Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno tu nie zagladalem

30 lipca koniec tzw.prac[dla mnie to kpiny]komisji hazardowej.

Ale Sekula wyjasnil afere hazardowa-miro,zbycho,rycho,grzechu i inni po prostu swietoszki i jeszcze

ten popapraniec dr Ozda-zafajdany golfiarz ze swoimi opiniami-koles Mira.

Teraz pewnie kupia Panu Przewodniczacemu na gwiazdke jednorekiego bandyte w nagrode.

Takze wladziu,meloman i inne Jany Kowalskie zbierajcie drobne,bo u Sekuly szykuje sie Wielka GRA.

Prowadzenie Stasia Ryster-tylko uwazajcie abyscie nie trafili na Wielkiego Szu,lub gdy wygracie

na Kwinte.Zabierzcie tez mulsa z jego psem-bedzie wesolo.

jak to stary masz stare wieści.Sekuła wycofał swój raport.

wladz

niskich lotów postrzeganie rzeczywistości i faktów kreowanych przez dość "obiektywnego" "śledczego" Sekułę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Sekuła to ten rodzaj polityka, który bez zająknięcia może opowiadać rzeczy, w które sam nie wierzy, a powieka mu nawet nie drgnie. Nie drgnie nawet wtedy, gdyby mu napluć w twarz. Jedynie coś o zmianie pogody bąknie.

„Proszę mi teraz głowy nie zawracać” kwintesencja przewodniczącego Ćwoka.

• Redaktorzy

Prawdę mówiąc, w czasie kampanii wyborczej sądziłem, że w ten sposób da sie określić Poncyliusza, gdy wbrew znanym faktom wychwalał prezesa. Jednak zmieniłem zdanie, odkąd P. zniknął, gdy prezes kilkoma wypowiedziami po wyborach podważył to wszystko, co w kampanii opowiadano o nim i o jego nadzywczajnej przemianie. Czyli ma chłop jakiś wstyd. A na jakiej podstawie ty sądzisz to, co sądzisz, o Sekule?

Właśnie jestem krytyczny.

A co do przemiany Prezesa PiS. Ty w tę przemianę uwierzyłeś. Bo ja, słowo honoru, nie. Przy tej przemianie dalej walilibyście w Kaczyńskiego jak w bęben, a on zamieniony w anioła, drugi policzek musiałby wam nadstawiać.

Palikot i Niesiołowscy to co innego. Zmiana widoczna na pierwszy rzut oka.

stary audiofil, 27 Lip 2010, 12:37

>Dawno tu nie zagladalem

I szkoda, że nie wytrzymałeś! Znów będziemy się czuć zażenowani, bo jednak koledze o takim nicku nie sposób tak wprost napisać, że się kompromituje.

Swoją drogą dobrze byłoby wydzielić jedno województwo, gdzie zawsze u władzy byłby PIS - mogliby się tam osiedlać z zaburzoną percepcją. Trochę byłoby ich żal, ale cóż, taki świat...

• Redaktorzy

"Tylko mi nie wmawiaj, że Sekule znane jest pojęcie wstydu, proszę Cię."

Nie znam go od tej strony, w ogóle niezbyt go znam. Dlatego ciebie pytam. Tak więc, co z tym Sekułą? Natomiast co do prezesa PiS, to podobnie jak ty od początku uważałem, że sie zakłamał z tą udawaną przemianą, kiedy to miał pełną gębę śmierci "poległych", co to tak niby na niego wpłynęła itd. Tak więc oczywiście nie poczułem zawodu kiedy popuścił, przeciwnie, ucieszyłem się, bo po co mam patrzeć, jak ktoś udaje. Natomiast z pewnym niesmakiem oglądałem wysiłki Poncyliusza i Kluzikowej, którzy tę nową, jasną i w loczkach, gębę prezesa polerowali. Tak to jest, kiedy ktoś fryzuje czyjeś łgarstwa i ma z tego profit. Profit jest, ale szacunku raczej nie, co chyba jest zrozumiałe. Dopiero kiedy Poncyliusz i Kluzik za swoją skuteczną robotę, zamiast profitu, dostali zniknięcie, można pozwolić sobie na pewne współczucie. Ale wiesz co? Ponieważ uważam J.Kaczyńskiego za sprytnego, ale pod pewnymi względami cofniętego, doszedłam do wniosku, że on po wyborach uznał, iż mógł je w cuglach wygrać. A skoro nie wygrał, to muszą być winni, a jego sztab wyborczy w tej sytuacji był oczywistym kandydatem. Stąd niespodziewana kara dla ludzi, którzy wyciągnęli go z dołów do prawie 50% poparcia, i o mały miś nie wsadzili go na stolec piastowski.

Właściwie co oczekujecie od polityków.

cwaniaczki--źle

mniej rozgarnięci---źle

inteligentni---źle

leniwi---źle

pracowici---źle

itd....

Sekuła jest idealnym politykiem i doskonałym przewodniczącym dla każdego ceniącego przejrzystość i przestrzeganie prawa.Poza gderaniem w stylu PiSnarodu potraficie uzasadnić w oparciu o fakty wasze pomówienia wobec niego.

Jozwa, jak myślisz, czy tragiczna śmierć najbliższych mogła mieć wpływ na sposób prowadzenia kampanii, czy to Poncyliusz okazał się od tej śmierci silniejszy i spowodował wyciszenie Kaczyńskiego. Bo śmieszą mnie zarzuty (oczywiście głównie tvn24) wobec Kaczyńskiego, że sprawy Smoleńska nie użył w kampanii. Tyle czasu antenowego zmarnowane.

A przecież mogli to wykorzystać promując Komorowskiego. Tylko co tu promować, bo mi nic do głowy nie przychodzi. I ty też tu nic nie wymyślisz.

>Sekuła jest idealnym politykiem i doskonałym przewodniczącym dla każdego ceniącego przejrzystość i przestrzeganie prawa.

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Po prostu wyznawca-sekciarz.

no jak???ukryć Bronka.powiedziec ze poleciał .ze bohater.Ze zabity jako sym narodu.Zrobic mu sarkofog i okrzyknac ojcem narodu.A tu chyc.ocalal jako jedyny w toalecie.I wybieramy go z palcem w dupie.Jako ojca szczesliwego... narodu.Cienka lurka jestes czajniczek.

• Redaktorzy

"Jozwa, jak myślisz, czy tragiczna śmierć najbliższych mogła mieć wpływ na sposób prowadzenia kampanii, czy to Poncyliusz okazał się od tej śmierci silniejszy i spowodował wyciszenie Kaczyńskiego."

Niestety, nie rozumiem tego zdania. Może napisz po prostu, co myślisz ty, tak będzie prościej. A przy okazji, to co tam z tym Sekułą, co w końcu nabroił?

zgonie z namowa red jozwy informuje ze konwent marszałkow wojewodztw /lub inna nazwa tego ciała moze przekręciłem/ posiadł opinie prawna konstytucjonalisty z tyt profersorskim o legalnosci pobierania dodatkowych opłat od osob ktore chca w ten sposó polepszyc sobie opieke szpitalna czyli moga dopłacac do tego co daje fundusz

panowie marszałkowie maja duza ochote w swoich szpitalach ruszyc z dopłatami jak widac

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

"- Czymś niebywałym jest, że nikt nie poniósł odpowiedzialności za katastrofę. W normalnym kraju rządu już dawno by nie było, a jego członkowie nie mieliby czego szukać w polityce. A u nas rząd kwitnie. Inny człowiek, który ma dziwne wypowiedzi na sumieniu jest prezydentem. Nie można mówić o demokracji, jest tylko przezroczysta fasada - powiedział Jarosław Kaczyński."

W pierwszym odruchu chciało by się napisać, że Prezesowi całkiem odbiło.

Ale tak na poważnie to zastanawiam się, czy nie mamy do czynienia z psychozą reaktywną. Jeżeli leci z nami psycholog/psychiatra to może się wypowie bardziej fachowo bo według mnie to już zaczyna wykraczać poza granicę normy.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bójcie się boga! Czy wypada źle pisać o kolegach męczenników?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.