Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

panerai_47, 14 Sie 2010, 20:34

>meloman 62

>

>tylko czekać aż Lecha błogosławionym zrobią, może jeszcze lepiej, Santo Subito? Popierdolona ta

>Polska, kult Stalina. I tu się zgadzam z wypowiedzią Pani Agnieszki Holland. Jarek chce wycisnąć ile

>się da ze śmierci brata dla siebie, bo Polska go nie interesuje.

jarusia interesuje władza i pieniądze; pieniądze już ma (afera "Telegraf", FOZZ). On chce władzy tylko dla niej samej. Jestem przekonany, że jaruś maczał paluchy w katastrofie, a jeśli mu to przysporzy poparcia nie cofnie się przed niczym - ostatnie jego postępki pokazują, że nawet własną matkę traktuje instrumentalnie. W porównaniu z jarusiem Hitler i Stalin jawią mi się jako szlachetni ludzie; nie potrafię sobie wyobrazić gorszej bestii niż kaczyński.

Wiemy natomiast, że zostały podjęte społeczne inicjatywy zmierzające do załatwienia sporu w sposób godny, szanujący uczucia tych milionów Polaków, dla których katastrofa smoleńska, tragiczna śmierć Prezydenta, Jego Małżonki, wielu innych wybitnych osób, śmierć 96 naszych rodaków w symbolicznych okolicznościach były powodem bólu, żałoby, a w wielu przypadkach także odnowienia postaw patriotycznych" - napisał J. Kaczyński.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Odnowa postaw patriotycznych i szacunek dla zmarłych, wg kaczyńskiego wyraża się tak:

post-17911-100000099 1281820610_thumb.jpg

post-17911-100000100 1281820610_thumb.jpg

post-17911-100000001 1281820610_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>markowski, 14 Sie 2010, 16:16

>>Filut, 14 Sie 2010, 15:54

>>a nie przytułek, jak poprzedni?

>

>ci z przytułku- jacyś norwidzi itp. dziwacy

>

>:-)

Fotyga była z przytułku? Fakt że mocno dziwna była.

Jestem Europejczykiem.

PLATFORMA O B Y W A T E L S K A

To Brzmi dumnie i bardzo...liberalnie. To samo gówno mogło by powiedzie (gdyby potrafiło) opuszczając ciepłą posadę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>xniwax, 15 Sie 2010, 01:15

>Fajne zdjęcie z wynajętym przez PO "bikiniarzem-wyznawcą skrzyżowań...piwa z J23".

Jak rozumiem fakt, że spora grupa wyznawców IV RP wygląda jak by mieli zespół Downa jest zmanipulowany, bo wyznawcy Prezesa są wysocy, szczupli i piękni jak on sam?

Jestem Europejczykiem.

Nie to nie tak. Masz (może nie ty ale PO) problem z czymś czego nie ma i nie było.

To co jest to jest tylko wizja i zaklinanie przyszłości czyli jak usprawiedliwiać tu i teraz klęskę POlityczną i gospodarczą roku 2011...bez względu na wzrost, kolor, płeć (lub jej brak), wyznanie lub umiłowanie np. Jezusa, Trygława, Lenina, Stalina, czy też "niczego zwanego czymś" itp

>xniwax, 15 Sie 2010, 01:56

>Nie to nie tak. Masz (może nie ty ale PO) problem z czymś czego nie ma i nie było.

Jak rozumiem nie ma problemu Kaczyńskiego który występuje przeciwko własnemu Państwu bo Prezes tak naprawdę jest marionetką Tuska. Ładne ale niestety mało prawdopodobne.

Jestem Europejczykiem.

Prezes marionetką Tuska.

Wybitne szkalowanie O B U polityków tym bardziej, że nie o kukły tu chodzi.

Skoro Kaczyński cały czas podlewa ognisko benzyną a wszystkiemu winni są Komorowski z Tuskiem to jedynym logicznym wytłumaczeniem tego faktu jest przyjęcie, że Kaczyński jest ślepym narzędziem w zbrodniczych rękach Tuska i jego siepaczy.

Jestem Europejczykiem.

Kanister w ręku miał z głupoty (trzeba mieć nadzieję) Szanowny B. Komorowski ale tak to jest jak człek nie głupi ogłupiały bywa przez kumpli bez skrupułów w głupocie własnej obytych ale nie obytych z zapałkami.

Kaczyński? Cóż On? W oceanie głupoty i małpiego rozumu PO znaczyć może? Dostosować tylko...z umiarem.

>xniwax, 15 Sie 2010, 02:24

>Prezydent i kancelaria cały czas uspakaja sytuację, nieprawdaż?

Schodzą z drogi tym nawiedzonym jak mogą.

Jestem Europejczykiem.

>xniwax, 15 Sie 2010, 02:22

>Kaczyński? Cóż On? W oceanie głupoty i małpiego rozumu PO znaczyć może? Dostosować tylko...z

>umiarem.

No nareszcie jakiś zwolennik Kaczyńskiego bo ostatnio jakoś wszyscy poznikali. Chyba jakiś medal będzie ;-)!

Jestem Europejczykiem.

"Schodzą z drogi tym nawiedzonym jak mogą."

Jak na razie to w ogóle schodzą z drogi wszem i wobec nawet swoim - ogłupiałym już do reszty póki co zwolennikom.

"Prymas Polski abp Józef Kowalczyk zaapelował podczas uroczystej mszy św. upamiętniającej 90. rocznicę Bitwy Warszawskiej o zakończenie "kompromitującej wojny językowej i postaw". Prymas odniósł się w ten sposób do sporu o krzyż pod Pałacem Prezydenckim."

Ale za chwilę będzie tak, jak z krzyżem to znaczy, że okaże się że to apel nie do demonstrantów i PiS tylko do Komorowskiego.

"W mijającym tygodniu Kościół kilkakrotnie - ustami m.in. abp. Kazimierza Nycza i ks. Józefa Klocha - zwracał się do "obrońców" o umożliwienie spokojnego przeniesienia krzyża, a do PiS-u - o niewykorzystywanie go do swoich celów."

Ale przecież to tylko dla niepoznaki, bo tak naprawdę adresatem apelów Kościoła byli Tusk i Komorowski. W końcu nie od dziś wiemy, że nikt nie wmówi nam że białe jest białe a czarne jest czarne.

Jestem Europejczykiem.

Jeżeli stanie na gruncie prawa i konstytucji nazywa się ogłupieniem to leć chłopie budować piramidę. Pa. W telewizorku sobie popatrzę. Uprzedzając uwagi: w programie który kłamie, bo przecież to co widać to kłamstwo jest i basta. Bo nikt nam nie wmówi...

Jestem Europejczykiem.

Przecież to co koło Krzyża zrobiono wczoraj można było zrobić dawno i nie tak. W ogóle można było przenieść Krzyż np. 10 Maja. Dziś mogłaby by już być od 2 miesięcy tablica w tym samym miejscu.

Obyło by się szyderstw, chamstwa...z obu stron.

Od prezydenta mieniącego się mądrzejszym i "apolitycznym" od poprzedniego wymagam mądrości, a nie głupoty, czy tez chwilowej bezmyślności czy tez nie daj Boże miłości partyjnej bezkrytycznej obsranego podlotka.

>xniwax, 15 Sie 2010, 02:50

>miłości partyjnej bezkrytycznej obsranego podlotka.

Niech zgadnę: Szczypińska? Migalski? Nie, Migalskiemu chwała Bogu już przeszło.

Jestem Europejczykiem.

Mucha (piękna - dlatego jej wybaczam - któż by nie), Niesiołowski, Kutz, Gronkiewicz-Waltz, Nowak, Palikot itp. stado innych z pianą na ustach wybitnych "politycznych" szaletowców z piękno duchem liderem (?) Tuskiem i dyszącym z żądzy władzy umizgującym się małolatem Schetyną i rozkochanym w swej wiedzy i nieomylności hrabią Rostowkim i oczywiście trzymającą nad ta całą chorą ferajną pieczę Panią "ch*j mnie obchodzi zdrowie polaków" minister fart szczepionka Kopacz.

Pozytywny odruch u mnie wzbudza tylko "tu mi wisi" CIA Turban Rambo Sikorski.

Wiesz co? Ty chyba kompletnie oczadziały jesteś. Jakoś nie słyszę u wyżej wymienionych namiętnych zachwytów nad Tuskiem w odróżnieniu od zachwytów nad politycznym geniuszem Prezesa. Ani jeden ani drugi geniuszem nie jest, ale z pewnością do d... Prezesa mamy dłuższą kolejkę że nie wspomnę tych wszystkich którzy już tam byli (w przenośni oczywiście).

Jestem Europejczykiem.

xniwax

Dobrze,że przypomniałeś sprawę szczepionki bo w tej sprawie to akurat Kopacz miała rację!

No ale tacy pisowcy propagandyści jak Ty (choć na niby od Kaczyńskiego się dystansujesz) nigdy się do tego nie przyznają!

Jaro_747

Nie słyszysz zachwytów?No i nie usłyszysz!Zakazana jest krytyka i POchwała Najjaśniejszego Słońca.

Tam dopiero jest ornung.Palikmiot i Taksiołowski mogą pluć jadem tylko w miejsce,gdzie Słońce nie świeci.

Co do Wielkiego stratega,to zwyczajnie uszła z niego para.Ta lokomotywa już groźna nie będzie.Pokica jeszcze,pokica i sie skończy.Całkiem może nie,ale słaby będzie..nawet na opozycje.

Na niego będzie Napierał mocno...i kto wie?

wojciech iwaszczukiewicz, 15 Sie 2010, 08:54

Nie miała racji. Miała tylko trochę szczęścia.

Trochę, bo w lazarecie w którym pracuję, OSOBIŚCIE widziałem 3 dzieci umierających na świńską grypę. Trochę, bo dane są częściowo utajnione, a z blokadą informacyjną "na wyjściu" sam miałem do czynienia.

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Miała rację,jako jedyna w Europie nie uległa histerii i presji mediów.Nie przypadkowo przecież w tej sprawie (czyli tzw. świńskiej grypy) Komisja Europejska wszczeła śledztwo!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.