Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Te dwa błazny powyżej na zdjęciu też wyszli na idiotów ,chociaż podobno posiadają tytuły naukowe.

O, Dżizas - jakie tytuły ????? W Polsce tytuł naukowy jest jeden: prof. zwyczajnego (czyli mianowanego). Cała reszta to stopnie naukowe. I tylko tow. Karski ma stopień doktora prawa (temat adekwatny do profilu ideologicznego):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zaś drugi towarzysz nawet tego nie ma. I takie to elyty prawicowe mamy ;)

Ukryta Zawartość

Pan doktor prawa - Karski, zapytany (gdy jeszcze PiS było u władzy) o osiągnięcia rządów PiSu odrzekł:

"Ukrócenie kradnięcia państwowych pieniędzy".

"I to by było na tyle" o doktorze.

Obciach.

No jak dzieci, jak dzieci.

"Wojna polsko-polska" w europarlamencie - tak Ziobro e-mailował z Kamińskim

"Wprost" pisze o korespondencji, która od kilku tygodni krążyła między Zbigniewem Ziobrą, politykami PJN i zagranicznymi deputowanymi z frakcji Europejskich Konserwatystów i Reformatorów. Wynika z niej, że Michał Kamiński został zmuszony do rezygnacji z funkcji szefa frakcji przez Zbigniewa Ziobrę.

Z ustaleń "Wprost" wynika, że Ziobro od kilku tygodni prowadził w Parlamencie Europejskim rozmowy dotyczące odwołania Kamińskiego z funkcji szefa EKiR - miał w tej sprawie pisemne pełnomocnictwo wystawione przez Jarosława Kaczyńskiego.

W e-mailach, o których pisze "Wprost", Ziobro oskarżać ma Kamińskiego o niską frekwencję i zaniedbywanie interesów grupy. Markowi Migalskiemu - innemu eurodeputowanemu PJN - zarzuca łamanie reguł kultury politycznej. Europosłowie żądają od siebie nawzajem prowadzenia negocjacji na piśmie i wciągają w przepychanki zagranicznych, m.in. brytyjskich, deputowanych.

Korespondencję rozpoczyna 10 stycznia e-mail Ziobry do Kamińskiego. Tygodnik "Wprost" zauważa, że choć politycy znają się od wielu lat, a kiedyś się nawet przyjaźnili - zwracają się do siebie per "pan".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przecież ten Ziebro cały,powinien być odosobniony...jak najszybciej i to z wielkim i największym razem.Kuśwa co to za partia co rodaka próbuje pozbawić przywilejów?PiSdraki porąbani.

"Ziobro nie zrezygnował i przypuścił mocniejszy atak - poinformował o polsko-polskim sporze całą frakcję EKiR. "Dear Colleagues" - tak zaczyna się wiadomość od polskiego europosła do wszystkich członków frakcji.(...)

- Michał Kamiński był nieobecny na spotkaniu frakcji, prawdopodobnie ciężko pracował w Polsce nad swoją nową partią, która w sondażach dostaje 3 procent poparcia i jest głęboko pod progiem pozwalającym na wejście do parlamentu" - napisał wiceprezes PiS. "Best regards, Zbigniew Ziobro, Vice President of PiS" - zakończył swój list były minister sprawiedliwości."

Cały Zbyniu, cały on ;-). Kiedyś urządzi noc długich noży we własnej partii.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

A czemu Kamiński jest lysy ??

Domyslam sie ze mial wszy i musial sciac wlosy?? lub utozsamia sie z jakas grupa ??

hmm , dziwne , zeby polityk zrobil ze swojego wygladu niesmak ,

albo byl chory ? po chemoterapii ?

Sorry za te pytania, ale naprawde ja nie wiem

Niby gosc przebywa w Belgii ale niestety tutaj na zachodzie nikt na idiote sie nie strzyze

Sikora

Jak wyglądają idioci na zachodzie?

Jak Berlusconi, czy Sarkozy? Czy każdy Polak wyjeżdżający na zachód idiocieje jak Buzek?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Sikora - fajnie tam macie - co tam nasze źobry, 200 dni bez rządu i szans na jego powołanie, vivaT Belgia

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

W kosmoie. Nikt tam nie mówił o katastrofie. A w ogóle byłem, tylko Palton mnie powycinał.

Pozdrawiam Cię Modrzew. Słyszałem, że wladz będzie posłem - prawda to czy fałsz?

Muls... dajmy spokój

Może być prawda tylko bez p.

Jeżeli chodzi o Ziobrę i diagnozę jego stanu. Dobrze znany mi fachowiec stwierdził:

"bez wątpienia posiada on psychopatyczny rys osobowości".

Jestem Europejczykiem.

"Jarosław Kaczyński przyznał na antenie Radia Maryja, że gdyby nie decyzja ówczesnego marszałka Sejmu Bronisława Komorowskiego, to w katastrofie z 10 kwietnia najprawdopodobniej nie zgięliby Aleksandra Natalli-Świat, Grażyna Gęsicka oraz Stanisław Zając. - Kilku członków naszej delegacji chciało pojechać pociągiem. I mogłyby gdyby przełożono głosowanie. Komorowski odmówił i nie przełożył. Od trzech do pięciu osób straciło życie, nie dlatego, ze on tak chciał, przecież nie wiedział, że będzie katastrofa, ale to coś obciążającego. To powoduje, że mam wobec tego człowieka stosunek trudny - dodał. "

i co czyż nie ma krwi na rękach?, ten Komuruski?

więcej ma Jarosław Kaczyński.Mógł zrezygnować z początku kampanii prezydenckiej w Katyniu itd...

vincet po jaką cholerę wypisujesz głupoty.Z przekory czy wrodzonej tępoty?

vincent jak on ma krew na rekach, to ty masz zdecydowanie zablokowany jej doplyw do muzgu/

o kurduplu nie wspomne bo on robi z ciebie sobie jaja.Ale trzeba miec drozny przeplyw krwi do mozgu zeby sie w tym zorientowac.Zauwaz róznice..... w mózgach!!!!

"Jarosław Kaczyński przyznał na antenie Radia Maryja [...]. Od trzech do pięciu osób straciło życie, nie dlatego, ze on [Komorowski, TF] tak chciał, przecież nie wiedział, że będzie katastrofa, ale to coś obciążającego. To powoduje, że mam wobec tego człowieka stosunek trudny - dodał. "

Nie wiedziałem, że można być aż tak cynicznym lub popierd...

Ciekawe jak długo Mubarakowi uda się utrzymać u władzy. Nawet jak go nie zmiotą teraz to następnych wyborów nie przetrzyma. Wydaje się, że bariera strachu właśnie pękła i ludzie nie wrócą do domu z pustymi rękami, tj. jeżeli nie zmienią władzy.

Jestem Europejczykiem.

"Jarosław Kaczyński przyznał na antenie Radia Maryja, że gdyby nie decyzja ówczesnego marszałka Sejmu Bronisława Komorowskiego, to w katastrofie z 10 kwietnia najprawdopodobniej nie zgięliby Aleksandra Natalli-Świat, Grażyna Gęsicka oraz Stanisław Zając. - Kilku członków naszej delegacji chciało pojechać pociągiem. I mogłyby gdyby przełożono głosowanie. Komorowski odmówił i nie przełożył. Od trzech do pięciu osób straciło życie, nie dlatego, ze on tak chciał, przecież nie wiedział, że będzie katastrofa, ale to coś obciążającego. To powoduje, że mam wobec tego człowieka stosunek trudny - dodał. "

i co czyż nie ma krwi na rękach?, ten Komuruski?

Trzeba być sk***ysynem aby tak powiedzieć, ale jakimż idiotą aby przyswajać sobie takie opowieści?

Prezes dal ciala. Na obecnej fali krytyki Grabarczyka za PKP mogl powiediec że wszyscy chieli jechac pociagiem ale nie wiedzieli z jakieg peronu odjedzie.

Nie mógł tak powiedzieć, jeogo umysł nie przyswaja czegoś takiego jak poczucie humoru. Całą zawartość głowy prezesa wypełnia chora nienawiść.

#

"~Dobra rada dla lemmingów2011-01-29 10:05

Młodym, wyształconym, popierajacym PO.

Moi drodzy, z powodu rosnącego bezrobocia, proponuje zawczasu zaopatrzcie się w wózek, zróbcie mapę śmietników.

PO przygotowła wam tam propozycje pracy. Na pewno was zadowoli profesja przeglądacza (może być menagera) smietnikowego.

I głosujcie dalej na jedynie słuszne ugrupowanie.

Do pracy, śmietniki czekają!"

TO BYŁ CYTAT Z DZIENNIKA.PL

Powtarzam cytat z innego wątku, bom myślał, że POLITYKA zamknięta

muls

O 13 00 nie dokonuje się wpisów, bo wychodzą bzdury 3po3 para 15.

on jest chory...

diagnoza:morderstwo

Ciekawe jak długo Mubarakowi uda się utrzymać u władzy. Nawet jak go nie zmiotą teraz to następnych wyborów nie przetrzyma. Wydaje się, że bariera strachu właśnie pękła i ludzie nie wrócą do domu z pustymi rękami, tj. jeżeli nie zmienią władzy.

Co chcesz od Mubaraka, to taka ich Platforma.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.