Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Mam fanklub

Potwierdzam!

Przyjmuję do wiadomości wszystko co pisze 747.

REBE!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

747 to jakiś kabareciarz który wszystkich nas robi w konia. Przecież to niemożliwe żeby normalny człowiek pisał na serio takie bzdury.

Jestem Europejczykiem.

Odnowienie wojny polsko-polskiej jest na rękę stronie rosyjskiej mówi Wirtualnej Polsce ekspert, odnosząc się do burzliwego przebiegu wspólnego posiedzenia sejmowych komisji. - Dzięki temu strona rosyjska będzie mogła "zaszczepić" opinię światową przeciw argumentom strony polskiej. W takiej sytuacji wszelkie nasze zastrzeżenia, co do pracy kontrolerów i stanu lotniska w Smoleńsku zostaną potraktowane jako element wojny partyjnej w Polsce, staną się niewiarygodne - uważa dr Norbert Maliszewski, ekspert ds. marketingu politycznego z Uniwersytetu Warszawskiego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Antek rosyjskim agentem. Fotyga na szczęście jest na to za głupia.

Bardzo często zdarza się, że złodziej, wskazując na kogoś krzyczy "łapać złodzieja!" aby odwrócić od siebie uwagę.

Cześć!

Napisz o gnijącym reżimie Tuska bo coś nudno. Albo dytyramb na cześć bohaterskiej i umęczonej przez medialnych siepaczy opozycji.

Jestem Europejczykiem.

747 to jakiś kabareciarz który wszystkich nas robi w konia. Przecież to niemożliwe żeby normalny człowiek pisał na serio takie bzdury.

>>>to tylko potwierdzenie reguły ze na PO głosuje inteligencja.Najlepszy dowód to...to forum.Swiat z pozycji i wysokosci jamnika czy kurdupla, tak mniej wiecej wygląda.jak widac.Zostaja tylko buty i smierdzace skarpety..na widoku.

Tusk w okolicznościach jakiegokolwiek konfliktu politycznego wygrywa go public relations.

Wystarczy, że kamera telewizyjna najedzie na postać jakiegokolwiek polityka PiS i już jest pozamiatane.

Założę się, że sondaże po dzisiejszym wystąpieniu sejmowym pójdą w górę.PiS jak zwykle straci za zbyt ostry język.

Opozycja nie może się pozbierać po śmierci prezydenta, nie jestem tym zdziwiony, bo to był zbyt duży cios.

Rządzący bezwzględnie wykorzystują sytuację, wytworzoną katastrofą.Choć skompromitowali się na arenie międzynarodowej, tu wewnątrz ciągle mają silną pozycję.Ważą się losy premiera Tuska, ale pozycja obozu estabilishmentu jest jak dotychczas nie zagrożona.Zagrożenie może nadejść jedynie ze strony ekonomicznej, wypadek lotniczy tej siły rażenia nie ma.Ludzie trochę się poddenerwują, ale im przejdzie.Dlatego Tusk nie chce zdymisjonować min Klicha.

Dymisją przyznałby rację opozycji pozasystemowej i systemowej, że rząd ponosi część odpowiedzialności.Spowodować by to mogło efekt domina, i ucierpiałyby słupki poparcia.Estabilishment i Rosja nie mogą pozwolić sobie na przechylenie się nastrojów społecznych w stronę socjalistyczno - prawicowego ugrupowania politycznego.

Wystąpienie szefa klubu PO upoważnia mnie do stwierdzenia faktu następującego:

Nie było w dziejach państwa polskiego takiego zaprzaństwa, jak podczas prowadzenia śledztwa smoleńskiego.

opozycja zdaje sie juz nie była pozbierana PRZED smiercia prezydenta.Tak zreszta jak prezydent...przed smiercia.Potem tez trudno sie go..zbierało.

a ja osobiscie mam wrazenie ze NIGDY nie wyszło z nory tylu idiotów..... NARAZ.

nareszcie nowe spojrzenie na problem

"Prezes PiS mówi, że jego partia daje szansę rządowi, żeby przyjął uchwałę odrzucającą raport MAK. Zarzuca rządowi uległość wobec Rosji.

I nie straszcie nas wojną. Rosjanie są dzisiaj słabnącym państwem"

maładiec

"Gdyby tam był Jarosław Kaczyński, to myślę, że mogłoby dojść do rękoczynów z Putinem".

Marek Kuchciński, szef klubu parlamentarnego PiS

pan kicinski czesto wraca do tematu.Jus kiedys mówił ze jakby taki kaczyncki pojechał do rosji to putin miałby sie z pyszna.Nigdy nie wyjasnił czy chodziło mu o walke na noze czy na majątek.Osobiscie chetnie bym zobaczył taki pojedynek w ktorym wreszcie ktos rozstrzaskał by TE..... mordę.

było to poł roku po szczesliwym objeciu najwyzszej władzy przez najmniejszego wybranego.Oni jus tak maja.Cały czas muszom dawc komus po mordzie.Taki biedny putin dobrze ze umie latac to by zdazył uciec..tym SU 27.

masz racje jak widac z konia został ci tylko zad.Reszta nie przeszła.

ostatnia nowośc to to ze stracilismy godnosc a niebawem wolnośc.A o piniadzach ani słowa.

a na koniec panowie.Jestesmy w pułapce, jak ogłosił pewien idiota.jesli jeszce cós wymysli nie omieszkam donieść.

Jaro_747 to jakiś kabareciarz który wszystkich nas robi w konia. Przecież to niemożliwe żeby normalny człowiek pisał na serio takie bzdury.

macie specyficzne poczucie rzeczywistości

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Opozycja zamieniła wyjaśnianie katastrofy smoleńskiej w gonitwę za premierem - uważa Donald Tusk. - Nie rozumiem tego - mówił w Sejmie podczas debaty nad informacją o działaniach rządu w sprawie katastrofy smoleńskiej.

Słowa premiera były reakcją na wypowiedź posłanki PJN Elżbiety Jakubiak, która zarzucała rządowi m.in. bierność i milczenie w pierwszych godzinach po katastrofie z 10 kwietnia.

Premier zwrócił uwagę, że dokładnie tego samego dnia - 10 kwietnia - "dwukrotnie występował bezpośrednio do Polaków" - po posiedzeniu rządu i w Smoleńsku.

Zdaniem premiera, politycy PiS oczekiwali od niego, że pierwszego dnia od katastrofy on "Rosję okiwa sześć razy, rzuci na kolana, oni (Rosjanie) przyjdą, przeproszą i powiedzą: 'wszystko nasza wina'". - Dziękuję za takie uznanie, aż tak dobry nie jestem - podkreślił.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Opozycja zamieniła wyjaśnianie katastrofy smoleńskiej w gonitwę za premierem - uważa Donald Tusk. - Nie rozumiem tego - mówił w Sejmie podczas debaty nad informacją o działaniach rządu w sprawie katastrofy smoleńskiej.

Słowa premiera były reakcją na wypowiedź posłanki PJN Elżbiety Jakubiak, która zarzucała rządowi m.in. bierność i milczenie w pierwszych godzinach po katastrofie z 10 kwietnia.

Premier zwrócił uwagę, że dokładnie tego samego dnia - 10 kwietnia - "dwukrotnie występował bezpośrednio do Polaków" - po posiedzeniu rządu i w Smoleńsku.

Zdaniem premiera, politycy PiS oczekiwali od niego, że pierwszego dnia od katastrofy on "Rosję okiwa sześć razy, rzuci na kolana, oni (Rosjanie) przyjdą, przeproszą i powiedzą: 'wszystko nasza wina'". - Dziękuję za takie uznanie, aż tak dobry nie jestem - podkreślił.

Ukryta Zawartość

A może Wielki Strateg by tego dokonał?

Ukryta Zawartość

muls

<opozycja zdaje sie juz nie była pozbierana PRZED smiercia prezydenta.Tak zreszta jak prezydent...przed smiercia.Potem tez trudno sie go..zbierało.

a ja osobiscie mam wrazenie ze NIGDY nie wyszło z nory tylu idiotów..... NARAZ. >

Rzeczywiście, zbyt częste wypowiedzi władziów, jarów, mulsów mogą nasunąć takie myśli. Jedynie Filut, ostatnią wypowiedzią, przeszedł do konstruktywnej opozycji wobec PiS.

muls

<opozycja zdaje sie juz nie była pozbierana PRZED smiercia prezydenta.Tak zreszta jak prezydent...przed smiercia.Potem tez trudno sie go..zbierało.

a ja osobiscie mam wrazenie ze NIGDY nie wyszło z nory tylu idiotów..... NARAZ. >

Rzeczywiście, zbyt częste wypowiedzi władziów, jarów, mulsów mogą nasunąć takie myśli. Jedynie Filut, ostatnią wypowiedzią, przeszedł do konstruktywnej opozycji wobec PiS.

Hehehehe...dobre.

Jaro_747 to jakiś kabareciarz który wszystkich nas robi w konia. Przecież to niemożliwe żeby normalny człowiek pisał na serio takie bzdury.

A KONKRETNIE co takiego wicuś?

Jestem Europejczykiem.

Jarosław "szarmancki".

Podczas tego krótkiego wystąpienia nie padły wyraźne oskarżenia pod adresem Rosji, ale niechęć do naszych wschodnich sąsiadów objawiła się już po chwili, gdy podeszła do prezesa dziennikarka telewizji rosyjskiej, prosząc o krótką wypowiedź. - Dla rosyjskiej stacji raczej nie - odpowiedział Jarosław Kaczyński i odszedł.

Ukryta Zawartość

Całe szczęście, że nie była "w czerwonym".

Jarosław "onieśmielający".

Pytany o to, jak zachowałby się na miejscu Donalda Tuska w Smoleńsku, odrzekł: - Na pewno nie ściskałbym się z Putinem. Tak bym się zachowywał, że Putin nie ośmieliłby się na taki gest.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dla niego polityka to walka na miny

"Przez cały czas zachowywałbym się tak, żeby Putin nie ośmielił tak zachować (...)Przyjechałbym tam z twardą miną,"

faktycznie nikt by mu nie złożył kondolencji skoro śmierć brata nie zrobiła na nim wrażenia

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.