Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Sądząc po wklejkach kwadrofon to jakaś mutacja helmuta czy któregoś z tych popapranych agitatorów. No chyba, że Centrala im w kółko te same fotki podsyła.

Jestem Europejczykiem.

stary audiofil, 24 Sie 2010, 22:42

I ja kiedyś miałem psa i rowerek bobo. Ale mój pies nie był głupi jak twój.

Dzisiaj też mam psy i też nie są głupie. Tak jakoś inaczej niż u ciebie.

Poza rowerkiem.

shane63, 24 Sie 2010, 21:16

>nie bardzo rozumiem wypominanie komuś ,że jest takiego a takiego pochodzenia, pachnie mi to typowym

>polakiem-katolikiem, czyli typowym bezmózgowcem.....

Rozczulające

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

absinth3, 24 Sie 2010, 20:23

>jaro zasysa instrukcje

Typowe PiSSmaństwo - swoje problemy przyPiSujemy innym. A tej porze biegam z pieskiem.

Jestem Europejczykiem.

>YunnanTEA, 24 Sie 2010, 19:46

>

>A mnie się wydaje, że to UE skasowała polskie stocznie "na śmierć".

Czyli co? Stocznie produkowały i sprzedawały statki z zyskiem a tu Unia przyszła i kazała zamknąć???

Mnie coś po głowie chodzi, że problemem była kasa którą polski rząd wpompowywał bez opamiętania w nierentowne firmy zapewne z powodu strachu przed związkowcami.

Czyli dzięki Unii zrobiliśmy to, czego sami nie mieliśmy odwagi zrobić.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"Nami, co toną, tonąc innych topią,

Co marzą - innym odmawiając marzeń,

Co z głową w pętli - jeszcze nogą kopią

By ślad zostawić na kopniętej twarzy"

(Jacek Kaczmarski)

Czyżby się zaczęło?...)

"- Migalski napisał odważny i otwarty list - powiedziała w TVN była szefowa sztabu wyborczego Jarosława Kaczyńskiego Joanna Kluzik-Rostkowska. Dodała, że bardzo się cieszy, że europoseł zabrał głos, choć sam prezes PiS nie odpowiedział i nie zamierza odpowiadać Migalskiemu.

- Mam nadzieję, że on nie będzie powodem do tego, że będziemy się gniewać na siebie wzajemnie, tylko że ten list rozpocznie poważną debatę wewnątrz Prawa i Sprawiedliwości - oświadczyła posłanka - szefowa sztabu wyborczego Jarosława Kaczyńskiego, teraz - jak twierdzi Migalski - odsunięta na boczny tor"

Popiera ją Paweł Poncyljusz - rzecznik sztabu, który po wyborach przestał pokazywać się publicznie. - Władze partii muszą zdecydować, która metoda uprawiania polityki jest bardziej skuteczna - powiedział Poncyljusz w "Faktach". - Są w tej partii tacy jak ja, którzy uważają, że sukces można osiągnąć łagodniejszym tonem - dodał.

Pewnie zaraz lizacze Prezesowego tyłka i miernoty wszelkiej maści ruszą do ataku.

Jestem Europejczykiem.

Wyglądacie tego "dołowania" jak babcia Andersa.

Muls zaopatrz się w to,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

może zdołujesz go.

Ukryta Zawartość

muls, 25 Sie 2010, 05:50

>kroscik sadzac po twoim całonocnym czuwaniu i zaangazowaniu,to kaczynski i pic jest dołujacy i

>wymagajacy...osłony.jak widac.Moze do wyborów wytrzymasz.

Nawet przetrzymam

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

nie ma na to zadnej rady,

na platforme spadly Grady.

Niemalze wielkosci autostrady

narobily w PO znow żenady-

Niech powstanie komisja asfaltowa

i pod asfalt Grada[dziada]schowa.

"List otwarty do Brudzińskiego szczecińska radna PiS zamieściła we wtorek na swoim blogu. Parlamentarzyście, który jest liderem szczecińskiego PiS i znajduje się w ścisłym kierownictwie partii, zarzuca zacietrzewienie, blokowanie dyskusji, niedopuszczanie ludzi popularnych, otaczanie się osobami słabymi.

- Uważam, że winę za to, co się dzieje z partią, ponosi najbliższe otoczenie Jarosława Kaczyńskiego, do którego zalicza się Brudziński - mówi Jacyna Witt. - To oni odpowiadają za negatywny elektorat, za to, że ludzie głosują nie na PO, ale przeciwko PiS."

Jestem Europejczykiem.

Ja jeszcze chwilę o tych psach co to upodabniają się do właścicieli - coś w tym jest.

Mój pieś nie lubi dzieci szczególnie jak hałasują, krzyczą.

Nie cierpi mundurowych - jednego ledwo wybroniłem jak wlazł na podwórko a pies był poza zagrodą.

Nie toleruje pijaków oraz idiotów.

I co najciekawsze nie lubi miłośników PIS.

Teraz się zastanawiam czy tych ostatnich jakoś rozpoznaję? Czy moze są tylko podzbiorem wczesniej wymienionych grup ludzi?

Oni tu o głupotach, a:

Tylko w ciągu ostatniego roku przybyło 16 tys. urzędników w administracji państwowej (wzrost o prawie 20 proc.). Jeżeli to tempo zostanie utrzymane, biurokracja pożre 1,5 mld zł zaoszczędzonych dzięki zamrożeniu płac w sferze budżetowej.

Czy urzędujący Prezes Rady Ministrów RP raczy sie wytłumaczyć, czy nie znajdzie na to czasu zajety innymi, ważnejszymi sprawami np. likwidacją OFE za sprawą pani minister Jolanty sp***dalaj-Fedak

• Redaktorzy

"Władze partii muszą zdecydować, która metoda uprawiania polityki jest bardziej skuteczna"

Skuteczna polityka... A kwestie moralne, będące podobno główną troską PiS od momentu urodzenia bliźniaków, tradycyjnie służą tylko od święta. Nic dziwnego: "Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, to byśmy nigdy niczego nie mieli" /Jarosław Kaczyński/.

Ach ten Makieaweli Kaczyński, a skoro nie mają założeń czysto moralnych to:

1. jednak nie są fundamentalistami (czyt. oszołomami)- e to chyba nie to..

2. mają założenia czysto niemoralne- nno to już bliżej :-)

Ej nie lenić się, dawaj dowalać opozycji (przepraszam, tylko jej najskromniejszej części), budowa polskiego putinlandu czeka na was:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.