Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Obawiam się że nie tak szybko. W polityce nie ma nic za darmo, a zdaje się że główny zainteresowany jeszcze nie jest syty.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb, 10 Sie 2010, 22:11

>...napisał dwie bardzo dobre książki podróżnicze, szczerze polecam. Ale też kilkukrotnie próbował

>zabrać głos w polityce i niestety to nie jego bajka.

Po pojawieniu się w Polsce HIV cejrowski w TV wyśmiał starszą nauczycielkę, która uczyła w szkole młodzież, jak zakładać prezerwatywy (na banana) - dzięki temu skutecznie zniechęcił innych nauczycieli do uczenia młodzieży podstaw seksuologii. Ten ch...j w ten sposób prawdopodobnie zabił sporo młodych ludzi - źle założona prezerwatywa daje tylko złudne poczucie bezpieczeństwa. Od tego czasu z całego serca życzę cejrowskiemu pełnoobjawowego AIDS - żeby powoli zarastał grzybem i zdychał w męczarniach.

Herbatko, to raczej nie on składał dzisiaj wieńce. Będzie teraz je codziennie podlewał aby nie zwiędły za szybko - bo budżet skromny, nawet na BMW kolegi zabrakło.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Myślę że WC wbrew pozorom ma swój cel. Egzotyczna koszulka i ekstaza na twarzy - czyżby szykował promocję swojej nowej ksziążki?

Komorowski przelotem wylądował na ziemi turowskiej. Z tej okazji tvn24 pokazało wypowiedzi mieszkańców zalanych terenów. Wszystkie były bardzo zadowolone. Jak mówiły, mają wszystko, co potrzebne do życia.

Moim zdaniem: dęta sprawa. Entuzjazm był, ale wypowiedzi nie były rymowane. No czuło się jednak słabe przygotowanie.

Za komuny, nie do pomyślenia. Dużo pracy przed Miecugowem.

Wajda. Wajda potrzebny od zaraz.

• Redaktorzy

Herbatko, jesteś bardzo politycznie wyczulony, widzisz może macki imperializmu? Chłopcy oczywiście mogą się nie lubić, ale moderacja z kolei lubi, żeby odbywało się to bez obrzucania się wulgaryzmami, czaisz?

• Redaktorzy

Osobiście po tym numerze z nauczycielką uważam Cejrowskiego za ścierwo, a że napchane ideologią, to wcale nie jest okoliczność łagodząca.

Telewizji chwilowo nie oglądam, ale słuchałem relacji w "Trójce". Pan redaktor mówił o wizycie Komorowskiego i o reakcjach mieszkańców. Wizyty Millera i kogoś tam jeszcze wyglądały tak, że zajechały samochody, goście wysiedli, popatrzyli, wsiedli i odjechali. Stąd pozytywne zaskoczenie Komorowskim który zaglądał do ogródków, podchodził do ludzi, normalnie z nimi rozmawiał. Jeżeli nawet mu to doradzono to ktoś tam poczuł, że nie jest zostawiony na pastwę losu.

To niby co, źle?

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Komorowski Komorowskim, ale mieliśmy dzisiaj na Krakowskim autentyczny marsz z pochodniami! Maszerowały jakieś Grupy Bojowe czy tam Samoobronowe (nie pamiętam dokładnie) "Solidarni". W obronie krzyża, jak mniemam. Jak policja stanowczo zaprotestowała, to pochodnie zgasili. Ale wyglądały cudniście.

Jaro, jeżeli to jest odpowiedź na mój wpis, to nie jest ona na temat. Mnie interesuje, jak takie wizyty relacjonowane są w mediach. I stąd moje porównanie do czasów komuny. Rządy Millera to nie była komuna. Ale ty najlepiej o tym wiesz

meloman 62, 10 Sie 2010, 23:22

>Po pojawieniu się w Polsce HIV cejrowski w TV wyśmiał starszą nauczycielkę, która uczyła w szkole

>młodzież, jak zakładać prezerwatywy (na banana) - dzięki temu skutecznie zniechęcił innych

>nauczycieli do uczenia młodzieży podstaw seksuologii. Ten ch...j w ten sposób prawdopodobnie zabił

>sporo młodych ludzi - źle założona prezerwatywa daje tylko złudne poczucie bezpieczeństwa. Od tego

>czasu z całego serca życzę cejrowskiemu pełnoobjawowego AIDS - żeby powoli zarastał grzybem i

>zdychał w męczarniach.

a ja się zastanawiam czy to prawda czy pomówienie

i niezależnie czy jedno czy drugie, jeśli taka forma przekazu jest przez jozwe akceptowana to jozwa jest takoż kulturalny jak meloman 62

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

>skynyrd, 11 Sie 2010, 00:18

>Yunan - Nożycoręcy tutaj są lewoskrętni.

Jak was to boli, to kolega wam superforum założył.

Ja też uważam Cejrowskiego za powalonego ciecia, w dodatku szkodliwego. O bredniach które czasem wygaduje nie wspomnę, bo już to kiedyś robiłem. Ale prywatnie ponoć całkiem miły gość.

Jestem Europejczykiem.

>YunnanTEA, 11 Sie 2010, 00:37

>Mnie interesuje, jak takie wizyty relacjonowane są w mediach.

Pisałem, że telewizji nie oglądałem więc nie wiem. W "Trójce" było krótko, na temat i bez włażenia w d... . No to co niby mam ci powiedzieć?

Rządy Millera to straszliwa komuna była. Cholerny bolszewik Miller torturował przeciwników politycznych a cały kraj podstępem wciągnął do bolszewickiej Unii Europejskiej. Wiem o tym najlepiej bo osobiście wyrywałem paznokcie prawicowym politykom.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.