Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Każdej przegranej prezesa ktoś jest winien. Aksjomatem jest, że winę ponosi nie prezes z jego przaśną ofertą osobistą, tylko jakis wróg zewnętrzny. Złej Kluzikowej mało było, że zdemolowała prezesowi prezydenturę (która była tuż-tuż), to teraz wzięła się za utrącenie PiS w samorzadach. Musi to być niezwykle perfidna kobieta - myśli sobie wyborca PiS. Ale w ogóle jej nie żałuję. Ktoś, kto omalże nie wcisnął Polsce takiego sknoconego projekta na pięć lat do Pałacu, zasługuje, aby właśne przez swego idola zostać sponiewieranym. Liżąc rany niech pomyśli czasem, że typ, który ją kopie, z jej winy mógłby teraz tak kopać 38 milionów Polaków. Ciekawe, czy gdyby prezes przypadkiem jednak wygrał i odstawiał teraz taki sam taniec derwisza, tylko z panią Kluzik w charakterze szefa kancelarii, to czy kobiecina też uważałaby, ze coś jest nie tak, czy może dalej by pucowała jego publiczny konterfekt?

Walczy o 20% które zdobyła stylem kampanii to może być mocny argument w starciu z ochroną prezesa.

Prezes ponownie na prochach

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Walczy o 20% które zdobyła stylem kampanii to może być mocny argument w starciu z ochroną prezesa.

Prezes ponownie na prochach

Ukryta Zawartość

Kuźmiuk za prezesem to jest dopiero pociecha. Prezes ma w sobie ten zwierzęcy magnetyzm, Kuźmiuk ex-PSL, Rysio Riczard Czarnecki ex-wszystko.

Ukryta Zawartość

W przygotowanym przez Bank Światowy rankingu "Doing Business 2011" Polska znalazła się dopiero na 70. miejscu - ubolewa "Puls Biznesu".

Wyprzedziły nas m.in. Białoruś i Namibia. Nasi południowi sąsiedzi, Czesi są na 19. pozycji w klasyfikacji łatwości prowadzenia biznesu. A jeszcze rok temu zajmowali 82. pozycję.

Trzy lata przyjaznego państwa. K.rwa, jak to szybko zleciało.

Kiedy Tusk zwoła w tej sprawie konferencję i w jakim kolorze, tym razem, zamaluje Polskę na tle Europy.

Czy nie powinien, z tej okazji, zaprosić czeskiego Palikota do Polski?

Co niektórych, na tym forum, powinna rozpierać duma. Władek, Jaro i Filut: rozpiera was coś?

Polska po raz pierwszy znalazła się w gronie państw o bardzo wysokim poziomie rozwoju społecznego - wynika z zaprezentowanego w czwartek 20. raportu UNDP o rozwoju społecznym.

Z raportu Programu Narodów Zjednoczonych ds. Rozwoju (UNDP) wynika, że najbardziej rozwinięte pod względem rozwoju społecznego państwa to: Norwegia, Australia, Nowa Zelandia, USA i Irlandia. Polska w tym rankingu zajmuje 41. pozycję, tę samą co przed rokiem, ale awansowała z grupy państw o wysokim poziomie rozwoju do grupy państw najbardziej rozwiniętych.

YunnanTEA, tylko nie popadaj w histerię, popłacz co najwyżej w kąciku.

Ukryta Zawartość

prezesa całuśnik

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Redaktorzy

"Polska po raz pierwszy znalazła się w gronie państw o bardzo wysokim poziomie rozwoju społecznego - wynika z zaprezentowanego w czwartek 20. raportu UNDP o rozwoju społecznym."

To musi znaczy coś okropnego.

Wybory samorządowe.

To jest język miłości faceta, który na zdjęciu poniżej całuje innego faceta... w rękę.

O mogile w Ossowie:

- To jest powiedzenie Polakom: wy tak naprawdę w żadnej sprawie, nawet wtedy, kiedy broniliście niepodległości, nie mieliście 100-procentowej racji, i trzeba czcić wszystkich, nawet tych, którzy łyżeczkami ludziom wyciągali oczy, po to czy, dlatego, że byli niewłaściwego pochodzenia społecznego - mówił.

-Taka była ta armia, której pomniki dzisiaj pan Komorowski buduje - powiedział. - To jest coś, co musimy zdecydowanie odrzucić. (...)

Po wystąpieniu szefa PiS uczestnicy konwencji zaśpiewali mu 100 lat. Podczas konwencji rzecznik sztabu wyborczego PiS Jacek Sasin przedstawił liderów list PiS do Rady Powiatu Wołomińskiego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

- To jest powiedzenie Polakom: wy tak naprawdę w żadnej sprawie, nawet wtedy, kiedy broniliście niepodległości, nie mieliście 100-procentowej racji, i trzeba czcić wszystkich, nawet tych, którzy łyżeczkami ludziom wyciągali oczy, po to czy, dlatego, że byli niewłaściwego pochodzenia społecznego - mówił.

-Taka była ta armia, której pomniki dzisiaj pan Komorowski buduje - powiedział. - To jest coś, co musimy zdecydowanie odrzucić. (...)

Prezes kolejny raz udowadnia że rzeczywiście jest zawistnym kurduplem dla którego nie liczy się nic oprócz własnego ego.

Jestem Europejczykiem.

Parę wpisów wcześniej sugerowałem, że JK-R jest przygotowywana przez PiS do roli osoby winnej za przyszłą przegraną. Okazuje się, że prezes i jego ludzi chodzą jak zegarek, a przewidzenie ich postaw jest równie łatwe

Tak sobie myślałem co to jest JK-R. Okazuje się że na PIS znacie się jak rasowi pisolodzy. Śledzicie losy partii i prezesa lepiej niż każdy jeden moher.

Wiadomo "przegrana". W przeciwieństwie do niezłego wyniku SLD PSL. I JKR pożarta nikczemnie, zbita przez damskiego boksera Jarosława lelija.

Wróżenie przewidywanie "przewidzenie" to typowa postawa nadgorliwca. Nie wystarcza mu fakt, to co jest, było, on chce więcej- "przewidza". Gorliwość o PIS pożera was.

...Jak wyjaśnił w rozmowie z PAP dr Kamil Wyszkowski z biura UNDP w Warszawie, awans Polski do wyższej grupy wynika z zmiany metodologii liczenia HDI. W tym roku wzięto pod uwagę nieco inne wskaźniki niż w poprzednich latach...

A teraz szok:

...Zaprezentowany w czwartek raport UNDP oparty jest w większości o dane z 2008 r...

Mnie jest naprawdę przykro, że w dzisiejszej rzeczywistości czujesz się jakbyś był w dupie razem z resztą wyznawców sekty prezesa.

Ale na stan twojego umysłu nie mam wpływu. Jest mi to obojętne.

To twój własny wybór, jak postrzegasz rzeczywistość i jak się z tym czujesz.

• Redaktorzy
"Wiadomo "przegrana". W przeciwieństwie do niezłego wyniku SLD PSL"

Nie mnie to tłumacz, tylko prezesowi PiS, który uporczywie kreuje się na przegraną ofiarę, aby wziąć wyborców na litość.

"...Jak wyjaśnił w rozmowie z PAP dr Kamil Wyszkowski z biura UNDP w Warszawie, awans Polski do wyższej grupy wynika z zmiany metodologii liczenia HDI. W tym roku wzięto pod uwagę nieco inne wskaźniki niż w poprzednich latach..

Wiedziałem, ze to się nie liczy. Nie może się liczyć. I jeszcze ten rok 2008 - prawie rządził wtedy prezes, więc to tak, jakby ONZ uczciło prezesa, a rządowi pokazała figę. No, teraz mi lepiej. Po tej interpretacji. Prezes jest dla Polski po prostu ZA DOBRY.

"Wróżenie przewidywanie "przewidzenie" to typowa postawa nadgorliwca. Nie wystarcza mu fakt, to co jest, było, on chce więcej- "przewidza"

Mówi się "przewiduje", jak już. A poza tym nie sierdź się tak na mnie, nie moja wina, że odgadłem postępowanie twego idola. Gdybym nie zgadł, wtedy mógłbyś mieć słuszne pretensje, ale tak?

11 listopada.

Jak co roku odbędzie się Marsz Niepodległości organizowany prze Młodzież Wszechpolską i Obóz Narodowo-Radykalny. Narodowcy zbiorą się na placu Zamkowym. O piętnastej pomaszerują ulicami Senatorską, Marszałkowską, Piękną i alejami Ujazdowskimi. Marsz zakończy się pod pomnikiem Dmowskiego na placu Na Rozdrożu.

Nazi rzeczywiście znajdą się na rozdrożu, bo jak tu pogodzić usilnie forsowaną najlepszość zmarłego prezydenta L. Kaczyńskiego z najlepszością Dmowskiego?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

To tylko dla ciebie jest problem, im to nie zaprząta jasnych główek. Zasuną pałą odmieńcom w imieniu zarówno Dmowskiego, jak i Kaczyńskiego.

Śledzicie losy partii i prezesa lepiej niż każdy jeden moher.

Pomyślcie markowski.

Cokolwiek zrobi normalny człowiek oraz moher, człowiek zawsze zrobi to lepiej.

A wy się dziwicie, markowski.

Filut

<Polska po raz pierwszy znalazła się w gronie państw o bardzo wysokim poziomie rozwoju społecznego - wynika z zaprezentowanego w czwartek 20. raportu UNDP o rozwoju społecznym.

Z raportu Programu Narodów Zjednoczonych ds. Rozwoju (UNDP) wynika, że najbardziej rozwinięte pod względem rozwoju społecznego państwa to: Norwegia, Australia, Nowa Zelandia, USA i Irlandia. Polska w tym rankingu zajmuje 41. pozycję, tę samą co przed rokiem, ale awansowała z grupy państw o wysokim poziomie rozwoju do grupy państw najbardziej rozwiniętych.>

<YunnanTEA, tylko nie popadaj w histerię, popłacz co najwyżej w kąciku.>

Ale ja się cieszę razem z tobą. Tym bardziej, iż żyłem w przeświadczeniu, że jest znacznie gorzej. A tu taka niespodzianka. Jesteśmy przed Bułgarią i Białorusią.

Informacja dostała się do mediów dzień po informacji „o udogodnieniach w biznesie”.

Wybory tuż, tuż.

Będzie tego więcej!

Polska to naprawdę kraj bardzo bogaty, że może fundować ochronę komu popadnie. Przecież ta kobieta jest osobą prywatną, a ten nieszczęśnik siedzi zamknięty w oddziale psychiatrycznym:

"Córka zmarłych w katastrofie smoleńskiej Lecha i Marii Kaczyńskich, Marta Kaczyńska, dostała ochronę Biura Ochrony Rządu - podaje "Super Express". - Sytuacja jest wyjątkowa. Wolimy dmuchać na zimne - mówi w rozmowie z gazetą jeden z oficerów Biura Ochrony Rządu.

Córki zmarłego prezydenta pilnuje co najmniej dwóch funkcjonariuszy. Ochrona jest całodobowa."

<No to Alleluja i do przodu! >

Prezydent już wciela to hasło w życie.

Mazowiecki, Lityński, Osietyński, a teraz Michnik, Hall i K. Bielecki. Czy w tej sytuacji nie trzeba by przyjąć innej nazwy dla naszego "Orła Białego". Jozwa, Jaro jakieś propozycje?

Ogłaszam konkurs z nagrodami!

Wybory tuż, tuż.

meloman

<Polska to naprawdę kraj bardzo bogaty, że może fundować ochronę komu popadnie. Przecież ta kobieta jest osobą prywatną, a ten nieszczęśnik siedzi zamknięty w oddziale psychiatrycznym:>

nieszczęśnik? dobre sobie. Trochę ci go szkoda, tak.

I właśnie dlatego ochrona osób prywatnych jest w tej sytuacji niezbędna.

Chociażby przed melomanami!

<No to Alleluja i do przodu! >

Prezydent już wciela to hasło w życie.

Mazowiecki, Lityński, Osietyński, a teraz Michnik, Hall i K. Bielecki. Czy w tej sytuacji nie trzeba by przyjąć innej nazwy dla naszego "Orła Białego". Jozwa, Jaro jakieś propozycje?

A co, stara nazwa ci się nie podoba?

Jestem Europejczykiem.

...a teraz Michnik, Hall i K. Bielecki. Czy w tej sytuacji nie trzeba by przyjąć innej nazwy dla naszego "Orła Białego". Jozwa, Jaro jakieś propozycje?

Ogłaszam konkurs z nagrodami!

No nieładnie kolego, nieładnie. A biskup Alojzy Orszulik to już koledze przez klawiaturę przejść nie chce?

Nie poznaję kolegi, aż tak antykościelny?

P.S.

Co do wygrania?

"Kaczyński oświadczył, że nikogo nie będzie w partii trzymał siłą, nawet jeżeli "będą to znane nazwiska"."

A już się bałem że orłów typu Błaszczak czy Brudziński Prezes trzyma siłą ;-). Kamień spadł mi z serca!

Jestem Europejczykiem.

nieszczęśnik? dobre sobie. Trochę ci go szkoda, tak.

I właśnie dlatego ochrona osób prywatnych jest w tej sytuacji niezbędna.

Chociażby przed melomanami!

Ten człowiek, który zastrzelił w Łodzi pisowca musiał zostać przez nich bardzo poważnie skrzywdzony. Nieszczęśnikiem jest też dlatego, że zabił - tylko dla waszego guru jarusia to nic wielkiego; jaruś powiedział przecież kiedyś "dla mnie zabić człowieka, to jak splunąć". Nie każdy jest podobnym potworem jak jaruś, musisz o tym pamiętać

No i sru. Zebrał się politbiuro PiS i Kluzikowa wolna niczym orzeł biały.

"Joanna Kluzik-Rostkowska została wykluczona z szeregów Prawa i Sprawiedliwości. Decyzję o usunięciu byłej szefowej sztabu wyborczego Jarosława Kaczyńskiego podjął dziś komitet polityczny partii - informuje nieoficjalnie TVN24."

Ale jaja! Prezes urządza czystki w swoim ulubionym bolszewickim stylu.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.