Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Fox733

Jednoprocentowy Migalski, w porywach do dwóch, nie jest żadną wyrocznią.

Moja żona pęka ze śmiechu widząc, słysząc lub czytając tego kolegę po fachu.

taaak, juz nawet sld lepsze dla tych sprzedawczykow...wrog jest jeden...no ludzie trzeba isc do wyborow, ograniczyc troche ten poziom nienawisci i spuscic pare z bezideowych bydlakow pisowskich...

peowskich

Użytkownik 747 edytował ten tekst o godzinie............

electro

Napisz list do prezydenta, poproś aby napisał list do rządu.

Fox733

Jednoprocentowy Migalski, w porywach do dwóch, nie jest żadną wyrocznią.

Moja żona pęka ze śmiechu widząc, słysząc lub czytając tego kolegę po fachu.

Trochę opóźniona żonka.

Myśmy tu pękali ze śmiechu już wtedy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

747 prezes nie pękał wystawiając do walki o parlament

?

Prezes jest odważny, przecież dostaje bez przerwy listy z pogróżkami, jakieś 20 lat.

Trochę opóźniona żonka.

Myśmy tu pękali ze śmiechu już wtedy.

No i bardzo dobrze, bo to się tak właśnie zapowiadało, tacy styropianowi tak kończą.

?

Prezes jest odważny, przecież dostaje bez przerwy listy z pogróżkami, jakieś 20 lat.

No i bardzo dobrze, bo to się tak właśnie zapowiadało, tacy styropianowi tak kończą.

Dobrze, że my amatorzy to widzieliśmy a specjalistka, fachowiec nie?

Czemu wtedy nie pękała ze śmiechu będąc ekspertem?

Skoro coś spadło i zauważyłeś opowiedz co to było.Mając do czynienia z osobą odpowiedzialna za swoje wpisy oczekuje odpowiedzi modrzew47.

czy kolejne bleble jesteś głupi

Jak ci spadło coś ciężkiego na głowe,to nic dziwnego,że nie widzisz...zrzuć na nogi,to zobaczysz.

Co ci spadło powinieneś wiedzieć sam.Ja mogę się tylko domyślać.

747, moja żona ma tylko 4 fakultety niestety żadnego z politologii ale jest zszokowana wiedzą dzieci w przedszkolu(tam pracuje) na temat polityki. One wiedzą już kto jest najważniejszy w państwie oprócz mamy i taty, jak myślisz kto to?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

?

wystawił miglansa do parlamentu europejskiego za cykl bałwochwalczych wypowiedzi.Sądząc po minie ma wyraźne problemy z psychiką.

Sądząc po minie ma wyraźne problemy z psychiką.

Ty zapewne na jego miejscu wystawiałbyś kandydatów na podstawie min. Fotki, miny, wzrost- to pewnie dla ciebie kluczowe kompetencje. Takie czasy, takie platfusie priorytety, PR ponad wszystko.

Uchwała

PiS apeluje w niej o "podjęcie niezbędnych działań w imię pamięci poległych, w imię moralnych zobowiązań wobec nich, poszanowania polskiego honoru, szacunku dla narodowej tradycji, w imię respektowania godności polskiego państwa oraz pozycji Polski na arenie międzynarodowej".

Ani jednego słowa o prawdzie...

No tak, bo te trzy miliony mieszkań, jak sie ma honor i godność to już niepotrzebne.

"Prawdziwym Polakom" powinny wystarczać lepianki i mieszkanie z rodzicami i dziadkami w jednej izbie....

Ty zapewne na jego miejscu wystawiałbyś kandydatów na podstawie min. Fotki, miny, wzrost- to pewnie dla ciebie kluczowe kompetencje. Takie czasy, takie platfusie priorytety, PR ponad wszystko.

możesz więcej.Nie rozumiem w jakim celu miałbym wystawiać kandydatów na podstawie min.Prezes publicznie przedstawił styl uprawiania polityki zagranicznej miną.Tylko dlatego mina pojawiła` się w wpisach.

PiS jest partią bazującą na konflikcie społecznym.W każdym normalnym kraju społeczeństwo ma wspólne tragedie i radości.Partia której bronisz dzieli społeczeństwo na swoich i wrogów mając dobro ogólne w pogardzie.To za trudne i krzycz PZPR.

Palanci każdej idei są niezbędni

jar1:

>>"'szacunku dla narodowej tradycji, w imię respektowania godności polskiego państwa oraz pozycji Polski na arenie międzynarodowej'.

Ani jednego słowa o prawdzie..."

No tak, bo te trzy miliony mieszkań, jak sie ma honor i godność to już niepotrzebne.<<

Nnnnooo jakieś nawiązanie do cytatu niby jest. Nic to że słabe, ważne że kierunek słuszny!- jeden jedyny obsesyjny. Każdy pretekst dobry aby w tym jednym jedynym właściwym kierunku przyp...lić.

Cel pal!

A jak tam obietnice tych co mają dziś całą władzę? Nic nie obiecywali?

Przy okazji może się okazać, że prawda wcale nie jest godna ani honorowa. Więc lepiej już dać spokój prawdzie i trąbić o czystej, samej godności i honorze zawieszonych w próżni.

jar1:

>>"'szacunku dla narodowej tradycji, w imię respektowania godności polskiego państwa oraz pozycji Polski na arenie międzynarodowej'.

Ani jednego słowa o prawdzie..."

No tak, bo te trzy miliony mieszkań, jak sie ma honor i godność to już niepotrzebne.<<

Nnnnooo jakieś nawiązanie do cytatu niby jest. Nic to że słabe, ważne że kierunek słuszny!- jeden jedyny obsesyjny. Każdy pretekst dobry aby w tym jednym jedynym właściwym kierunku przyp...lić.

Cel pal!

A jak tam obietnice tych co mają dziś całą władzę? Nic nie obiecywali?

o Boże znowu wybrakowanych przysłałeś....proszę zabierz śmieci

carierek liczył na obietnice, hiehie. o robocie chyba zapomniał.

Weż się do roboty! To najlepszy sposób na nudę i malkontenctwo.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

jak donosza media zjazd kurduplowatych wybrał kurdupli przewodnich.z uwagi na to ze ilosc kurdupli rosnie przy jednoczesnym spadku wzrostu i masy co jest cecha normalna w populacji bez doplywu swiezej krwi a z ograniczona masa pokarmowa, zwiekszono ilosc kurdupli wiodacych zeby doprowadzic do wyrownania masy kurduplowatej wiodacej.Generalnie chodzi o to ze nie tylko nas nie ubywa, ale nawet przybywa. A tak normalnie to wystarczy na nich popatrzec....i jus człowiek zdycha ze smiechu.

Dzisiejsza sytuacja w Polsce jest bliższa dyktaturze. Dyktaturze komunistycznej, z przewodnią rolą PO.

Niech i tak będzie. Ale pod jednym warunkiem - do każdego kto tak twierdzi codziennie będzie przychodził policjant i ze dwa razy dawał pałą po plerach. Najlepiej z samego rana żeby miał czas dogłębnie to sobie przemyśleć.

Jestem Europejczykiem.

Niech i tak będzie. Ale pod jednym warunkiem - do każdego kto tak twierdzi codziennie będzie przychodził policjant i ze dwa razy dawał pałą po plerach. Najlepiej z samego rana żeby miał czas dogłębnie to sobie przemyśleć.

A co wieczór przymusowe słuchanie zapisów dźwiekowych z ostatnich chwil Tupolewa prezydenckiego...

Każdego dnia politycy starają się udowodnić nam, że Napoleon miał rację.

W polityce głupota nie stanowi przeszkody.

— Napoleon Bonaparte

Donald Tusk zastosował retorykę generała Jaruzelskiego. "Albo będziemy mili dla Rosjan i ja jestem tego gwarantem, albo będzie zimna wojna. To łączy gen. Jaruzelskiego i Donalda Tuska, że używają tej samej bezsensownej retoryki.

- Adam Hofman (PiS)

Bronić rzundu choćby pałą. "ze dwa razy pałą po plerach"- takie myśli są zrozumiałe jak się stoi tam gdzie kiedyś stało zomo.

Tuskoland to dokładnie ten nowoczesny inteligencki etap PRL kiedy Gierek ogłaszał że jesteśmy w pierwszej światowej dziesiątce a jeszcze nawet w plotkach nie przeczuwano rozmiarów zadłużenia. O długach już coś się zaczyna mówić. Były i wtedy takie dni.

No i ten teflonowy jak Jaruzel towarzysz Mariusz Walter, który jak symboliczna klamra spina obie te bratnie, bliźniacze ery, świetnie mu było wtedy, świetnie jest mu teraz. Jak afirmował Gierka, tak teraz jego koncern afirmuje Tuska.

To syte inteligenckie przyzwolenie na kompromis. No wprawdzie nie jesteśmy literalnie za Edwardem ale dobrze jest i przecież otwarty na zachód a nie żaden stalinowiec czy beton- brrr. Wprawdzie nie jesteśmy literalnie za Tuskiem ale... itd... Tunio powtarza tą socjotechnikę strachu tylko wróg się zmienił.

Ważna jest ta tęsknota d..p wołowych za tym aby było trochę syto i jako tako nijako, choćby dług rósł tak, że trzeba majstrować przy funduszach emerytalnych i podwyższać VAT. TW Boni nadaje:

Ukryta Zawartość

Donald Tusk zastosował retorykę generała Jaruzelskiego. "Albo będziemy mili dla Rosjan i ja jestem tego gwarantem, albo będzie zimna wojna."

Nawet na tym forum były takie WASZE sugestie: milczeć, bo ruskie to wielkie mocarstwo i jakby co to czapkami nas nakryją- wystarczą wojska okręgu kaliningradzkiego aby wygrać z NATO. Tak pisali popaprywni userzy na tym forum- i wtedy ten ton był dobry i dla was w "słusznym kierunku", panie Kali (Filucie). Dokładnie taka była WASZA retoryka. Jak za schyłkowego już Gierka te szczurze sugestie, oj bo Ruski się pogniewa.

Ukryta Zawartość

Przemyślenia pani PiS Jakubiak Bis na temat debaty sejmowej:

"premier włącza przycisk "złośliwość PiS-u", a rakieta "Macierewicz" pruje na mównicę. - Ta nieumiejętność zapanowania nad emocjami posłów PiS-u to największa porażka Jarosława Kaczyńskiego - uważa była posłanka PiS."

Przemyślenia pani PiS Jakubiak Bis na temat debaty sejmowej:

"premier włącza przycisk "złośliwość PiS-u", a rakieta "Macierewicz" pruje na mównicę. - Ta nieumiejętność zapanowania nad emocjami posłów PiS-u to największa porażka Jarosława Kaczyńskiego - uważa była posłanka PiS."

A nie ma racji?Przecież to oszołomy w akcji...non stop.

Kolego carrera, jak tam wyniki?

Ile to już nicków na koncie, ile banów zdobytych?

Ech, żeby to się przekładało na rozumne pojmowanie rzeczywistości...

A nie ma racji?Przecież to oszołomy w akcji...non stop.

Kobitkama rację. A czy ja modrzew temu zaprzeczyłem? Nie wydaje mi się.

Ja czekam na jej błyskotliwe przemyślenia o własnej postawie politycznej i własnych wypowiedziach :)

Chciałem jeszcze dodać, że wg. mnie era Gierka była znacznie bardziej niebezpieczna niż najciemniejsza noc stalinizmu. Bo Gierek naprawdę zaczarował polaków nowoczesnym (że użyć współczesnego terminu) pijarem. Ludzie łykali to głęboko znieczuleni tym PR, tymi ówcześnie wysokimi technologiami medialnymi- przodownikiem był Mariusz Walter oczywiście- tak jak dziś.

Za Stalinizmu wróg Polski działał z bardziej otwartą przyłbicą, był łatwiejszy do określenia. A za Gierka było to pięknie lukrem i sytą forsą (z długów) zakamuflowane, a jaki panie był wzrost gospodarczy! - aż furczało, jak za Tuska.

Tuskoland to żywcem powtórka tych niebezpieczeństw i ich ciepło znieczulonego kamuflażu. Filut, jar1 pamiętacie to hasło "towarzysze pomożecie!". Wy pomożecie- zaraz tu wyprodukujecie agitki na tych wstrętnych wrogów rządu- a "pałą ich po plerach"!

:-)

(Filut oczywiście merytorycznych argumentów się po tobie nie spodziewałem, bo ich nie masz i tyle)

(Filut oczywiście merytorycznych argumentów się po tobie nie spodziewałem, bo ich nie masz i tyle)

Często poruszasz się na poziomie, do którego ja się zazwyczaj nie zniżam.

Podniesiesz standard, zobaczymy. W Twoim chlewiku nie chcę się bawić.

Ale, ale, carrera nie pochwaliłeś się. Jak kolekcja?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.