Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

<br />Dawno nie widziałem tak marnych argumentów, jakieś wypociny o teczkach z których wynika o której wychodził rano po bułki, picie z nienacka do czyjejś kariery, poza tym wiadomo, że na bicie na przesłuchaniach trzeba było sobie zasłużyć. Ja wycofuję się z dyskusji, czas zająć się własnym interesem i pomyśleć o wyprowadzce do innego kraju.<br />
<br /><br /><br />

zajmij sie, ale za duzo masturbacji to tez nie jest zdrowe, a na poczatek poczytaj sobie starsze wywiady z kaczynskimi, duzo z nich wbrew pozorom wynika, okres kiedy zaczeli robic z nich pohaterow to dopiero ostatnie 5-7 lat....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

<br /><br /><br />

czy to , ze kluzik nie byla chamką naprawde ja przekresla? no wybacz....mnie sie wydaje wrecz odwrotnie, to dlatego kaczynski osiagnal taki imponujacy wynik....

Z całym szacunkiem dla niej Ona się po prostu nie nadaje na pierwszą linię - co ma tu do rzeczy cecha charakteru.

Czerwieniłem się przed przyjaciółmi kiedy podczas kampanii zabierała głos - na litość boską to nie ta osoba na to miejsce - nic więcej.

więc kolego nie pieprz o traumie gdy facet świadomie i cynicznie wykorzystuje "osobistą tragedię"(żywy lech nie pasuje do obecnej taktyki) w walce politycznej

Gdzie Kolega widzi w Polsce "walkę polityczną" ciekawe bo ja żyję np.w rzeczywistości równoległej i widzę zarzynanie politycznych albo lepiej życiowych przeciwników.

Z całym szacunkiem dla niej Ona się po prostu nie nadaje na pierwszą linię - co ma tu do rzeczy cecha charakteru. Czerwieniłem się przed przyjaciółmi kiedy podczas kampanii zabierała głos - na litość boską to nie ta osoba na to miejsce - nic więcej.

jak wystepuje codziennie prezes nie czerwienisz sie? pasuje Ci to? imponuje Ci?

"Wystarczy odrobina dobrej woli, aby zrozumieć tego człowieka, a to że popełnia czasem błędy - cóż każdy je popełnia jedni więcej i większe inni mniej i mniej znaczące Szanowny Kolego"

747 każdy wyciąga wnioski z popełnionych błędów idioci przy nich pozostają....przypadek prezesa jest wyjątkowy skorzystał na zmianie wizerunku i przeraził się efektu.Postanowił dochować wierności błędom.

Poprawia mi nastrój .

Kiedy prezydentem był św.pam.Lech Kaczyński a premierem Jarosław Kaczyński - czułem że mieszkam we własnym kraju.

Nigdy więcej to uczucie nie zagościło już we mnie - bardzo przykro mi z tego powodu.

Teraz czuję się okradany przez Schetynę, okłamywany i manipulowany przez Tuska a B.Komorowski czuję że jest atrapą albo przedmiotem do czyszczenia żyrandoli a nie prezydentem mojego kraju.

"Nie zamierzam być nie uprzejmy - ale Kolega na prawdę albo nie śledzi - oczywiście nie musi - albo po prostu tylko forsuje uzasadnienia, to przecież polityka i politycy są między nimi relacje i spory.Walki frakcyjne muszą być i adekwatne zachowania mają tu miejsce."

747 zapomniałeś o wpisie pytając się gdzie "kolega widzi walkę polityczną"

Poprawia mi nastrój .

Kiedy prezydentem był św.pam.Lech Kaczyński a premierem Jarosław Kaczyński - czułem że mieszkam we własnym kraju.

Nigdy więcej to uczucie nie zagościło już we mnie - bardzo przykro mi z tego powodu.

Teraz czuję się okradany przez Schetynę, okłamywany i manipulowany przez Tuska a B.Komorowski czuję że jest atrapą albo przedmiotem do czyszczenia żyrandoli a nie prezydentem mojego kraju.

Horst poza tobą niewielu i efektem ciągłe porażki od 2005

"Wystarczy odrobina dobrej woli, aby zrozumieć tego człowieka, a to że popełnia czasem błędy - cóż każdy je popełnia jedni więcej i większe inni mniej i mniej znaczące Szanowny Kolego"

747 każdy wyciąga wnioski z popełnionych błędów idioci przy nich pozostają....przypadek prezesa jest wyjątkowy skorzystał na zmianie wizerunku i przeraził się efektu.Postanowił dochować wierności błędom.

Jesteś w błędzie. Platforma bis nie jest prezesowi do niczego potrzebna.

Ciepły i kluchowato-nijaki wizerunek jest do niczego nie potrzebny - chociażby jak miałby wyjaśnić katastrofę z takim wizerunkiem i rozliczyć tych co żle przygotowali wizytę?

Musiał by ich głaskać a nie wsadzać do więzienia.

"Nie zamierzam być nie uprzejmy - ale Kolega na prawdę albo nie śledzi - oczywiście nie musi - albo po prostu tylko forsuje uzasadnienia, to przecież polityka i politycy są między nimi relacje i spory.Walki frakcyjne muszą być i adekwatne zachowania mają tu miejsce."

747 zapomniałeś o wpisie pytając się gdzie "kolega widzi walkę polityczną"

Horst poza tobą niewielu i efektem ciągłe porażki od 2005

Proszę nie stosować techniki czepiania się słówek - nie przystoi w poważnej dyskusji .Przepraszam.

Tu nie chodzi o mnie - chodzi o nas wszystkich.

Historia uczy o ponad przeciętnej słabości polskich przywódców w okresach kiedy od tego przywództwa bardzo ale to bardzo wiele zależało.

Dzisiejsza władza aż nadto wyrażnie wpisuje się w ten ciąg zdarzeń.

Poprawia mi nastrój .Kiedy prezydentem był św.pam.Lech Kaczyński a premierem Jarosław Kaczyński - czułem że mieszkam we własnym kraju. Nigdy więcej to uczucie nie zagościło już we mnie - bardzo przykro mi z tego powodu. Teraz czuję się okradany przez Schetynę, okłamywany i manipulowany przez Tuska a B.Komorowski czuję że jest atrapą albo przedmiotem do czyszczenia żyrandoli a nie prezydentem mojego kraju.

rozumiem to, po prostu widzisz w nich cos pozytywnego , ale nie rozumiem dlaczego wchodzisz w takie dyskusje gdzie probujesz udowodnic , ze chamska wypowiedz nie jest chamska, ze pozbycie sie dlugoletniego wspolpracownika typu dorn za pomoca klamstwa nie jest zwyklym swinstwem tylko uduchowiona strategia itd. to jest dla mnie niezrozumiale, tzn. kiedy mowi takie rzeczy i tak argumentuje np. brudzinski to rozumiem , bo to jest ktos kto za pieniadze powie wszystko, ale nie rozumiem jak Ty mogles sie w imie partii pozbyc sladu nawet niezaleznego myslenia...tak jest wlasnie w sekcie....

Jego porządki w Jarosław"PiS"Kaczyński to odprysk największego łajdactwa prezesa i nie szkoda mi sponiewieranych wielbicieli.

Premierem już nie zostanie w kolejnych wyborach prezydenckich raczej nie wystartuje lecząc problemy z głową i tylko szkoda energii na utemperowanie jego beznadziejnego ego.

Ciepły i kluchowato-nijaki wizerunek jest do niczego nie potrzebny - chociażby jak miałby wyjaśnić katastrofę z takim wizerunkiem i rozliczyć tych co żle przygotowali wizytę? Musiał by ich głaskać a nie wsadzać do więzienia.

o to ja przepraszam, to Ty rzeczywiscie jestes Horst, to mnie juz wystarczy dyskusji, dobrego dnia:)

sluchajcie, nie napieprzajcie z jakichs klonow tylko trzymajcie sie jednego nicku przed i po wyborach, wogole mialo juz nie byc klonow, jak ktos nie ma odwagi pisac pod jednym nickiem to niech spier.ala....

Do prawdy - to właśnie jest niezależność myślenia.

Uchwała sejmu o najbardziej tragicznym wydarzeniu po 1945r i nic - rzeczywiście nie mamy o czym dyskutować

Proponuję wielkoformatowy ekran TV , przejażdżkę swoim BMW, albo dowolną inną atrakcję i nie "troskanie" się o to co w sercu przeżywa cały obóz polityczny Prawa i Sprawiedliwości.

Tylko uwaga na portfele - "rządzi Tusk - pechowiec za co się zabierze - sknoci" Malował kominy - teraz jest premierem - ostrożnie bo ma pomocników "historyków" Komorowskiego i Schetynę.

Do prawdy - to właśnie jest niezależność myślenia.

Uchwała sejmu o najbardziej tragicznym wydarzeniu po 1945r i nic - rzeczywiście nie mamy o czym dyskutować

Proponuję wielkoformatowy ekran TV , przejażdżkę swoim BMW, albo dowolną inną atrakcję i nie "troskanie" się o to co w sercu przeżywa cały obóz polityczny Prawa i Sprawiedliwości.

Tylko uwaga na portfele - "rządzi Tusk - pechowiec za co się zabierze - sknoci" Malował kominy - teraz jest premierem - ostrożnie bo ma pomocników "historyków" Komorowskiego i Schetynę.

Nareszcie odstawiłeś proszki i od razu czuć Horsta

Horst jak atakować Tuska teraz nauczysz się od Palikota

Kulą w płot

Już w zakładce "stereo" wmawiano mi że jestem "klonem"

Jestem specjalistą od wąskich zagadnień audio - czy rzeczony Horst też poświęcił pół życia dla tego tematu - tak z ciekawości pytam jak już mam kimś innym być?

Kulą w płot

Już w zakładce "stereo" wmawiano mi że jestem "klonem"

Jestem specjalistą od wąskich zagadnień audio - czy rzeczony Horst też poświęcił pół życia dla tego tematu - tak z ciekawości pytam jak już mam kimś innym być?

I już Horsta nie ma...inna składnia i problemy.

Wpis o portfelach i pokładane nadzieje w Jarosławie to wypisz wymaluj Horst

Chyba się ze wzruszenia i współczucia popłaczę...

Ja za prezydentury Kaczyńskiego zastanawiałem się kogo tym razem obrazi i czy będę się musiał bardzo wstydzić czy jak dobrze pójdzie tylko trochę. Nigdy więcej to uczucie nie zagościło już we mnie i mam nadzieję że już nie zagości.

Jestem Europejczykiem.

teczki kurdupli sa fajne, teczki bolka niewiarygodne.I paru facetów wychodzi z siebie, w tym jeden zamierza nawet wyjechac z kraju zeby to udowodnic.Alez szerokiej drogi panowie....wyjechac.I to jak najszybciej.zeby reszta mogła normalnie zacząc...od nowa.

generalnie jus nie moge doczekac sie chwili kiedy wreszcie skonczy sie codzienna batalia informacyjna co dzisiaj powiedział czołowy idiota i blazen krajowy.

moze piotrus zechce go wziąśc z soba i niech gdzies tam tworza partie dla idiotów.tylko jus nie tu.

"niech gdzies tam tworza partie dla idiotów.tylko jus nie tu. "

To kto bedzie chcial przejac ich bezcenny elektorat? bez wodza przejrza?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jaro747

<Ja za prezydentury Kaczyńskiego zastanawiałem się kogo tym razem obrazi i czy będę się musiał bardzo wstydzić czy jak dobrze pójdzie tylko trochę. Nigdy więcej to uczucie nie zagościło już we mnie i mam nadzieję że już nie zagości.>

Nie musiałeś tego pisać. Wszyscy o tym wiedzą. Ale po kolei:

Na razie miałeś do dyspozycji czterech prezydentów:

Pierwszych trzech: Jaruzelski, Wałesa, Kwaśniewski, i co, nie masz się czego wstydzić? Debili z nas robisz?

Obecny Komorowski. Nie wstydzisz się? O, to będziesz, zapewniam cię.

A dlaczego nie musiałeś tego pisać?

Sam sobie odpowiedz.

Jeżeli Palikotowi starczy samozaparcia i dokona nawet 30% z tych kilkunastu postulatów to ma mój głos poparcia.

Religia do szkół przykościelnych , w szkołach etyka.

Podatek liniowy też by się nadał.

Urzędasów i system urzędniczy należy doprowadzić do pionu.

Urzędas ma służyć a nie wk..ć .

ZUS rozpirzyć.

Z każdej pensji 1% na kulturę i sztukę.

Aby nie było że różowo , Kalisza nie powinno tam być , stary cwaniak i pupoliz towarzysza Kwaśniewskiego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.