Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

trwa jak widac niesłychany popis erudycji kwadracika .Z tym ze najbardziej przeszkadzaja mu psy.Istnieje jednak usasadnione podejrzenie ze czerwona dupa schowała sie w ...chlewiku.A moze do mysiej dziury...Pozostaja jus tylko psy...lowcze.

Dzień się zaczyna, pan premier, pan prezydent, rząd już z pewnością ciężko pracują. Trzeba ich wspomóc. Ot tak zgodnie z duchem naszego odwiecznego bratniego wzorca. Panowie! Gotowi? Macie i dziś coś na moherów, na PISmanów?, daawajties!:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"Oczywiście zniknięcie rządu, płemieła, prezydenta nie jest już tak niepokojące."

Ponieważ któryś z polityków PiS puścił farbę, że prezes jest na leczeniu, sprawa jego nieobecności wydaje sie przynajmniej interesująca. Prezydent na urlopie nie jest tak ciekawy. A dlaczego prezesa Wolski zastępuje nie wiceprezes i nie szef klubu parlamentarnego, tylko Macierewicz, nienależący do PiS macher stojący za braćmi Kaczyńskimi od lat?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dlaczego to zniknęło? Po wycięciu uzasadnij- takie nuovo jak po 1980 w Polsze- nożyce cenzora oznaczano w nawiasie [].

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No przepraszam czy zwyczaj ciągłego walenia w opozycję z dawaniem 1500 dni spokoju rządowi to nie jest podobne do rosji Putina? A ty jozwa itp to robicie coś innego w tym wątku jak łomot we wszystko co kojarzy się z opozycją?

Boli stwierdzenie prostego faktu.

2+2=4 <- och jakie to obelżywe :-(

jozwa maryn, 24 Sie 2010, 08:09

>Ponieważ któryś z polityków PiS puścił farbę, że prezes

jest na leczeniu, sprawa jego nieobecności

>wydaje sie przynajmniej interesująca.

Ukryta Zawartość

Dziennik, Fakt- ot puścił farbę:

"Pan prezes nie będzie wyjeżdżał, będzie odpoczywał tylko w domu i opiekował się mamą" - powiedział poseł Joachim Brudzińsk.

To bardzo podejrzane, że "puścił farbę". A gdyby się nie opiekował matką- ach to potwór, rodzona matka go nie obchodzi.

No to jak co jeszcze mamy na opozycję? Putinowskie zadanie walenia w opozycję czeka.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"A ty jozwa itp to robicie coś innego w tym wątku jak łomot we wszystko co kojarzy się z opozycją?"

To się nazywa, że dyskutujemy. A PiS nie wyczerpuje samodzielnie pojęcia "opozycja" - to dla przypomnienia, w jakim świecie żyjemy.

Oczywiście SLD.. wspaniała partia opozycyjna. Sweet Nałęcz, Cimoszewicz, Kwaśniewski- no to już nie jest opozycja...

Jozwa:

>A PiS nie wyczerpuje samodzielnie pojęcia "opozycja" - to dla

>przypomnienia, w jakim świecie żyjemy.

Mógłbyś to konkretnie nazwać, nazwami partii?

Jednak PIS procentowo to ta opozycja, która się najbardziej liczy. I w nią walicie, budując w Polsce tym sposobem putinland.

Wiem, szanujecie tylko tą "opozycję" która- jak w Nocnej zmianie- "nie skrewi", ładnie POliże Komorowskiego we właściwy punkt. Taka "opozycja", która niegdyś zapowiadała że zaczął się stan wojenny- Jaruzelski: "Mówię to nie tylko dlatego, że jest on mi bliższy niż Jarosław Kaczyński, ale też dlatego mogłem mu się bliżej przyjrzeć podczas wizyty w Moskwie. Stwierdzam, że wykazał jej czasie takie cechy jak mądrość, godność, dostojeństwo, ale także bezpośredniość i zdolność dotarcia do ludzi. W mojej ocenie jest to charyzma."

No co tam macie nowego na PIS, na tych no mohairów? :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Osobiście uważam, że PiS to gromada osłów i nie wiem, dlaczego cię to tak denerwuje, chyba nie należysz do partii? Ja tam nie należę do żadnej, tylko tak sobie piszę. Mogę pisać?

Brawo!, punkt! już pierwsze dowalenie jest, OK.

"Osobiście uważam, że PiS to gromada osłów"

Jak zwykle merytoryczne, nie takie emocjonalne czy ubliżające jak u tych pisiorów.

No to... putinowskie zadanie nadal czeka,

walcie, razem zbudujemy drugi putinland :-)

• Redaktorzy

"Brawo!, punkt! już pierwsze dowalenie jest, OK. "Osobiście uważam, że PiS to gromada osłów"

Jak zwykle merytoryczne, nie takie emocjonalne czy ubliżające jak u tych pisiorów."

Nie rozumiem twojej goryczy. To jest moja osobista opinia. Czy ubliżam w niej tobie? Tylko wówczas, jeśli jesteś członkiem PiS, ale w takim razie powiedz, to oczywiście przeproszę. Regulamin zakazuje ubliżania forumowiczom, przypominam na wszelki wypadek. Czy już wszystko zostało wyjaśnione?

Jozwa

Profilaktycznie powinieneś przeprosić, statystycznie rzecz biorąc jakiś członek na pewno jest na forum i pewnie pisze.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Cóż za impresyjna dialektyka. Czy raczej tępe sofizmaty.

Jak się walnęło głupotę- to się mówi magiczne słowo. A nie robi dobrej miny do złej gry.

"bo z dobrą miną do złej gry

na pewno nie chadzają lwy"

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

"Brawo!, punkt! już pierwsze dowalenie jest, OK."

jozwa maryn, 24 Sie 2010, 09:59

>Nie rozumiem twojej goryczy.

Dziwne jest to twoje myślenie, jakieś nieadekwatne.

Pewnie gdybym napisał "Hurra!" (zamiast cichego "Brawo1"), ubolewałbyś że to zakamuflowana oznaka smutku i zwątpienia- widomy objaw (o już już już zaraz) upadku tej "gromady osłów", wstrętnej oślej opozycji.

No to jak, co tam macie nowego na mohair, na PIS. Bądzcie dobrymi naśladowcami bratniego kraju, gdzie opozycja jest tak ładnie krytykowana! Twórzmy nasz putinland.

jozwa... smutek... :

:-) :-D ;-)

Strasznie oklepane schemaciki nam tu kwadrofon serwujesz. Jesteś jak kelner który snuje się po knajpie i podtyka każdemu mocno zaśmiardłe danie. Po którymś okrążeniu wszystkim robi się niedobrze na sam widok kelnera ale on tego nie widzi, smrodu nie czuje, dziwi się tylko ludzkim reakcjom.

Może byś tak kwadrofon coś świeżego przygotował? Bo na razie to straszny smutek.

Jestem Europejczykiem.

Jak podaje "Rzeczpospolita", 4 lutego premier Donald Tusk zapewnił członków hazardowej komisji śledczej, że "bardzo chętnie dzisiaj udostępniłby wszystkie billingi"

Bo to jest tak, że część komisji chciała, druga nie chciała. Premier wybrał drugi wariant.

xniwax, 24 Sie 2010, 10:06

>Jozwa

>Profilaktycznie powinieneś przeprosić, statystycznie rzecz biorąc jakiś członek na pewno jest na

>forum i pewnie pisze.

Ja tu już niejednego członka na forum widziałem (a właściwie czytałem). Swoją drogą trochę dziwnie to brzmi: członek piszący na forum :-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.