Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

modrzew47

Jak ja się nie znam na sprzęcie, to znaczy że nikt się nie zna.

Niemiecki sprzęt nadaje się do wszystkiego tylko nie jestem pewien czy do słuchania, słychać to było na AS 2010, gdzie grały flagi MBL, Burmester.

Zdejmij sobie te koraliki z kabli i posłuchaj muzyki na Dynaudio.

/Chyba się nie mylę, że masz kable gł z koralikami?/

747 zdaje się popierać polski przemysł(jesteśmy największym producentem AGD), jeśli chodzi o audio to może gruzińskie?

Dlaczego Krzysztof Włodarczyk próbował się zabić?

Przecież w Polsce jest tak dobrze, a Europa to najlepsze miejsce na Ziemi wg D.Tuska i Jego grzmotu podczas wystąpienia w parlamencie europejskim.

Tusek większy jest to i kłamstewek więcej się mieści, a dokoła pewnie tylko aureola z g...o prawdy.

Prezes jest mniejszy ale za to bardziej aerodynamiczny.

Tusk jest skończony.

jak to mowia kurdupel- wszystko w jednym.jak masc na porost, na lupiez i na siwizne.jednoczesnie.

modrzewku i na krola polski..zapomniales.

za jezuska.

muls

Po tym jak odkryłeś swoje karty, to nie chowaj się już czy jus.

OK?

niestety za mało w kurduplu miejsca na prawdę.Dobrze radzę wybierz większego.

za wygraną kupię forum i zostaniesz moderatorem....wszystko w trosce o twoje zdrowie.

Czas na odważne decyzje.

PO - potrzebujemy jeszcze jednej kadencji.

A następnie jeszcze jednej.

I jeszcze jednego prezydenta.

I jeszcze większość w sejmie i senacie.

I szefów wszystkich instytucji publicznych i nie tylko.

I prezydentów miast oraz marszałków województw.

I wójtów oraz burmistrzów, sołtysów i urzędników.

I posłów do parlamentu europejskiego.

I ................

Jak już to wszystko nam dacie drodzy Wyborcy, wtedy wprowadzimy niezbędne reformy, czyli wyrzucimy wszystkich i zatrudnimy na nowo swoich, tak ich zabezpieczając, żeby nikt nie mógł ich zwolnić bez odszkodowania, w takiej wysokości żeby opuściła ich na to ochota.

Popierajcie PO, aby wszystkim żyło się lepiej, dajcie nam kolejną kadencję, nie macie wyjścia, jak my nie wygramy, to wiecie kto wygra?

Rafał Dutkiewicz, o ile go nie wykończą nasze służby.

I wiecie co wtedy się stanie?

Może być porządek w senacie, a czy Wy zniesiecie porządek?

Nie dacie rady, nie wytrzymacie tego, porządek, dyscyplina, odpowiedzialność, bogactwo innych, sąsiadów, wrogów, wytrzymacie to?

Nie ryzykujcie lepiej, nie radzę, głosujcie lepiej na nas, nas już znacie, niczym Was nie zaskoczymy, jesteśmy w 100% przewidywalni, co zrobimy a co nie.

Niech żyje PO

PO to partia miłości, szacunku, wolności, możliwości bogacenia się.

Niech żyje Donald Tusk, nasz niekwestionowany lider, autorytet, na nim opiera się nasza potęga, niech żyje.

Niech żyje nasz patron Prezydent III Rzeczypospolitej Bronisław Komorowski, niech żyje, podziękujmy mu za wysiłek, jaki wkłada w utrzymywanie nas na czele sondaży, na czele poparcia społecznego, utrzymuje On nas w głównym nurcie, podziękujmy mu za to, jest wielki.

Wygramy, zwyciężymy, damy radę, dziękuję Wam.

747

Napisałeś sprzęt AGD a więc ci odpisuje jeszcze raz,na sprzęcie AGD się nie znasz.Jak nie znasz skrótu to rozszyfrowuje-Artykuły Gospodarstwa Domowego-AGD tzn.Pralki,lodówki,piekarniki,zmywarki itd.Niemcy i firmy,które wymieniłem to ZNAK JAKOŚCI i PRESTIŻ.

Jejku,numerek Diablo ma rodzinne problemy i nie mieszaj go do polityki.

Tak. AGD rozumiane jako art. gospodarstwa domowego typu pralki, lodówki, maszynki, roboty, to zgoda, ale dla mnie HE to również AGD.

Niemcy jak chcą coś zbudować żeby jakoś grało, to bez elementów z importu mogą sobie pogwizdać.

Mają parki maszynowe, więc mogą zbudować piękne obudowy każdego typu, ale to jeszcze nie hi end.

Robią tylko to, co każdy by zrobił mając ich potencjał i możliwości, nie wysilają się.

ale to jus ...zona.numerek.

płemier przegra wybory numerek i swiat pobiegnie dalej.a płemier rozdziawi gembe ze zdziwienia.

jak płemieł padnie to pudziesz na wycug do kurdupla mulsie, psiakość!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

muls

Przypominam Ci, że zostałeś dziś zdemaskowany, każdy może poczytać sobie co masz do powiedzenia i jak odpowiadasz w normalnym języku.

Dlatego, kompromitujesz się kiedy powracasz do slangu, który ma za zadanie, osłonę istoty Twojego podejścia do problemów.

Naprawdę komicznie to wygląda.

Straciłeś całą swoją pozycję, jaką wypracowałeś przez czas obecności na forum.

Współczuję Ci.

numerek wlasciwa bedzie...cipcipcip.masz szanse zajac te pozycje.Szanse...numerek.staraj sie.

ale tez przypominaj mi zebym starał sie..tez.

odpowiadam w normalnym numerek bo jem prochy i popadlem w głebokom....melancholie.

To już nie działa muls.

Jeszcze raz, przykro mi, ale nie przejmuj się.

Minie trochę czasu i wszyscy zapomną, dziś informacja żyje tylko jeden dzień.

Zbyszek nawywijał w Parlamencie Euro kiedy Dronald Trusk wciskał swoje kity międzynarodowemu towarzystwu, na co reakcja była taka jak widzieliśmy i dzisiaj już nikt tego nie pamięta.

Za jakiś czas, znowu będziesz mógł okraszać swoje wysiłki intelektualne, wielobarwną tęczą swojego slangu i znajdziesz takich, którzy dadzą się nabrać.

Wredny. Myślę, że to dobre słowo.

Wredny, bo rodziny ofiar powinny raport poznać trochę wcześniej, ale jak pisałem kiedyś, Tusk za co się nie weźmie to spieprzy, jaką decyzję nie podejmie to kulą w płot. Nałęcz mówił nawet, że z tymi rodzinami Tusk przesadził.

mlb

Pomóż, bo wykruszyli mi się dyskutanci ze swoimi "argumentami".

Nie będę piał sam do siebie.

To już nie działa muls.

Jeszcze raz, przykro mi, ale nie przejmuj się.

Minie trochę czasu i wszyscy zapomną, dziś informacja żyje tylko jeden dzień.

Zbyszek nawywijał w Parlamencie Euro kiedy Dronald Trusk wciskał swoje kity międzynarodowemu towarzystwu, na co reakcja była taka jak widzieliśmy i dzisiaj już nikt tego nie pamięta.

Co ty 747 pierdzielisz??? Reakcja Europarlamentu na przemówienie Tuska była nadzwyczaj pozytywna. I nie twierdzę tego na podstawie oglądania naszej telewizji tylko BBC. Jeżeli chodzi ci o tych kilku oszołomów to Farage wywijał już lepsze fikołki, on tak ma - nic mu się nie podoba. O debilizmach Zbysia nawet nie warto wspominać.

Jestem Europejczykiem.

numerek wlasciwa bedzie...cipcipcip.masz szanse zajac te pozycje.Szanse...numerek.staraj sie.

ale tez przypominaj mi zebym starał sie..tez.

odpowiadam w normalnym numerek bo jem prochy i popadlem w głebokom....melancholie.

A co to mlusk,odstawiłeś szalej..dla prochów?Czyje to som...te prochy?

To nie som przypadkiem prochy..z krypty na Wawelu?

Bo to by wiele wyjaśniało,oj niedobrze jezd...z tobą.Zostałeś zdemajskowany jeszce przez numerka.

Jaro

Kto tu pierdzieli?

Debilizmy to pojawiły się po wystąpieniu Zbyszka.

W formie pokazał się Twój przyjaciel od całowania Ziemi Świętej.

Przejrzał nagle na oczy miś Kamiński i wyeksportował swój obciach.

Tusk przemknął niezauważony, dziś kiedy otwarcie w TV mówi się że nie ma żadnej unii europejskiej tylko wszystko to służy dwóm krajom Niemcom i Francji, kiedy pokazuje się fakt, że projekt unijny nie trzyma się kupy od strony ekonomicznej, że jest to polityczny na siłę utrzymywany koncept, po tym wszystkim kiedy ustawia się kolejka państw do upadłości i niewypłacalności, kiedy okazuje się że o upadku Grecji eksperci wiedzieli od wielu lat, tak to nie pomyłka od wielu lat, po tym wszystkim słowa Tuska o najlepszym miejscu na Ziemi do zamieszkania trącą, sam nie wiem czym, bo ten człowiek jest tak skompromitowany, że dawno zniknęła skala i możliwości językowe, aby ktokolwiek potrafił to wyrazić słowem.

747

Czy te idiotyzmy ,które wypisujesz to znowu żona Ci podyktowała?Może lepiej aby poszła do kuchni!

To jest tak głupie,że niewarte merytorycznej polemiki.

Nie karm trolla, nie piszmy nic, to się w końcu zamknie.

Nasz lubi nawet sam do siebie pisać.

Kilka dni temu oglądałem ponownie "Nagi lunch" więc wydaje mi się, że numerek albo bierze proszek na karaluchy albo to czarne ścierwo z parecznika. Żeby tylko żony przypadkiem nie zastrzelił!

Jestem Europejczykiem.

A co to niby ma być za wiedza tajemna o tej Grecji?To wszyscy wiedzieli,przecież to lenie najwięksi.Piniendze brali i dzielili,kozy pooddawali i sie zawaliło.Biurokratów u nich jeszce więcej niż u nas i do tego praży...niemiłosiernie.Portugalia podobnie itd.poprzewracajom się i bendzie spokój.Tusek też powinien jak najwięcej nabrać...jak dajom.

Nasz lubi nawet sam do siebie pisać.

Kilka dni temu oglądałem ponownie "Nagi lunch" więc wydaje mi się, że numerek albo bierze proszek na karaluchy albo to czarne ścierwo z parecznika. Żeby tylko żony przypadkiem nie zastrzelił!

To oni oba z mulsem som na prochach?Muls mówi,że tyż wciąga.

Chyba rózne bierą te...prochy.

Jaro

Jest zamach w Norwegii.

USA zadeklarowały pomoc.

Była katastrofa smoleńska.

USA jako NATO zadeklarowało pomoc, USA zresztą deklarowało pomoc wielokrotnie, tylko Wasz rząd tą pomoc odrzucił, a to co otrzymał czyli zdjęcia satelitarne "zaginęły" w ABW.

Gdy ktoś posiadający inteligencje zestawi te fakty, zorientuje się co się tu nad Wisłą wyczynia.

Przytłaczająca ilość osób piszących tu, jest niestety tej właściwości pozbawiona.

Żegnam Państwa.

P.S.

Doczekacie się jeszcze nie jednej zmaterializowanej "bredni"

Na ten moment poczekajcie sobie na brednie Millera, sędziego we własnej sprawie.

Miłych snów.

"Mężczyzna, zatrzymany po dwóch piątkowych atakach w Norwegii, w których zginęło co najmniej 17 ludzi, ma powiązania z radykalną prawicą - poinformowała norweska telewizja TV2, która nie ujawniła źródeł tej informacji.

Według TV2 policja przeszukuje mieszkanie mężczyzny w zachodniej części Oslo. Zatrzymany to 32-letni obywatel Norwegii - podały wcześniej norweskie władze.

Anonimowy przedstawiciel policji powiedział z kolei agencji AP, że zatrzymany mężczyzna nie ma raczej powiązań z islamskimi organizacjami terrorystycznymi. Informator ten ocenił w rozmowie z amerykańską agencją, że piątkowe ataki bardziej przypominały zamach terrorystyczny na budynek federalny w Oklahoma City z 1995 roku, za którym stali amerykańscy terroryści, niż zamachy 11 września 2001 roku, przeprowadzone przez islamskich radykałów."

Głupio by było... Tyle wydanych oświadczeń psu w d...

Proponuje wysłać im do pomocy Macierewicza. Najlepiej rządowym Tupolewem.

Jestem Europejczykiem.

Sprawca strzelaniny zastrzelil juz ok. 80 osob! (Jestem w szoku)

Byl on oczywiscie rodowitym Norwegiem a nie muzulmaninem.

No i minol mit ze na swiecie sa panstwa w ktorych mozesz czuc sie bezpiecznie :(

Pojedziesz do najbogatszego, najspokojniejszego panstwa, poplyniesz sobie na jakas spokojna wysepke a tam zastrzeli cie jakis idiota ktory wychowal sie na grach komputerowych i wydaje mu sie ze jego poglady polityczne sa wlasciwe.

Dlaczego Krzysztof Włodarczyk próbował się zabić? Przecież w Polsce jest tak dobrze, a Europa to najlepsze miejsce na Ziemi wg

podobno Tusk prubóje zabic wlodarczyka za pomocom zony jego.Po smierci wlodarczyka bedziemy mieli drugom irlandie.to była ostatnia ..prreszkoda.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.