Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wojciech iwaszczukiewicz, 15 Sie 2010, 09:09

>Miała rację,jako jedyna w Europie nie uległa histerii i presji mediów.Nie przypadkowo przecież w

>tej sprawie (czyli tzw. świńskiej grypy) Komisja Europejska wszczeła śledztwo!

Wiesz lepiej.

W momencie podejmowania decyzji nie znała przyszłości. Zagrała i wygrała(?).

Ale Pampersy wiedzą lepiej.

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Następnym razem niech zagra na giełdzie; te zmarłe dzieciaki powinny otrzymać szczepionkę, bo wszystkie były obciążone. End of story.

Sekta ma to do siebie że to Guru mówi co jest dobre a co złe. Niezależne myślenie jest bardzo źle widziane.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość BlueMax

(Konto usunięte)

wojciech iwaszczukiewicz, 15 Sie 2010, 09:09

>Miała rację,jako jedyna w Europie nie uległa histerii i presji mediów.Nie przypadkowo przecież w

>tej sprawie (czyli tzw. świńskiej grypy) Komisja Europejska wszczeła śledztwo!

Gwoli ścisłości - Rada Europy, czyli organizacja 47 państw, nie mająca formalnie nic wspólnego z UE, a nagminnie mylona.

A po co komu niezależność. I tak mamy premiera, większość w sejmie, prezydenta, media. Teraz tylko praca dla dobra ojczyzny ;-) (i kolesiów). Nikt nie bałaknie- nawet egzotyczne fora dadzą tylko POklask.

panthomas

Elementarna uczciwość nakazywałaby odszczekać to co pisało się o tzw. świńskiej grypie w mediach i na tym forum w sytuacji gdy już wiemy,że to Kopaczowa miała rację.

Gość BlueMax

(Konto usunięte)

Podobnie jak należałoby odszczekać nagonkę na Rostowskiego z 2008 r., żeby radykalnie zwiększył deficyt budżetowy i wydatki dla nakręcenia gospodarki i zasypania jej pieniędzmi, znów wzorem Zachodu (jak przy szczepionkach), co okazało się kolejnym grubym błędem tegoż Zachodu, którego Polsce udało się uniknąć. Gdzie jest teraz Gilowska, czemu nie ujada ?

Wojciesław

Wojtku, czy masz na mysli:

Jacek Rostowski, czyli Jan Vincent-Rostowski (ur. 30 kwietnia 1951 w

Londynie) – polski ekonomista, od 2007 minister finansów w rządzie Donalda Tuska

-siła argumentów przeważyła.

TEAFORTWO

Miałem na myśli ekspertów medycznych.A co do Rostowskiego to co uważasz,że nie jest ekspertem a może że nie jest Polakiem?

PO może mieć mniej lub bardziej kompetentnych współpracujących z nią ekspertów. PiS natomiast nie ma i nie może ich mieć - każdy rozsądny człowiek wie, że łatka współpracownika PiS to dla niego śmierć cywilna i zawodowa. Na popieranie PiS mogliby sobie pozwolić tylko ludzie bardzo wybitni, o niekwestionowanym dorobku - ale im to niepotrzebne (szkoda psuć sobie nazwisko). Pissmanom doradzają więc miernoty, które dzięki temu próbują się wybić - i tak nie mają niczego do stracenia, bo ich pozycja zawodowa jest marna. Jedynym, co może przyciągnąć do pisu eksperta są pieniądze - ta partia ma ich bez liku. Ale wtedy każdy poważny człowiek będzie ukrywał, że doradzał pissmanom - zdarzało się już parokrotnie, że kaczor mówił o doradzających mu fachowcach, którzy nie zgodzili się na ujawnienie swoich personaliów.

meloman 62, 15 Sie 2010, 10:26

>PiS natomiast nie

>ma i nie może ich mieć - każdy rozsądny człowiek wie, że łatka współpracownika PiS to dla niego

>śmierć cywilna i zawodowa.

O właśnie właśnie.

Co świadczy o "niezależniści" olskiej inteligencji.

I co się tu dziwić, że tylu popierało PZPR?

Sponsoring to sponsoring- nie tylko dla prostytutek... Dla qurev również

absinth3, 15 Sie 2010, 10:32

>>O właśnie właśnie.

>

>Co świadczy o "niezależniści" olskiej inteligencji.

>

>I co się tu dziwić, że tylu popierało PZPR?

>

>Sponsoring to sponsoring- nie tylko dla prostytutek... Dla qurev również

Nie ująłem tego tak ostro jak Ty, ale też porównałbym espertów pracujących dla PiS do k**ew - ponieważ mój poprzedni lekko krytyczny wobec kaczyńskiego wpis został usunięty, obawiałem się, że ten podzieli jego los. Ale w pełni się z Tobą zgadzam - są ludzie zdolni do potwornego zeszmacenia się dla pieniędzy ( jak słusznie zauważyłeś ich przykładem są fachowcy współdziałający z kaczystami)

meloman 62, 15 Sie 2010, 10:37

Hehe i vice versa

PS

Ciekawe gdzie pożegliwali gostki z Samoobrony? Mój Boże znałem takich 2, co wybierali partię w której można najwięcej zarobić... Jeden nawet został ministrem z ramiena Samoobrony za Strasznego Kaczora.

Przy całej mojej niechęci do prostactwa PO powiedzieć muszę , że rzeczony Straszny Kaczor na obecny los sobie zasłużył= został PO mistrzowsku wymanewrowany na margines.

• Redaktorzy

|>Co świadczy o "niezależniści" olskiej inteligencji. I co się tu dziwić, że tylu popierało PZPR?"

A ilu niewykształconych ludzi popierało PZPR! Nawet obrońców krzyża! No to się po prostu w głowie nie mieści. Trzeba stanowczo wybrać sobhie inny naród.

Wojciechu

Po co bronisz tak "zaciekle" to stado narcyzów z minister "fart" Kopacz na czele. Skoro są tacy jak piszesz nie potrzebują tego. Poza tym ich przydatność i fachowość zostanie potwierdzona już całkiem niedługo - wbrew temu co chciałoby PO - demokratycznie w wyborach.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie broniłem nigdy i nie bronię pissmenów,

za to POprawni są nieskazitelni, super merytoryczni i w 100% profesjonalni! jak pokazali choćby przy montowaniu tablicy i aferze hazardowej.

to jest ekipa zdolna tylko do motania i kręcenia, a jedynym priorytetem jest utrzymanie się przy władzy i zachowanie cały czas wysokich notowań znaczy się słupków.

mają w dupie społeczeństwo, czego dowodem ostatnie wyjazdy gospodarczo-turystyczne prezydenta elekta

do tego mają ignoranta - chama na froncie, który ma zadanie jątrzeniem i zchamieniem odwracać uwagę od innych tematów.

wiedza ekonomiczna fachowców z PO jest na poziomie studenta pierwszego roku sgh

powtarzam: jedynym i nadrzędnym celem obecnej ekipy jest utrzymanie się przy władzy!

panowie, gratuluję trzeźwości umysłu!

• Redaktorzy

"PO może mieć mniej lub bardziej kompetentnych współpracujących z nią ekspertów. PiS natomiast nie ma i nie może ich mieć - każdy rozsądny człowiek wie, że łatka współpracownika PiS to dla niego śmierć cywilna i zawodowa."

I to, paradoksalnie, jeden z nielicznych dowodów na rozsądek J.Kaczyńskiego - że zdaje sobie z tego sprawę. Kiedy kilka miesięcy temu prezentował nieprezentując (jak to zwykle u niego) jakiś program przyszłościowy dla Polski i dla PiS, oświadczył, że pracują nad nim wybitni eksperci, którzy jednak chcą pozostać anonimowi, żeby nie wiązano ich nazwisk z PiS-em, bowiem potraktowanoby to jako kompromitację. Oczywiście o programie nikt już później nie słyszał, ale co niektórzy zapamiętali tę samokrytyczną odzywkę prezesa.

xniwax

Ja nie bronię zaciekle Kopaczowej tylko wymagam od dyskutantów rzetelności.Sam poruczyłeś temat szczepionki,zrobiłeś to świadomie znając prawdę.I to było z twojej strony nieuczciwe bo wiedząc jak było na prawdę powtarzasz dalej kłamstwa.

broy

naprawdę uwarzasz,że Rostowski jest ignorantem a jego wiedza ekonomiczna na poziomie I roku SGH?

A kto jest tym chamem na froncie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.