Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wpis broya pokazuje , ze sztywny elektorat jest sztywniejszy nawet niz zawsze na posterunku towarzysz lisicki....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Jozwa a kose wyklepiesz i umiesz kosic-a taki jestes nowoczesny SGGW -to moze na kombajnie zbozowym

umiesz??

Jak niczego z tego nie umiesz-to jestes taki lusnia mlotu-a wiesz co to sierp??

• Redaktorzy

"Jozwa a kose wyklepiesz i umiesz kosic"

Umiem. Swoją drogą, zabawa na całego, krzyż, staruszki, problem narodowy, a dwa miasta szlag trafił od wody...

No bo to niemożliwe, żeby mieć dość moherów i oszołomów tak po prostu, szczerze i od siebie. To musi być sprawka PO!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

>broy, 10 Sie 2010, 00:36

>natomiast sk***ysyństwo PO trwa na dobre

>sprowadzą przez krzyż, symbol pis do rangi oszołomów

>robią sobie piknik, który sprowadzi kraj na drogę laicką

>polityczny konflikt z krzyżem w tle

>tragedia

Redaktor Lisicki resztkami rozsądku dostrzegł, że to PiS podgrzewając konflikt ośmieszy pewne idee, dla niektórych dość cenne. Biedny Prezes skutkiem tej uwagi dostał szału, bo przecież to ON zawsze ma rację. Co myślą o tym ludzie widać na obrazkach. No i kto ma więcej wyczucia?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-9051-100000086 1281394199_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

po siedzi w gabinecie hani i ma ubaw po pachy razem z gajowym jak mu rośnie poparcie

księża się pochowali po kątach - nie mają wiele do zaproponowania?

z drugiej strony przez pychę i butę jarka mamy obłęd z drugiej strony i zniechęcenie do pis

to jest konflikt polityczny i medialny, tylko że z krzyżem w tle

i to mnie wk***ia

nie jestem żadnym twardym elektoratem

po prostu obecna ekipa ma ludzi w dupie

i to jest problem

Jozwa tak pytam co potrafisz,bo troszke zaniemoglem,a jest lato cieplo,mokro,trawa rosnie-to gbybys

chcial dorobic troche,to mam dla Ciebie oferte zgodnie z wyksztalceniem-co sie bedziesz na forum

pocil-wiec tak trawniki sa trzy dosc spore-tylko kosa wchodzi w rachube-co bede szukal.

Nie obawiaj sie jestem wyplacalny-tylko nie zawyz stawek-ok.W gratisie posluchasz h-endu-ok.

Wal na pw-smialo-i nie siedz juz na forum,bo to odpowiedzialna jest praca-nie jakies tam klikanie...

skynyrd, 10 Sie 2010, 00:31

>stary audiofil, 10 Sie 2010, 00:27

>

>>Yunnan Tea

>>Parandowska nie dosc ze mondra ,to jeszcze pienkna jest.

>

>I zapewne dziewica.

Cóż za kulturalna i pełna przenikliwych argumentów polemika! Naprawdę aż miło czytać jak wyznawcy Prezesa wzbijają się na szczyty erudycji. Szczyty wprawdzie niewysokie ale w końcu od czegoś trzeba zacząć.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Nawiasem mówiąc, jeden z księży pytanych w programie powiedział, że nastąpiło przeniesienie na ulicę debaty o świckości państwa. Debaty, której, dodam już od siebie, w politycznych salonach unikano jak ognia przez lata. Teraz zapewne podejmie ją triumfująco SLD, korzystając z okazji - nie ściągnie już na siebie odium niepolskości. To będzie sprytnie zrobione, SLD już to zapowiedziało.

Jaro, wystarczyło pokazać tylko jeden sondaż. Jak zsumujesz odpowiedzialnych za eskalację (dla ciebie: PiS i obrońcy) to mamy dokładnie 47% poparcia PO.

Krótko mówiąc w d.. możesz sobie to wsadzić.

• Redaktorzy

Mój drogi, to, że umiem robić kosą, nie znaczy, że lubię często to robić. Kiedyś musiałem, ale na codzień posługuję się kosiarką. Jeśli interesuje cię pełen wachlarz moich możliwości, w rejestrach policyjnych figuruję jako umiejący posługiwać się bronią białą.

• Redaktorzy

Mój drogi, to, że umiem robić kosą, nie znaczy, że lubię często to robić. Kiedyś musiałem, ale na codzień posługuję się kosiarką. Jeśli interesuje cię pełen wachlarz moich możliwości, w rejestrach policyjnych figuruję również jako umiejący posługiwać się bronią białą.

• Redaktorzy

Wyłączam się z imprezy, demonstracja na Krakowskim powoli się rozchodzi. Wygląda na to, że byliśmy świadkami czegoś interesującego i nowego - nagle kilka tysięcy ludzi przyszło w dzień roboczy, bo tak się z dnia na dzień umówili w internecie, bo stwiedzili, że jest taka potrzeba.

Nawiasem mówiąc, na jutro SLD zgłosiło jakąś manifestację, a "prywatna osoba" zgłosiła przemarsz spod katedry pod pałac. Wakacje chodzone?

• Redaktorzy

"Jozwa, ale robić kosą to to samo co kosić?"

To zależy. "Czasami takie kosy na sztorc stawiają, wtedy nazywają się już kosynierami i koszą wraże łby" (Rodziewiczówna, "Lato Leśnych Ludzi").

zakończyła się akcja krzyż jak donosi tvp3 i tvn24

jak najszybciej należałoby przenieść krzyż, zrobić tablicę i zakończyć ten cyrk

panie gajowy i pani bufetowa - do dzieła!

>jozwa maryn, 10 Sie 2010, 00:56

>Lisicki jest już skończony. Publicysta PiS nazwiskiem Zawadzki opublikował właśnie tekst pt.

>"Lisicki - Palikot soft".

Nie sądzę. Myślę, że może być dokładnie na odwrót, to znaczy Kaczyński jest skończony. Według mnie pierwszy felieton Lisickiego był ostrzeżeniem którego Prezes nie zrozumiał skutkiem czego druga wypowiedź Pana Redaktora przybrała już kształt płonącego napisu na murze "Mane, tekel, fares".

Proszę zwrócić uwagę, że tak naprawdę ostrzeżenie dotyczyło tego, że rozpoczynając swoją wojenkę Kaczyński wykopał nowy rów dzielący Polaków niebezpiecznie blisko fundamentów na których opiera się obecna potęga Kościoła.

Kościół tej wojny nie potrzebuje bo wszystko co miał do wygrania już wygrał a nowa bitwa na tym samym polu zawsze może się skończyć innym wynikiem.

Prezesowi z wściekłości pociemniało w oczach i nie dostrzegł, że Lisicki jest mu życzliwy i jedynie ostrzega, że Kościół jest zaniepokojony jego tańcem pogo. Odwinął więc na oślep bo nie zauważył, że Lisicki jest posłańcem a nie autorem ostrzeżenia.

Zaczynamy typowanie nowego prezesa PiS?

Jestem Europejczykiem.

>YunnanTEA, 10 Sie 2010, 01:02

>Jaro, wystarczyło pokazać tylko jeden sondaż. Jak zsumujesz odpowiedzialnych za eskalację (dla

>ciebie: PiS i obrońcy) to mamy dokładnie 47% poparcia PO.

Co to znaczy - dla mnie? Przecież to Polacy-szaracy tak sądzą.

>Krótko mówiąc w d.. możesz sobie to wsadzić.

W d... to to sam Prezes swoim zwolennikom wsadził bez smarowania, więc jak widać po reakcjach trochę zabolało. Niektórzy się nawet wypisali z takich szorstkich pieszczot ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.