Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Filut,mnie twój pomysł się podoba.Zmieniłbym tylko wysokość muru...mogą się wydostać.10 metrów.

No tak, jakby pod murem stanął Dorn a na nim Poncyliusz, to po nich można by się wdrapać.

Racja, 10 m dla spokoju ludzi.

.... Za nasze podatki oczywiście, bo przecież te szmaty same na siebie nie zarobią. I tak wyjdzie 1000 razy taniej niż dziś.

Tylko ktoś te " szmaty" wybrał i znów je ktoś wybierze..

To nie kondominium rusko-szwabskie ich nam przywiezie w teczce

TO MY!

No toż przecież sam prezes jest sobie winny. Prawomyślna, poprawna wypowiedź pana Hołdysa świadczy o nienawistniczym charakterze Kaczyńskiego. Zaś Hołdys należy oczywiście do ludzi, którzy łączą. I w imię tych jednoczących wysiłków przywódcę drugiej partii w sejmie (za którym stoi trochę wyborców, takich zupełnie nieważnych podludzi) nazywa ch...

Wykropkuję, bo tu nie tak kulturalne media jak te, w których zamieszcza pan Hołdys.

Jest taka atmosfera przyzwolenia, żeby z ludźmi spoza układu nocnej zmiany walczyć wibratorami, ch..jami itp. I tak się powie, że to właśnie ludzie z kręgów PIS są wulgarni i prostaccy, a ci co z nimi wojują jak Hołdys są cacy. Język tych ostatnich jest przejawem artystycznej wyższości, splendorem inteligenckiego nonkonformizmu (który może być zaduszony przez ten kaczy ciasny ciemnogród).

Jarosław Magdalenkowy wszak współtworzył ten nowy porządek.

Współtworzyli go wszyscy, którzy byli przy władzy.

Tylko jedni byli po innej stronie, i rózny ilościowo był udział.

To jest kwestia proporcji a takie prostackie wrzucanie wszystkich do jednego wora (twoimi avatarkowymi widłami), to tylko wulgarne rozmywanie prawdy.

Tak się robi poprawną politykę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

generalnie rzeczy trzeba nazywać po imieniu

Tak cham od rzucania mięsem to cham, choćby był szarpidrutem i pisywał w kolorowym tygodniku.

Ukryta Zawartość

Przecież to normalna próba wygrania sobie przywilejów, uznania, poprzez litość. Chłopaki dążą do tego, by jacyś poplecznicy "Ruchu odnowy im. J, kaczyńskiego" dostali gdzieś w pysk i można było pokazać, jak bardzo są przesladowani i biedni. Nie to, co kiedyś prawdziwa opozycja w komunie, co to w więźniach grywała sobie w szachy z funkcjonariuszami SB...

Ukryta Zawartość

Bez komentarza

Ukryta Zawartość

Pieniądze, jak i na opłacanie tych wandali, tak i na naprawę idą z państwowej, czyli naszej kasy. Pewno jakieś dziecko nie dostanie leków niezbędnych do leczenia...

No, ale jak można chcieć dzieci wydziedziczać z powodu braku "prawdziwej polskości' u nich, to lekarswa też mozna nie dać.

Przecież to ten nawiedzony Wielki Strateg razem z wielkim Donkiem napędzają tą wzajemną nienawiść a dla tych durni to woda na młyn.

Utrzymanie sie przy władzy za wszelką cene z jednej strony a dążenie do niej z drugiej doprowadza do takiej polaryzacji.

Filut jaro_747 to wy macie młyn? modrzew splendit isolation to niby górnie brzmi, ale to volta w rzeczywistości bardziej prostacka niż standardowe dowalanie w prezesa.

No, ale jak można chcieć dzieci wydziedziczać z powodu braku "prawdziwej polskości' u nich, to lekarswa też mozna nie dać.

Czyli widzę, że już znalazłeś winnego, bez śledztwa. No i po co utrzymywać tą policję, jak wysraczy jar1a zapytać via net/audiostereło. To mohery, zresztą taki Jaro_747 z właściwą sobie lotnością umysłu wywiódł, że tablice w Smoleńsku to też ludzie prezesa buchneli, moherowe.

Rozwalanie nagrobków jest nierzadkim zdarzeniem niestety, ale nie takim znów ważnym. Czynią to najczęściej sataniści, czyli jakby "wasi".

No ale nie o to chodzi- wam chodzi o to, że czujecie się nieswojo po innych okołożałobnych zdarzeniach ostatnich dni. Tak więc i dobrze, że jacyś wandale i teraz nie zapomnieli o grobach. Wszak zawsze można z tych rozwalonych nagrobków wywieść jakiegoś kozła ofiarnego:

Winni są ci- co oczywiście powszechnym pis'owym obyczajem "chcą dzieci wydziedziczać". W zasadzie można by w tej słusznie poprawnej nieuchronnej konsekwencji doprowadzić winę do "prezesa".

Zachowując w dyskretnym milczeniu bytowo cenowe bolączki naszej codzienności. Nie mówiąc już o zbytku pamięci o jakiś- zupełnie śmiesznie nieważnych- panach Miro Rycho Zdzicho i ich fumflu Schetynie, którzy słusznie zaznają dostatku w spokoju, jako zadośćuczynienie za krzywdy ze strony jedynych upierdliwych nosicieli zła spod znaku Jarusia.

Horście, nawet te kilka aktywnych nicków nie zagada prawdy ani nikogo normalnego nie przekona.

Nie ma znaczenie, kto to zrobił. Liczy sie przyczyna. A przyczyną jest napędzanie nienawiści i dzielenie ludzi na Wy I MY, które to tu, od samego początku czynisz. To się nazywa zwykłym szerzeniem nienawiści.

Dlatego będziesz się smażył w piekle :)

Razem zresztą z prezesem i o. dyrektorem.

I tak, masz rację. Czuję się nieswojo po tych 'uroczystościach' - tak jakbym zobaczył gówno pośrodku pokoju wracając do domu ze spaceru.

Jaro_747 z właściwą sobie lotnością umysłu wywiódł, że tablice w Smoleńsku to też ludzie prezesa buchneli, moherowe.

Kolejny dowód na to, że część kolegów ma poważne problemy ze zrozumieniem słowa pisanego. Chyba, że tradycyjnie kłamią w żywe oczy.

Jestem Europejczykiem.

No ale nie o to chodzi- wam chodzi o to, że czujecie się nieswojo po innych okołożałobnych zdarzeniach ostatnich dni.

O, następny co przyswoił sobie "debilny koncept" czytania w myślach i snucia przepowiedni.

Filut:

<>O, następny co przyswoił sobie "debilny koncept" czytania w myślach i snucia przepowiedni.

Zabraniasz myśleć. Czytaj GP.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zabraniasz myśleć. Czytaj GP.

I tym się różnimy Yunnan, że ja nie zabraniam lecz zachęcam wręcz do myślenia. Bezskutecznie jak widać.

Chcesz myśleć? Używaj mózgu zamiast GP.

Filut, nie zachęcaj. Po prostu zacznij.

Zaraz poczujesz się lepiej.

Minie Ci ochota na pyskówki.

Do tej pory nie wiem, co karze Ci natychmiast pisać, zamiast chwilę zastanowić sie nad rzeczywistością?

Np.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ja się tak zastanawiam, jak prezes wykorkuje, a tryb jego pracy wskazuje,ze może to się zdarzyć zupełnie niedługo, to kto przejmie schedę, po jarkaczu? może Brużdziński- z taką mową i wyglądem moim zdaniem pasuje.

Filut, nie zachęcaj. Po prostu zacznij.

Zaraz poczujesz się lepiej.

Minie Ci ochota na pyskówki.

Do tej pory nie wiem, co karze Ci natychmiast pisać, zamiast chwilę zastanowić sie nad rzeczywistością?

Np.

Do tej pory nie wiem, co karze Ci natychmiast pisać żeby się do mnie przypierdalać.

Filut:

<Do tej pory nie wiem, co karze Ci natychmiast pisać żeby się do mnie przypierdalać. >

Też sie zastanawiam. Chyba to, że wszystko Cię wk***ia.

Chcę Ci pomóc.

A nad rzeczywistością już się zastanowiłem widząc to:

Ukryta Zawartość

post-17911-0-37719100-1302638674_thumb.jpg

post-17911-0-29727900-1302638730_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A nad zastępcą Tuska zastanawiałeś się? I co Ci wyszło? Niesiołowski?

Niesiołowski?Zagryzą się w trzy dni z Wielkim Strategiem a z Bruździńskim w dzień...jeden dzień.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.