Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

chiba przechodzi okres załamania.To efekt odpryskowy choroby szefa.

Chyba raczej efekt odcięcia od dopalaczy. Bo tylko osobnik na potężnym haju może w mściwym kurduplu o mentalności wsiowego kacyka dostrzec męża stanu i genialnego wizjonera.

Jestem Europejczykiem.

A on leży??

Problem w tym, ze gosciu nigdy nawet nie wstał. Z kolan.

Świat ogląda z tej perspektywy i każda inna wydaje mu się nienaturalna (czyli zboczona).

Jestem Europejczykiem.

Ciekawy, dający do myślenia wpis od kierownictwa forum:

Narzeka na moderację wielu, ale każdy na co innego. Jeden - że wycina się za dużo wpisów. Drugi - że nie wycina się tych, którzy mu nie pasują. Trzeci - że wycina się jego polityczną pracę i przez to nie może udokumentować działalności.

A widać przecież gołym okiem, że w wątku POLITYKA uprawia się wyłącznie agitację prorządową oraz intensywnie zwalcza się opozycję. Tylko tej opcji userzy (ze sporadycznymi wyjątkami) się tu liżą/ PRODUKUJĄ.

Lista wyrobników: patrz nicki powyżej. Czyli... to PO opłaca szeroki front userów (jest wśród nich i A.Rachwałd- jeden z wielu płatnych agitatorów) za tą robotę. Potem tylko muszą "udokumentować działalność" i gonią po wypłatę do kasy!

A może płaci się też właścicielom forum, dodatkowy grosz oprócz zysku z reklam zawsze się przyda.

Tak wynika (cenzor.. to uzasadnienie jest) z zacytowanego powyżej postu jednego z agitatorów.

A tutejsza cenzura (tzw. moderacja LOL) po prostu pilnuje cięciem i banowaniem dochodów swoich kolegów POagitatorów.

Na podobnej zasadzie promując zbyt produkcji sprzętu audio (tzw DIY LOL) swoich znajomków.

horstek wyhamuj.

Wskaż te prorządowe wpisy chyba że ich brak i dogaszanie twoich idoli uznajesz za takowe.

Chłopie powspominaj swoje gdy prezes był premierem.

Brakuje tylko woskowej kukły gosiewskiego "podpisującej ważny dokument państwowy", oczywiście z tablicą oznajmiającą wszystkim wchodzącym ten doniosły fakt:

"Centralnym punktem izby jest miejsce z kominkiem, nad którym wisi duży portret Przemysława Gosiewskiego przepasany kirem. Poniżej stoją też zdjęcia jego żony, dzieci oraz innych członków rodziny.

Na ścianach prezentowane są też fotografie Przemysława Gosiewskiego w rożnych etapach jego życia: od dzieciństwa, przez czasy szkolne, studenckie po działalność parlamentarną. Są też między innymi dokumenty związane z jego działalnością polityczną: akt powołania na wicepremiera, akt powołania na posła, jego kalendarze wyborcze, ulotki, plakaty, wiele, wiele dyplomów uznania za jego działalność. Można też między innymi zobaczyć akt nadania mu honorowego obywatela miasta Włoszczowa. Wśród rożnych dokumentów są także księgi kondolencyjne po śmierci jego i pozostałych osób, które zginęły pod Smoleńskiem. Na ścianie wiszą zdjęcia między innymi pary prezydenckiej Lecha i Marii Kaczyńskich."

Co za czasy ! Ona ma jeszcze czelność pokazywać się przy grobie rodziców po tym, co zaproponowała swojemu stryjowi:

"Córka pary prezydenckiej Marta Kaczyńska złożyła w niedzielę kwiaty na grobie Marii i Lecha Kaczyńskich w krypcie Katedry Wawelskiej. - Moje miejsce było dzisiaj przy rodzicach - powiedziała dziennikarzom.

Marcie Kaczyńskiej, w trwającej około pół godziny wizycie na Wawelu, towarzyszyły córki, mąż oraz kandydat PiS na prezydenta Krakowa, Andrzej Duda.

Kaczyńska powiedziała dziennikarzom: - To bardzo ważny dzień.

Ja wciąż nie mogę się oswoić z tym, co się tak naprawdę stało i muszę powiedzieć, że z czasem coraz bardziej narasta we mnie gorycz i jakiś taki wewnętrzny bunt wobec tego wszystkiego, co się dzieje wokół wyjaśnienia tej katastrofy

Marta KaczyńskaJa wciąż nie mogę się oswoić z tym, co się tak naprawdę stało i muszę powiedzieć, że z czasem coraz bardziej narasta we mnie gorycz i jakiś taki wewnętrzny bunt wobec tego wszystkiego, co się dzieje wokół wyjaśnienia tej katastrofy. Jednak mam nadzieję, że prawda wyjdzie na jaw, bardzo bym tego chciała."

I następny kwiatek. Ciekawy jestem, ile wassermanówna miała dostać odszkodowania, że wpadła w euforię:

"- Co Pani pamięta z tamtego czasu?

- Brak profesjonalizmu strony rosyjskiej, brak strachu, to, że chciałam bardzo pomóc i uczucie euforii, gdy potwierdzono, że mój ojciec został zidentyfikowany.

- Euforii?

- Tak, to było wręcz uczucie szczęścia, że wiem, że to mój ojciec. To uczucie podobno bardzo częste w takich przypadkach."

Kaczyński "uczcił" pamięć ofiar katastrofy.

"Ojczyznę wolną racz nam wrócić Panie".

fot.PAP/Grzegorz Jakubowski

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Właśnie "Ja - ro - sław" zakończył przemówienie na Krakowskim. Powiedziałbym że wali mu na dekiel konkretnie ale myślę że dużo z nim lepiej tylko musi trafić do tych którym jednak wali na dekiel. Później hymn, tutaj mikrofon został przejęty coby prezes się nie pojechał znów Wolską. Później "Boże coś Polskę" czyli ogólnie STD.

Wszyscy w skupieniu stoimy teraz ze swoimi krzyżami przed Pałacem Prezydenckim - modlimy się za dusze poległych w spisku smoleńskim.

W swoich wewnętrznych rozważaniach zastanawiamy się jak odzyskać naszą ojczyznę, wyrwać ją z pod wpływów obcych oraz bliskich zdrady.

ŻLI LUDZIE obecnie rządzą Rzeczpospolitą.Zaatakowano pierwszego prezydenta Polski, który zasługiwał na ten urząd, atakuje się go nawet zza grobu.

Nie chcemy tych ludzi.Dożyliśmy trudnych czasów.Nie z takimi problemami wygrywaliśmy potrzeba tylko przebudzenia Polaków.Zwyciężymy.Bądżmy tego pewni.

Boże coś Polskę..............ojczyznę wolą racz nam wrócić Panie.

Mamy prawo znać prawdę o śmierci naszych bliskich.B.Komorowski,D.Tusk ukrywają fakty o katastrofie.

Domagamy się oddania krzyża przez prezydenta.Co miesiąc będą marsze pamięci z pochodniami.Nie pozwolimy zapomnieć o naszych bohaterach.Pamiętamy.

Marsze z pochodniami, skandowanie za Wodzem - mam nieodparte skojarzenia z początkami III Rzeszy. Dobrze, że jaruś nie ma talentu politycznego Adolfa:

" Chodzi nam przecież przede wszystkim o to elementarne prawo, prawo do wolnego narodu, prawo do prawdy - mówił Kaczyński do zgromadzonych pod pałacem. Dodał, że "przychodzimy po to prawo, bo jesteśmy wolnymi Polakami i chcemy być wolnymi Polakami".

- Chcemy, by ten kraj był rzeczywiście nasz, by nikt nam nie narzucał obyczajów, by nikt nie ośmielał się uczynić tego, co czyniono w tym miejscu tak niedawno temu, by nikt nie ośmielił się znieważać krzyża, który jest znakiem naszej wiary i jest także związany z historią naszego narodu - powiedział prezes PiS.

Część zgromadzonych trzyma zapalone pochodnie i znicze, flagi narodowe oraz krzyże. Na czele pochodu jego uczestnicy trzymali transparent: "To nie był zwykły wypadek". Zgromadzeni skandowali m.in.: "Zwyciężymy, zwyciężymy". "

747 pojechal z czyjejs kartki czy sam? jesli sam to slowa uznania z mojej strony....

też mnie to ciekawi - tfurczość wlasna czy Prezesa?

Jestem Europejczykiem.

stawiam na kol. 747 bo jak na prezesa to zbyt lagodny i gleboki tekst;)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czytam to, co wygaduje Prezes i nie wierze własnym oczom.

"Chodzi nam przecież przede wszystkim o to elementarne prawo, prawo do wolnego narodu, prawo do prawdy".

Jak rozumiem Prezes uważa że w tej chwili naród nie jest wolny. domyślam się, ze za rządów PiSS był wolny i wolność pod rządami PO stracił. Czy Koledzy odnotowali ową utratę wolności?

"Chcemy, by ten kraj był rzeczywiście nasz"

To znaczy czyj? Najaranych dopalaczami PiSSmanów? Mściwego kurdupla opetanego żądzą odwetu? Psychopaty Ziobry i maniakalnego inkwizytora Macierewicza? Serdeczne dzięki ale nie!

"Jarosław Kaczyński powiedział, że zgromadzeni domagają się "prawa do tego, by móc czcić tych, których czcić chcemy, tych, którzy weszli do naszej historii, dobrze służyli ojczyźnie i którzy tak nagle zginęli". - Mamy do tego prawo jako obywatele, jako Polacy, jako w większości katolicy i to prawo jest nam dzisiaj odbierane - powiedział Kaczyński. Nie chcemy rządów złych ludzi - mówił Jarosław Kaczyński."

Czy ktoś rozumie, co ten facet bredzi???

"Część zgromadzonych trzyma zapalone pochodnie i znicze, flagi narodowe oraz krzyże. Na czele pochodu jego uczestnicy trzymali transparent z napisem: "To nie był zwykły wypadek". Zgromadzeni skandowali m.in.: "Zwyciężymy, zwyciężymy"."

Kompletny odjazd.

Ukryta Zawartość

post-9051-038493500 1286750045_thumb.jpg

post-9051-000118700 1286750829_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

W pewnym sensie prezes ma rację w normalnym kraju byłby leczony i odizolowany od otoczenia.Poważne media nie zajmowałyby się dzień w dzień chorym bełkotem.

W swoim obłędzie raczej do Ku Kux Klanu nawiązuje

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"Centralnym punktem izby jest miejsce z kominkiem, nad którym wisi duży portret Przemysława Gosiewskiego przepasany kirem. Poniżej stoją też zdjęcia jego żony, dzieci oraz innych członków rodziny."

Zdjecia żony i potomstwa w tej sytuacji to chyba trochę nadmierna antycypacja?

"Centralnym punktem izby jest miejsce z kominkiem, nad którym wisi duży portret Przemysława Gosiewskiego przepasany kirem. Poniżej stoją też zdjęcia jego żony, dzieci oraz innych członków rodziny."

Zdjecia żony i potomstwa w tej sytuacji to chyba trochę nadmierna antycypacja?

Ciekawe czy jest tez pierwsza żona i dzieci z pierwszego małżeństwa którym tak żałował kasy?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.