Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nadzwyczajny zjazd komunistycznej Partii Pracy Korei (PPK) ponownie zatwierdził na stanowisku sekretarza generalnego Kim Dzong Ila. Przypuszcza się, że 68-letni przywódca Korei Płn. doznał w 2008 roku udaru i jego zdrowie jest w złym stanie. Najmłodszy syn Kim Dzong Ila, Kim Dzong Un został mianowany na dwa kluczowe stanowiska partyjne - wiceprzewodniczącego Centralnej Komisji Wojskowej PPK oraz członka Komitetu Centralnego PPK. Uważa się, że jest to kolejny krok w kierunku dynastycznej sukcesji po mianowaniu go generałem. 64-letnia siostra Kim Dzong Ila, Kiong Huej, mianowana także na generała, została członkinią Biura Politycznego, a jej mąż, przewodniczący Komisji Obrony Narodowej Dzang Song Taek zastępcą członka.

"Co ci przypomina, co ci przypomina widok znajomy ten?"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) post-17911-041612800 1285786821_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Następny pisowiec wyeliminowany przez chorobę. Tylko tak dalej, byle szybko:

"Kamiński, jak dodał, zdziwiony jest postawą polskich władz. - Rosja dzisiaj przeprowadza manewry, w których Polska jest traktowana jako wróg. Z naszej strony nie ma żadnych reakcji. Ja bym chciał wiedzieć, co na to premier, ministrowie obrony i MSZ, którzy przez ostatnie miesiące prześcigali się w pochlebnych opiniach na temat Rosji, co sądzą na ten temat? Bo jeśli ktoś robi manewry, w których Polska jest wrogiem, to przygotowuje swój kraj do wojny z Polską - dodał."

zabawna sytuacja ...romaszewska z reszta, po katastrofie przyznawala zmarlym z PICu lepsze odznaczenia niz pozostałym z PO i SLD.Prezydent wyraził sprzeciw i poziomy wyrównał.Jak widac romaszewska walczyła z komuna jako ze ta nie dawał odpowiednich apanazy wszystkim, ale tylko swoim.Teraz jest ku..wa my i moze byc odwrotnie.To som te INNE wartosci romaszewskiej ,go,i reszty kurdupli.Ma byc sprawiedliwie .......Nie wiadomo jesce jakie inne wartosci miotaja... bugajem.

ponadto episkopat czyli biuro mafii przyznało ze trzeba szybko zamknac komisje majatkowa bo mafia ponosi straty...moralne.Jus dostaje kolki od tych strat.Poczawszy od molestowania, po zlodziejstwo ......moralnosc dostaje uszczerbku.To tez jakies...innne wartosci.nie zamykamy mafii w pierdlu, ale komisje... bo mafia czuje sie zle.

zabawna sytuacja ...romaszewska z reszta, po katastrofie przyznawala zmarlym z PICu lepsze odznaczenia niz pozostałym z PO i SLD.Prezydent wyraził sprzeciw i poziomy wyrównał.Jak widac romaszewska walczyła z komuna jako ze ta nie dawała odpowiednich apanazy wszystkim, ale tylko swoim.Teraz jest ku..wa my i moze byc odwrotnie.To som te INNE wartosci romaszewskiej ,go,i reszty kurdupli.Ma byc sprawiedliwie .......Nie wiadomo jesce jakie inne wartosci miotaja... bugajem.

ponadto episkopat czyli biuro mafii przyznało ze trzeba szybko zamknac komisje majatkowa bo mafia ponosi straty...moralne.Jus dostaje kolki od tych strat.Poczawszy od molestowania, po zlodziejstwo ......moralnosc dostaje uszczerbku.To tez jakies...innne wartosci.nie zamykamy mafii w pierdlu, ale komisje... bo mafia czuje sie zle.

[genralnie biuro polityczne KK ostro oburza sie traktujac sprawe jako metodyczny atak na kosciół.Czyz to nie jest symfonia....kurdupli??

Wspomnij jej męża PiS senatora Zbigniewa Romaszewskiego i publiczne żale o kasę gdy PO zablokowało jego kandydaturę na wicemarszałka senatu.Walczył skutecznie i przy pomocy kolegów wspólnie z TVN w kolejnym głosowaniu odzyskał kasę i stanowisku.....patrioty i wystrzelić na Rosję

bardzo ich lubiem.kurduple to jak marihuanna.... codziennosci.Ile Zabaway daja ?Jakie nowe przestrzenie sie otwieraja na ....nowe definicje.wszystko jus jest inne..a kosciół ten sam 2000lat.

tam stało zomo, a tu jest...elita ....forumowa

wykształcona i z dużego miasta

POpierdoleńcy, dadzą nam POpalić na lata! To najbardziej szkodliwa ekipa po 89 roku. A wczoraj w jedynce POdali, że płemieł ma coraz lepsze notowania...Ot, POlska właśnie (Polska A, ta lepsza)

pzdr

"- Czasem się zdarza, że ludzie na wysokich stanowiskach myślą, że na danym stanowisku wszystko można. Kiedyś spierałem się z prezydentem Lechem Kaczyńskim o obsadę spółek skarbu państwa, chciałem konkursów i fachowców. Lech Kaczyński zapytał mnie, czy myślę sobie, że prezydent wybrany przez cały naród, nie będzie miał wpływu na obsadę spółek skarbu państwa? Powiedziałem, że tak myślę. "To się mylisz" odpowiedział mi Kaczyński – tak o swojej rozmowie ze zmarłym prezydentem mówił Kazimierz Marcinkiewicz"

Broy gorzej nie jest nawet tak samo nie jest

"- Czasem się zdarza, że ludzie na wysokich stanowiskach myślą, że na danym stanowisku wszystko można. Kiedyś spierałem się z prezydentem Lechem Kaczyńskim o obsadę spółek skarbu państwa, chciałem konkursów i fachowców. Lech Kaczyński zapytał mnie, czy myślę sobie, że prezydent wybrany przez cały naród, nie będzie miał wpływu na obsadę spółek skarbu państwa? Powiedziałem, że tak myślę. "To się mylisz" odpowiedział mi Kaczyński – tak o swojej rozmowie ze zmarłym prezydentem mówił Kazimierz Marcinkiewicz"

Niezłe połączenie megalomanii i kompleksów.

W jakim my kraju żyjemy ???

"Prokuratura Rejonowa w Łańcucie zalegalizowała zorganizowanie słynnej konferencji multimedialnej Jerzego Engelkinga. Bada jednak dalej, czy podlegli Zbigniewowi Ziobro prokuratorzy nie chcieli celowo i bezprawnie zdyskredytować jej "bohaterów"

Takie wnioski wynikają z czwartkowej decyzji prokuratora Marka Jękota z Łańcuta, który prowadził śledztwo związane z konferencją Jerzego Engelkinga oraz Dariusza Barskiego z 31 sierpnia 2007 r. Zastępcy Zbigniewa Ziobry przedstawili wówczas łańcuch przecieku w aferze gruntowej: od spotkania Janusza Kaczmarka z Ryszardem Krauze w Marriotcie do ostrzeżenia ówczesnego wicepremiera Andrzeja Leppera przed akcją CBA w ministerstwie rolnictwa"

W jakim my kraju żyjemy ???

"Prokuratura Rejonowa w Łańcucie zalegalizowała zorganizowanie słynnej konferencji multimedialnej Jerzego Engelkinga. Bada jednak dalej, czy podlegli Zbigniewowi Ziobro prokuratorzy nie chcieli celowo i bezprawnie zdyskredytować jej "bohaterów"

No cóż, podkarpackie to bastion PiSS.

Jestem Europejczykiem.

No cóż, podkarpackie to bastion PiSS.

No tak, ale przecież mają przełożonych przynajmniem teoretycznie nadzorujących ich pracę. Może prokuratura to niewłaściwa instytucja do badań spuścizny kaczyzmu ? Może należałoby powołać Komisję d/s Badania Zbrodni Kaczystowskich z uprawnieniam prokuratorskimi i kwalifikującą postępowanie kaczystów do zbrodni przeciwko ludzkości? Wtedy można by było wreszcie ukarać wszystkich winnych kaczystów... Należałoby się też wzorować na Amerykanach - u nich tortury były zakazane, wywozili więc podejrzanych o terroryzm do krajów, gdzie można to było robić. Tak samo kaczyści powinni być sądzeni w kraju, w którym jest orzekana i wykonywana kara śmierci (najlepiej kwalifikowana).

• Redaktorzy

Zwracam uwagę, ze kaczyzm póki co nie jest karany jako taki, i jako choroba umysłowa raczej karany nie będzie. Co najwyżej przestępstwa dokonane z przyczyny kaczyzmu i z udowodnionych pobudek kaczystowskich mogą skutkować skierowaniem na odpowiednią kurację, gdzie przestępcy będzie się udowadniało na początek fakt istnienia wszechświata równoległego do tego, w którym mu się wydawało, że dotąd żył. Potem dojdzie zaznajamianie z pobudkami kierującymi ludźmi normalnie zmotywowanymi, utrwalanie świadomości, że inni ludzie istnieją, że też mają jakieś tam swoje uczucia (prawdę będzie się podawało łagodnie, zeby kaczysta wskutek szoku nie zamknął się w swojej psychozie i nie przeszedł na całkowity solipsyzm połączony z brakiem higieny). Nie wiem, ile może trwać przywracanie kaczysty społeczeństwu zwłaszcza, ze u niektórych z nich kaczyzm nakłada się wyraźnie na inne formy psychozy (dobrze to było widoczne u tzw. obrońców krzyża). Ale sądzę, że po roku będzie można powitać ozdrowieńca. Sądzę też, że bardzo pomocne byłoby organizowanie równolegle z zasadniczą kuracją kursów zawodowych, zeby były kaczysta mógł odnaleźć się w społeczeństwie i był zdolny podjąć jakąś pracę. W końcu u podłoża wystąpienia kaczyzmu u niektóych osób była zasadnicza niezdolność do podjęcia pracy innej niż polityczny propagandysta, co wymaga innego rodzaju predyspozycji, niż potocznie rozumiane kwalifikacje zawodowe.

paru panów ...dosłownie kilku nadaje sie tylko na obrazki.jako przestroga dla dzieci.

paru panów ...dosłownie kilku nadaje sie tylko na obrazki.jako przestroga dla dzieci.jak nie beda piły mleka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.