiego, miał wygrać już te. Oraz poprzednie. Prorok, czy co?

Żaden prorok. Wybiny (dla Pis-u) fachowiec.

Marek Henryk Migalski (ur. 14 stycznia 1969 w Raciborzu) – polski politolog, wykładowca, komentator polityczny, poseł do Parlamentu Europejskiego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

> jozwa maryn

Wczoraj w TVN24 byl komentarz Dziennikarzy w ktorym uczesniczyl Miecugow.

Na stwierdzenie ze TV publiczna jest Rzadowa, zdecydowanie sprostowal ze jest opozycyjna.

Z lozy Dziennikarskiej w TVN oczywiscie wialo nurtem liberalnym, ale komentarze byly precyzyjne i zupelnie nie ideologiczne.

Jakie inne mogly byc sondaze TVP jesli to takze byla tuba wyborcza PiS.

I jeszcze z mego domowego poletka.

Na wszystkich "grubych Kaśkach" obrazek wygladal tak, ze zaklejono wszystko: klepsydry zmarlych, ogloszenia o prace, ogloszenia imprez masowych, zaklejono wszystkie plakaty Komorowskiego, a jesli nie zaklejono to przynajmniej porwano albo zerwano.

Z oddali widnial jedynie sluszny obraz pieknego lica "przyszlego wodza".

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.