Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Reaguj tak dalej, to twoje zdjęcie będzie w biurach poselskich jako forma ostrożności przed oszołomstwem i nienawiścią- skończysz jak Ryszard C."

markowski Ryszard Czarnecki faktycznie u boku prezesa kończy tragicznie ale nie wiedziałem nic o zdjęciach

Czy nie dałoby się zmienić tytułu wątku?

Proponuję (zamiast POLITYKA):

kochankowie JarosławaK i PIS- oszaleli z manii na tym punkcie.

jozwa, czy kochasz?

wlad? kochasz Jarosława Kaczyńskiego i tego suskiego

czy jak mu tam :) kluzika?

"PiS zamierza zdobyć jak najwięcej głosów dla swoich kandydatów startujących do sejmików w województwach: małopolskim, podkarpackim, podlaskim, lubelskim, świętokrzyskim i mazowieckim. W te regiony Polski uda się w najbliższych dniach prezes partii Jarosław Kaczyński."

I komentarz czytelnika:

"Jak to jest? Prawicowa rzekomo partia szuka wsparcia wśród biedoty i ciemnoty? Tak robiła niegdyś partia bolszewicka. Kaczyński komisarzem, a nie żadnym prezesem."

Jestem Europejczykiem.

"Europoseł PiS Michał Kamiński ujawnił w TVN24, że dostał telefon od jednego z członków władz partii z propozycją, aby zdradził o czym rozmawiał na tajnym spotkaniu z Joanną Kluzik-Rostkowską i Elżbietą Jakubiak. "Nie jestem donosicielem i kablem!" - stwierdził Kamiński. Jego rozmówca, którego personaliów europoseł nie chciał zdradzić, miał mu powiedzieć, że jeśli nie chce "uniknąć złego losu", to powinien wyjawić, co działo się na spotkaniu z dwoma wyrzuconymi posłankami.

"Możecie mi grozić czymkolwiek, ale o czym rozmawiałem z Joanną Kluzik-Rostkowską się nie dowiecie. Nie jestem donosicielem i kablem!" - grzmiał w TVN24 Kamiński. "Mogę się spotykać z kim chcę" - dodał i wyjaśnił, że z powodów politycznych nie będzie z nikim zawieszał przyjaźni.

"Ja się nie wychowałem na Żoliborzu, ale na Stegnach i tam też jest kultura zachodnia" - powiedział polityk. Według niego, nie ma podstaw do wyrzucania go z partii. "Nie ma żadnej mojej wypowiedzi i faktu politycznego, który szkodziłby PiS. 10 lat ciężko pracowałem dla tej partii" - dodał Kamiński."

No no no, wesoło się robi w grajdołku Prezesa...

Jestem Europejczykiem.

To stek bzdur,Gwiazda wraz z nieżyjącą już Walentynowicz specjalizowali się w wypowiadaniu bredni od lat.

Szkoda,bo w naszej historii zapisali się dużymi literami i za to im chwała.

Jaro_747 nie suchy tekst a wypowiedź robi większe wrażenie....a wystarczyło na forum zajrzeć i nas posłuchać panie Kamiński

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Morven ta niezależna jest przecież zależna od prezesa dużo masz jeszcze podobnych pierdółek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ostatnia czesc wywiadu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Morven to są pierwsze zdania z wklejonego linka niezależnych

"Decyzja Komorowskiego jest afirmacją poglądów i profilu politycznego prezydenta. Jest wyraźnym sygnałem powrotu do PRL, czyli kontynuacji haseł z lat 89/90: „pierwszy milion trzeba ukraść” oraz „zabrać biednym, aby dać bogatym”. Wszyscy kandydaci do orderu w realizacji tych haseł mają niezaprzeczalne zasługi."

to jest dla idiotów nie pamiętających PRL może poza wklejaniem skomentujesz linka z Gwiazdą i wypowiedź Morawieckiego.

Czy dla Ciebie jest to prawda objawiona a Ty efektem polityki patriotycznej którą tak pięknie kompromituje "Gazeta Polska"

• Redaktorzy

Wygląda, ze Kamiński podjął decyzję. Rachunek zysków i strat, może go krzywdzę, ale specjalista od piaru, i to od piaru kogoś takiego, ajak Kaczyński, który nagle dostał ataku moralnego, nie wydaje mi sie osobą wiarygodną. Sądzę, ze ocenia wyżej szanse JK-R niż Jarosława.

Ołdakowski, Poncyliusz teraz Kamiński, kto następny? Stawiam na Kowala - zresztą jest jednym z niewielu PiSdraków któremu bez obrzydzenia podałbym rękę.

niestety media w szczególności TVN zrobi z nich bohaterów jakby przez lata PiSowskie badziewie było im obce.

Wygląda, ze Kamiński podjął decyzję. Rachunek zysków i strat, może go krzywdzę, ale specjalista od piaru, i to od piaru kogoś takiego, ajak Kaczyński, który nagle dostał ataku moralnego, nie wydaje mi sie osobą wiarygodną. Sądzę, ze ocenia wyżej szanse JK-R niż Jarosława.

Też tak uważam.

Kamiński - jeden z najwierniejszych ludzi Prezesa - tego się nie spodziewałem. Dla mnie jest to dowód, ze chodzi również o rozgrywkę personalną z Ziobrą i jego ludźmi.

W telewizji rzeczywiście wyglądało to znacznie ciekawiej niż w suchym przekazie. Kamiński aż się gotował a Komisarz Zero cały czerwony i spietrany. I Rysiu Czarnecki w tym wszystkim z pretensjami dlaczego nikt nie rozmawia o gospodarce. Żaden kabaret nie ma startu do takiej szopki politycznej :-).

Jestem Europejczykiem.

„pierwszy milion trzeba ukraść” to slowa kawalera Orderu Orła Bialego JK Bieleckiego :-)

to jest dla idiotów nie pamiętających PRL może poza wklejaniem skomentujesz linka z Gwiazdą i wypowiedź Morawieckiego.

Nie bede niczego specjalnie komentowal. Przepychanki polityczne zwykle sa nikonstruktywne, niemerytoryczne i prowadza do niepotrzebnej eskalacji negatywnych emocji. Linki poslalem tak po prostu - pod rozwage przegladajacych forum. Aby wyrobic sobie mozliwie obiektywny i w miare niezalezny osad sytuacji na scenie politycznej, warto sledzic obie skrajnosci, jakimi sa z jednej strony GW i TVN, a z drugiej "oszolomska" Gazeta Polska.

Czy dla Ciebie jest to prawda objawiona a Ty efektem polityki patriotycznej którą tak pięknie kompromituje "Gazeta Polska"

Zapewne Cie to zdziwi, ale nie jestem fanem PISu. W ogole nie potrafie zrozumiec takiego skrajnego polaryzowania rozumienia rzeczywistosci politycznej. Mysle, ze wiekszosc myslacej czesci spoleczenstwa po prostu nie znajduje swojej reprezentacji w istniejacym obecnie porzadku politycznym. Glosowanie na "Kaczora", to takie mniejsze zlo... Trzeba byc zupelnie zaslepionym i zmanipulowanym, aby w obliczu tego co sie dzieje, pozostac bezkrytycznym wobec partii rzadzacej. Pisze to jako byly wyborca PO... niestety - jak nie pierwszy raz - nabity w butelke.

Pozdrawiam

„pierwszy milion trzeba ukraść” to slowa kawalera Orderu Orła Bialego JK Bieleckiego :-)

Już to prostowano wielokrotnie - Bielecki tak naprawdę powiedział że to nieprawda, że pierwszy milion trzeba ukraść. Dostrzegasz różnicę?

Jestem Europejczykiem.

Jesli tak w istocie bylo, to uleglem dezinformacji.

Dlaczego sadzisz, ze moge nie dostrzegac roznicy? Przeciez to nie jest bardzo zlozona kontrukcja jezykowa? Tak nisko mnie oceniasz :-)

:-)

Jesli tak w istocie bylo, to uleglem dezinformacji.

Dlaczego sadzisz, ze moge nie dostrzegac roznicy? Przeciez to nie jest bardzo zlozona kontrukcja jezykowa? Tak nisko mnie oceniasz :-)

:-)

W ogóle cię nie oceniam. Nie jestem tu żeby oceniać tylko sobie podyskutować. A co do różnicy - są tu tacy, którym nikt nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro747

<Łukowicz to kandydat niezależny, którego jednak popiera Platforma i środowiska katolickie. Kandydat na prezydenta Wejherowa optuje za budową ugrupowania, które miałoby łączyć ludzi z PiS i PO.>

Jak sobie pomyślę, że miałbym z tobą być w jednej partii (przyjąć twoje poglądy), to zimny pot na plecach poczułem, wystąpiły dreszcze.

Aspirynę kupić muszę.

Tobie potrzebne coś mocniejszego!

OK

Podaje kolejny link, ktory IMHO warto przeczytac (wraz z dyskusja na forum pod spodem) i zmykam z tego watku :-)

Od razu napisze, ze nie staje po zadnej ze stron; czytam, analizuje fakty i wyciagam wnioski.

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

OK

Podaje kolejny link, ktory IMHO warto przeczytac (wraz z dyskusja na forum pod spodem) i zmykam z tego watku :-)

Od razu napisze, ze nie staje po zadnej ze stron; czytam, analizuje fakty i wyciagam wnioski.

Kurde normalnie jak disco.

• Redaktorzy

Tak na marginesie, wygląda na to, ze wojna polsko-polska sama się zakończyła. Nawet dzisiejszy przemarsz z pochodniami jakiś takie niemrawy, nawoływanie "Polen, erwache!" anemiczne. Wszystkie działa obrócono ku sobie, zamiast wojny polsko-polskiej jest wewnętrzna wojna PiS. Chyba mamy spokój, teraz może parę osób oprzytomnieje i skleci jakąć skuteczną opozycję, bo od tego samozadowolenia naszego rząduchny kochanego już można skonać. A resztki pisu zagryzą się na stronie, okrutnie warcząc. Pytanie tylko, co zrobi te biedne 20% sierot po LPR, Samoobronie i PZPR, gdy im właśnie szlag trafia wspólny zaciszny kącik. Znowu się rozbiegną?

OK

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Przeczytałem łącznie z dyskusją, zwłaszcza jak jeden z dyskutantów z kalendarzem i ekierką w ręku udowodnił autorowi felietonu, że ten bierze projekcję swoich poglądów za rzeczywistość. Głodne kawałki to piękna rzecz, ale pod warunkiem, ze albo ludzie nie będą umieli sami znajdować źródeł (jak okazało się, ze umiał ten dyskutant), albo wymrą ludzie, którzy wtedy żyli (jak na przykłąd ja).

Ukryta Zawartość

Jak sobie pomyślę, że miałbym z tobą być w jednej partii (przyjąć twoje poglądy), to zimny pot na plecach poczułem, wystąpiły dreszcze.

Aspirynę kupić muszę.

Tobie potrzebne coś mocniejszego!

Zauważ łaskawie jak ty po bolszewicku myślisz:

"Jak sobie pomyślę, że miałbym z tobą być w jednej partii (przyjąć twoje poglądy)".

A niby dlaczego w jednej partii wszyscy mają mieć takie same poglądy??? A jak już to może ja przyjąłbym twoje? Poza tym w partii przyjmuje się poglądy Wodza (co ostatnio bardzo wyraźnie widać) ;-).

Muszę cię uspokoić - w życiu nie należałem do żadnej partii i na razie do żadnej się nie wybieram.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.