Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Szwedzcy i norwescy celnicy aresztowali kierowcę ciężarówki, który usiłował przemycić do UE 28 ton chińskiego czosnku. - Przechwycenie ciężarówki było wynikiem starannie przygotowanej operacji koordynowanej przez Europejski Urzęd ds. Zwalczania Nadużyć Finansowych - zaznaczono w komunikacie UE."

poczekajcie Panowie na wybory samorzadowe na jesieni-wtedy bedzie sie naprawde dzialo,bo

jaki prezydent by nie byl-to figurant jest,za to samorzadowiec kazdy zyje wsrod nas.

W mojej wsi PO-prezydent to f...,k... ogólnie mądry jest i tak w ogóle super Pełowiec (niech go....).

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

generalnie jest dobrze.Linia podziałów jest juz wyrazna i konkretna.teraz prawobrzezna wisła zostanie ograniczona w dotacjach i wypłatach.pomału z lewobrzeznej przesunie sie na prawą cześć tzw mutantów...oraz radyjkomaryjka.I niech tam nastapi dekada szczesliwosci i fajerwerków.moga nawet poprowadzic własne sledztwo smolenskie.Utrzymamy granice tak z rok i popatrzymy kiedy rzuca sie wplaw z powrotem.

wladz, 7 Lip 2010, 19:41

>Prezydent Komorowski w trosce o kraj powinien Jarosława Kaczyńskiego pozbawić obywatelstwa...tak

>zrobiłby mój prezydent

Pozostawienie możliwości działania jarusiowi nie przyniesie nic dobrego. Powinno się usunąć wszelkich jego sympatyków i podkomendnych zwłaszcza z szeroko rozumianego wymiaru sprawiedliwości. Zobaczcie, ile złego narobili np. ziobro czy w mniejszym stopniu wełna. Jeżeli jaruś będzie dalej mącił możemy się obudzić w podobnej sytuacji, jak Niemcy po upadku Republiki Weimarskiej.

Prawdziwa to będzie POkupa, którą pozostawi PO sobie jedyna słuszna i nieomylna zgraja hiPOkrytów z PO.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Chcieliśmy demokracji? To o co chodzi,przeciez nie od dziś wiadomo, że demokracja to najgorszy ustrój.Idealnym wydaje się być komunizm ale to utopia gdyż wymaga mądrego, odpowiedzialnego, pracowitego i do gruntu uczciwego społeczeństwa

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ze tez wam sie chce te literki PO wstawiac do roznych slow , nie wiem czy to nuda, brak zajec czy naprawde te rzady konkurencyjnej partii PIS byly takim wolnorynkowym przelomem, tak czy siak nadal nie rozumiem dlaczego PO jest tak bardzo be, a pis takl bardzo cacy, bo jesli PO reprezentuje kidawa -błonska , a pis kluzik-rostowska to roznica w intelekcie , ogladzie, lotnosci umyslu az bije po oczach, ja rozumiem , ze prosty cham ze wsi zaglosuje na kluzik ale przeciez nie wszyscy jestescie prostakami ...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Na TVP Kultura o 1:05 leci horror "Porywacz ciał". Ostatni film w którym wystąpili razem Bela Lugosi i i Borys Karloff.

U nas mieliśmy ostatnio "Porywacza umysłów" z Jarkiem i Bronkiem w rolach głównych. Czy to ich ostatni wspólny występ?

Jestem Europejczykiem.

ja sie tylko tak zapytalem, bo nie mam czasu wplatac w co drugie slowo to PO i nie wiem czemu to sluzy, a zarowno glosujac na PO jak i na PIS trudno miec wyjatkowo dobry humor i pozostawac w samouwielbieniu...mozna czasami pozazdroscic wielu tutaj tego przekonania o wlasnej wartosci i slusznosci pogladow jednak jak patrze na kogos skrajnie ograniczonego umyslowo czy w PO , czy w PIs to nie przestaje on byc glupi tylko dlatego, ze jest w PO czy w PIs, wielu rozmowcow tutaj wydaje sie zyc rzeczywistoscia wirtualna wykreowana dla ciemnoty nawet tego nie dostrzegajac, to jest zwiazane glownie z niskim IQ, dla mnie spojrzenie na kluzik-rostowska wystarczy, posluchanie jak formuluje zdania itd. wiem wtedy wszystko o niej i o czlowieku , ktory ja uczynil 'waznym politykiem'....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

wygranych ale nie przez pis, jak rozumiem.Tyle nieszczesc rzadowych..powodz, katastrofa, nieudany Bronek a tu sukces.Dziwne.Ale kaszaloty umysłowe i jednookie snajpery...dalej swoje.Tak na marginesie wywiad z plk stefanem Gruszczykiem oblatywaczem, dowodca eskadry tupolewów, 15 tys godz nalotu itd.Smieje sie ze załoga jaka -40 wyraznie nie wie co mowi.radiokompasy tak sie zachowuja, kiwajac sie raz w lewo, raz w prawo.Widocznie Jak-40 przezył to pierwszy raz co wyraznie wskazuje ze zeznania tej załogi to amatorszczyzna ,ale szeroko komentowana przez kaszaloty i jednookie snajpery.Czyz Bronek nie mówi ...pieknie.A rozum Takiej DUNIN to kaszalot w rozwoju poczatkowym???

tak na marginesie ...słyszałem wypowiedz Prezydenta Bronka ze jest szczesliwy i zrozumiałem to jednoznacznie ze jest szczesliwy mogac przebywac wsród powodzian i słuzyć im rada i dobrym słowem pocieszenia.Okazało sie ze kaszaloty i jednookie snajpery zrozumiały cós zupełnie innego.Jak to kaszaloty.Prawie jak dunin i feministki.Kaszalotów jest do zesrania jak mowi znajomy menel i trzeba ten podgatunek uczciwie nazwac.

"Gazeta Wyborcza": Fundacja Batorego opublikowała wyniki monitoringu czterech serwisów informacyjnych telewizji publicznej z ostatniego tygodnia kampanii prezydenckiej.

Bronisław Komorowski i Jarosław Kaczyński mieli mniej więcej tyle samo czasu antenowego (Komorowski - 58 minut 53 sekundy, Kaczyński - 57 minut 20 sekund). Ale na tym podobieństwa się kończą.

Kandydat PiS był przedstawiany w pozytywnym świetle przez 57 proc. tego czasu, negatywnie - przez 1 proc. Kandydat Platformy - przez 18 proc. pozytywnie, a niemal dwukrotnie częściej - negatywnie.

To niemożliwe. Wybiórcza znów łże. Albo... JK jest rzeczywiście +57, a BK tylko +18 :)

rzeczywiscie mozna załozyc ze telewizja pisu jednak czesciej mówiła o Bronku pozytywnie.jest to wpisane w podstwawy dzialnia pisu..czyli miłosc i zrozumienie.Nie potrzeba do tego badan.

"Niekoniecznie - reelekcja Bronisława i pewny start Jarosława, po prawdopodobnych wygranych wyborach parlamentarnych."

bez publicznej i mataczenia prezydenta szansa na zwycięstwo parlamentarne równa się ZERO.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.