Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

teoretyzowanie z "asami finansowymi" tego forum mija sie z celem,przekonasz sie niebawe sam "w jaki sposob".

Dziękuję za wyczerpującą i merytoryczną odpowiedź.

Od razu czuć asa finansjery.

Zapytaj się Filut Chuka Norrisa, albo Janusza Palikota.

Po co próbujesz bronić oczywistych ściem obozu władzy.Po co? Czy chcesz komuś wmówić dziecko w brzuch, że obecna władza jest cacy, a ten lud przebrzydły, tępy jest i zupełnie do niczego, nawet rządzić nim dobrze nie można.

Warto rozmawiać, ale jak można rozmawiać z kimś takim jak Ty czy mlb?

Do śmiesznych tez dołączacie jeszcze śmieszniejsze uzasadnienia, jest Wam wygodnie w tym układzie i dlatego wspieracie go.

Co mają powiedzieć ci, którzy muszą w ośmiu jechać jednym małym samochodem aby sezonowo zrywać jabłka, i giną w wypadku, a rodziny zostają bez żadnych środków.

Pomyślcie czasami o nich, o regionach wymarłych, z powodu strukturalnego bezrobocia, wykreowanego przez Wasze elity ekonomiczno-intelektualne.

Filut

Ty jesteś asem finansjery? Gdzie jest Twoja "polska Nokia".

Wylądowałeś na bocznicy "asie"

Może jesteś "asem wywiadu" chociaż.

No i mamy dowód na geniusz Prezesa. Nie ma konta w banku bo już dawno temu przewidział wprowadzenie tego podatku.

Ponad połowa Polaków nie ma żadnych oszczędności drogi

Asie finansjery numer dwa.

Sorry, ale to do mnie jest???

Do użytkownika Filut oraz nadzorcy mlb

Ponad połowa Polaków nie ma żadnych oszczędności drogi

Asie finansjery numer dwa.

Wiem, słyszałem. Pewnie, że lepiej by było jakby mieli. Prezes coś chyba jednak przyoszczędził, więc widocznie w skarpecie trzyma.

Jestem Europejczykiem.

carrera, poza tym mam do Ciebie ogromną prośbę. Jeśli masz podstawy sądzić że wykorzystuję pozycję moderatora do uzyskania przewagi w dyskusji, poproszę o przykłady. Bo powyższe dość niesmaczne wycieczki osobiste są wbrew regulaminowi, więc przy takiej praktyce wcześniej czy później opuścisz ten wątek. Kolega Morven też próbuje tej taktyki (czekam do końca dnia na wyjaśnienie!), jedynie 747 potrafi utrzymać bezosobowy ton wypowiedzi. Naprawdę nie wiem skąd u zwolenników PiSu biorą się takie praktyki - jeśli ktoś uważa że wycieczki osobiste to sposób na dyskusję, to forum nie jest dla niego.

A kogo to kolega ostatnio zbanował, jakiegoś zajadłego antypisowca, czy może markowskiego- otrzymałem od niego stosowny post. "Naprawdę nie wiem skąd u zwolenników PiSu biorą się takie praktyki"- a czemu to nie widzisz zupełnie takich praktyk które są udziałem userów z drugiej strony- pytasz się tylko o zwolenników PIS- jako moderator.

Takie "praktyki" w sposób naturalny pojawiają się statystycznie po wszystkich stronach, sam też byłem ich- że tak powiem- ofiarą i nie narzekam. Jest tu parę bardzo agresywnych userów antyPIS, w ogóle ten "nurt" jest agresywny i nachalny. No ale to są "swojacy".. I ich nienetykietalnej strony nie trzeba nawet zauważać.

Po twoich postach o polityce czy kościele widać, że bierzesz aktywnie udział po jednej stronie jako user, a banowaniem i powyższymi pogróżkami banowania też jako moderator. Dla mnie i dla innych to nie dziwne, jestem przyzwyczajony do takich praktyk na tym forum, rób sobie jak dotąd tylko po co to krygowanie się.

ja:"Cieszymy się że nasi cenzorzy (mlb) jak zwykle zajadle po stale jednej i tej samej stronie ;-) (antypisowskiej, antyreligijnej, propostkomunistycznej) gwarantuje to bezstronność moderacji." Nie napisałem "smucimy się", nie napisałem "nie gwarantuje", nie pisałem że "że wykorzystujsz pozycję moderatora do uzyskania przewagi w dyskusji" (imho nie masz takiej przewagi). Ale nożyce na stole jednak brzęknęły znacząco- niezwykle żeś wrażliwy, wobec drugiej strony wykazujesz taką samą wrażliwość?

mlb:"carrera, poza tym mam do Ciebie ogromną prośbę."- piszesz "prośba" a w dalszej części okazuje to się zwykłą apodyktyczną pogróżką.

Pomyślcie czasami o nich, o regionach wymarłych, z powodu strukturalnego bezrobocia, wykreowanego przez Wasze elity ekonomiczno-intelektualne.

747, nie ma sprawy, jeśli masz na to pieniądze to płać tym ludziom za ich niezaradność zamiast ich kształcić.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

A kogo to kolega ostatnio zbanował, jakiegoś zajadłego antypisowca, czy może markowskiego- otrzymałem od niego stosowny post.

Owszem, bynajmniej nie za przekonania - ale za wyzwiska pod adresem innych forumowiczów. Podejrzewam że jest już do tego przyzwyczajony, bo cykliczne otrzymuje bany za chamstwo, od różnych moderatorów.

Szukaj dalej.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ciekawe- cykliczne chamstwo ze strony popaprywnych ziomali jakoś nie jest zaszczycane banami. markowski zauważył że obrażanie uczuć religijnych to chamstwo- za to dostał bana? A to przecież zwykła konstatacja prawdy.

No dobra kreuj się na obiektywną kryształową niewinność, niech ci będzie jeśli ci to potrzebne do dobrego samopoczucia.

Niczego nie potrzebuję szukać, widać po tobie otwarcie- król jest nagi ;-)

Równie dobrze mógłbym poszukiwać śniegu tej śnieżnej zimy.

Ciekawe- cykliczne chamstwo ze strony popaprywnych ziomali jakoś nie jest zaszczycane banami. markowski zauważył że obrażanie uczuć religijnych to chamstwo- za to dostał bana? A to przecież zwykła konstatacja prawdy.

No dobra kreuj się na obiektywną kryształową niewinność, niech ci będzie jeśli ci to potrzebne do dobrego samopoczucia.

Niczego nie potrzebuję szukać, widać po tobie otwarcie- król jest nagi ;-)

Niektórym się wydaje, że krytyczne pisanie o funkcjonariuszach KK to obraza uczuć religijnych.

Jestem Europejczykiem.

Krytyka oznacza obiektywizm a nie jednostronne wątrobiane zbieranie samych "perełek" guan. To taka krytyka jak maniakalna złość przysłowiowej teściowej. Żółć zalewa ci poczucie miary i rzeczywistości. Po prostu powielasz newsy z gazetek lub portali które programowo walczą z kościołem. Nigdy się do tego nie przyznasz, bo do tego musiałbyś mieć wewnętrzną uczciwość.

carrera, nie odróżniasz krytyki od wycieczek osobistych.

Kolega markowski, podobnie jak niektórzy politycy, usprawiedliwiają chamskie zachowanie przynależnością do KK. Bardzo wygodne: napluć komuś w twarz, otrzymać rozgrzeszenie i zabawę z czystym kontem można zaczynać od nowa. Tutaj tak to niestety nie działa.

Tysk tylu wyborcom napluł w twarz,(obiecanki wyborcze)dalej "rządzi"i dzieli a do tego nic sobie z tego faktu nie robi a zobacz ilu dalej go popiera(razem z tobą)...ślepi czy cuś?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znacie jeszcze bardziej glupszy kraj ??

Z tego co widze to w USA glupota ludzi jak i urzednikow siega zenit

Ukryta Zawartość

Tysk tylu wyborcom napluł w twarz,(obiecanki wyborcze)dalej "rządzi"i dzieli a do tego nic sobie z tego faktu nie robi a zobacz ilu dalej go popiera(razem z tobą)...ślepi czy cuś?

Personalnie kogoś opluł? Leć z tym do gazet, będą wdzięczne a i Ty zarobisz parę groszy.

Ukryta Zawartość

Znacie jeszcze bardziej glupszy kraj ??

Z tego co widze to w USA glupota ludzi jak i urzednikow siega zenit

Czy aby tylko tam?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Myśle sobie melbik,ze ty pierwszy powinieneś polecieć do gazet i zarobić...ja się już wybudowałem.

To gratuluję. A z czym konkretnie mam lecieć do gazet? Może na bramę wjazdową zarobię.

mlb <- Przepraszam za nocny atak personalny. Zapedzilem sie i to nie bylo zachowanie zgodne z wlasciwym dla mnie standardem poziomu dyskusji. Nie moge odwolac jednak slow dotyczacych sprawy TLC, albowiem jestem przekonany, iz napisalem prawde. Forum sledze dosc dokladnie od lat i ta sprawa dobrze zapadla mi w pamiec. Pamietam nawet przedmiotowa aukcje na allegro i zamieszczone tam zdjecia, ktore zostaly uzyte przez jednego z "userow". Oczywiscie nie jestem w stanie tego udowodnic, bowiem zamierzchle archiwa audiostereo nie sa dostepne - brakuje starych watkow. Jakkolwiek jednak by nie bylo, przepraszam za wyciaganie sprawy po latach. To bylo niegodne i nie powinno bylo byc uzywane jako argument w dyskusji. Jesli jednak postanowisz mnie zbanowac - trudno.

Ja ze swej strony przepraszam wszystkich tych użytkowników/wyborców, którzy poczuli się urażeni, atakowaniem przez moją skromną osobę, ich idoli.

Przepraszam.

Nie mogę jednak pozostać obojętny na zjawiska, które nie licują z powagą urzędów jakie owi Wasi idole dzierżą i wewnętrzna uczciwość wrodzona, nie pozwala mi na obojętność.

Manipulacja treścią programu, nadanego w dniu wczorajszym w TVP1 "mam inne zdanie", jest takim właśnie elementem, które nie sposób przemilczeć.

Manipulacja polegała na tym, że nie pozwolono dziennikarzom prowadzącym audycję, na swobodę i wycofano się z mówienia o przestępstwach korupcyjnych polegających na kupowaniu głosów wyborczych w Wałbrzychu.

Program dotyczył korupcji w Polsce, przekaz był skandaliczny, na szczęście konkluzja wyszła jeszcze jako tako, mianowicie że korupcja jest lecz nie ma winnych, nikt za nią nie odpowiada.

Odpolitycznione media zdały egzamin, są uczciwe i neutralne, wg.PO.W portalu Salon 24 jest notka na ten temat-dla zainteresowanych-polecam

Pozdrawiam.

mlb <- Przepraszam za nocny atak personalny. Zapedzilem sie i to nie bylo zachowanie zgodne z wlasciwym dla mnie standardem poziomu dyskusji. Nie moge odwolac jednak slow dotyczacych sprawy TLC, albowiem jestem przekonany, iz napisalem prawde.

Przeprosiny przyjęte. Nie napisałeś prawdy - te kolumny faktycznie kiedyś posiadałem, ale ich nie sprzedawałem. Kupiłem je właśnie od człowieka z którym mnie mylnie kojarzysz, który je na tym forum wychwalał. Tyle mam do powiedzenia, resztę można odnaleźć w starych wpisach. Tzn. rzeczywiście tę parę którą posiadałem - ostatecznie sprzedałem, ale nie poprzez forum, tylko komuś znajomemu - gra na nich do tej pory.

Pozostałych przepraszam za OT, ale ten wątek to chyba właściwe miejsce na takie wyjaśnienia.

do "asow" sie nie zaliczam,jednak praktycznym poziomem wiedzy na temat funkcjonowania gospodarki przewyzszam pod tym wzgledem 99% uczestnikow tego forum.

do "asow" sie nie zaliczam,jednak praktycznym poziomem wiedzy na temat funkcjonowania gospodarki przewyzszam pod tym wzgledem 99% uczestnikow tego forum.

No popatrz a na banalnie proste pytanie nie umiesz odpowiedzieć.

No popatrz a na banalnie proste pytanie nie umiesz odpowiedzieć.

a jakie zadales pytanie?

i nie goraczkuj sie ,najwyzej zabiora Ci to co masz wziete na kredyt,jak w niedalekiej perspektywie dostaniesz w pracy propozycje "nie do odrzucenia".

dzieci do mamy,a sam pod most.

moze wroci Ci logiczne myslenie,i instynkt samozachowawczy.

bedziesz znal odpowiedzi na pytania ,ktore Cie nurtuja.

a jakie zadales pytanie?

i nie goraczkuj sie ,najwyzej zabiora Ci to co masz wziete na kredyt,jak w niedalekiej perspektywie dostaniesz w pracy propozycje "nie do odrzucenia".

dzieci do mamy,a sam pod most.

moze wroci Ci logiczne myslenie,i instynkt samozachowawczy.

bedziesz znal odpowiedzi na pytania ,ktore Cie nurtuja.

No, teraz sam widzisz, jak wygląda twoja "wiedza".

Jak znowu będziesz chciał błysnąć, to najpierw sobie przypomnij ten wpis.

Może unikniesz kolejnego obciachu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.