Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

urobiona papka wyborcza trafia wprost do przytępionego,przygłupawego wyborcy który cieszy się jak to jesteśmy 2 krajem w Europie pod względem rozwoju,demokracja kwitnie w mediach.a partia rządząca łączy się z narodem niczym PZPR. ha ha ha.

Po kolejnych przerżnietych wyborach Prezes wyprowadzi lud PiSowski do Wolski.

Co to będzie, Co to będzie...najlepiej może żeby te 40% z 40% głosujących zostało w kraju i jeden Jaro_747. Tylko co to będzie jak i oni się obudzą oprócz jednego Jaro_747.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Honor, to fundament, na którym można zbudować pomyślność kraju.Tylko J.Kaczyński ma do swojej dyspozycji tą cechę, dlatego jest znienawidzony, gdyż nie skundlił się jak jego przytłaczająca większość "konkurentów", konkurentów tylko z nazwy, bo w rzeczywistości to śmiertelni wrogowie.

Pobożne życzenia.

Ale to nie koncert życzeń.

Tylko Prezes może nas zbawić ode złego.

Nie bluźnij, wystarczy, że sympatyczny Donald przemalowuje czarne na biało i wmawia, że jest żółte.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie bluźnij, wystarczy, że sympatyczny Donald przemalowuje czarne na biało i wmawia, że jest żółte.

Nie bluźnij? A co, Prezes jest Bogiem?

A tak na marginesie - który to polityk jest specjalistą od kolorów?

Jestem Europejczykiem.

Pobożne życzenia, ale to niestety nie koncert życzeń.

Prezes wykonywał tylko takie ruchy w polityce, jakie nakazywała określona sytuacja, a ta była zawsze wynikiem działań ludzi, o złamanych kręgosłupach moralnych, bezwzględnie dążących do pokonania przeciwnika politycznego, wyeliminowania go.

Obecnie również takie postępowanie jest prowadzone wobec J.Kaczyńskiego, Zbyszka Ziobrę, A.Macierewicza.

Ciąganie po sądach, 11 godzin przesłuchanie, komisje śledcze szukające haków, oskarżające za "atmosferę", cyniczne oskarżanie za wymyślone przewinienia nigdzie nie potwierdzone, wyrokiem nawet ubeckiego sądu, to są działania tych, którzy mają czelność jeszcze oczekiwać aby na takie chwyty prezes J.Kaczyński zachowywał się jak kto?Jak potulny baranek?

Wolne żarty.

Żal mi Was Koledzy, że nie macie w sobie wartości, do których możecie bez wyrzutów sumienia się odwołać, chcąc kogoś skrytykować.

Swoim opisem, przez Was pojmowanej rzeczywistości, dajecie dowód i powody do bezpodstawności Waszych "oskarżeń"

Żeby wymagać coś od drugiej strony, najpierw trzeba być samemu w porządku.

Dlaczego media nie atakują wściekle Donalda Tuska?

Masz Filut na ten temat rzetelną odpowiedź?

Nie ma ku temu powodów?

Przecież jego ludzie "dali znać Cimoszewiczowi" gdzie jest jego miejsce.

Przecież za państwowe pieniądze "kupił" Arłukowicza.

Przecież ......................i tak można do rana.

Żenada.

Chyba się pierdyknąłeś z lekka.

Tę papkę (żenada) to ci kazano zaprezentować w twoim Pierdzinowie.

Tu musisz się bardziej postarać i sięgnąć po gotowce z innego segregatora.

Nie bluźnij? A co, Prezes jest Bogiem?

A tak na marginesie - który to polityk jest specjalistą od kolorów?

Tylko Prezes może nas zbawić ode złego.

1. Ty mu przypisujesz nie ja ;)

2. Od takich kontrastów ostatnio miszczem jest Donald i jego świta.

Ani nikt mi nic nie kazał, ani nic nie muszę, ani nie ma żadnych segregatorów, Kolego Filut.

Wyczytałem w mediach elektronicznych, że debatowano o sukcesach rządu w studiu Polsatu, ale nie wiem dlaczego Tusk zabronił wpuścić do studia swojego kumpla biznesmena, J.Palikota?

Tyle zawdzięcza, tak zohydził Kaczyńskich Palikot, takie zasługi dla "salonu", dla PO, dla samego D.Tuska, a teraz taki kop w .......

Powinien biznesmen pozwać D.Tuska w trybie wyborczym, za zamykanie ust opozycji.

Wyczytałem w mediach elektronicznych, że debatowano o sukcesach rządu w studiu Polsatu, ale nie wiem dlaczego Tusk zabronił wpuścić do studia swojego kumpla biznesmena, J.Palikota?

Tyle zawdzięcza, tak zohydził Kaczyńskich Palikot, takie zasługi dla "salonu", dla PO, dla samego D.Tuska, a teraz taki kop w .......

Powinien biznesmen pozwać D.Tuska w trybie wyborczym, za zamykanie ust opozycji.

Prezes zadzwonił do Tuska z serdeczną prośbą ponieważ kilka godzin wcześniej Palikota nie wpuszczono do PiSSowskich kazamatów. Tak się Hofman z resztą przydupasów wystraszył Sztukmistrza z Lublina że zamknęli sie w środku i udawali że ich nie ma.

Jestem Europejczykiem.

Nie wiem czego J.Palikot oczekiwał od PiS, wiedział co zrobił, jak jątrzył, jak grał teatr, jak spieprzył poziom debaty publicznej w Polsce, przecież ten rynsztok to jemu zawdzięczamy, na nim wychowali się tacy uczestnicy jak Filut, to J.Palikot przecierał szlaki, to praprzyczyna niezliczonych szkód jakie wyrządził D.Tusk Polsce, to największa porażka D.Tuska, wprowadzenie J.Palikota, dołączenie do tego chóru S.Niesiołowskiego zapisze się czarnymi literami w historii tego okresu.

Żenada.

Nowoczesny europejczyk D.Tusk i J.Palikot.

Kadrowcy IIIRP, wysłannicy układu do robienia zadymy w życiu publicznym.

Pośmiewisko.

Bredzisz. Pionierem był niejaki A. Lepper który stwierdził w Sejmie że Wersalu już tu nie będzie. I słowa dotrzymał w odróżnieniu od Prezesa któremu najpierw śmierdział ale szybko przestał gdy okazał się potrzebny do utworzenia większości.

Jestem Europejczykiem.

No nie wiem, Wersal skończył się (jeśli w ogóle kiedyś był) m.in. za sprawa dzisiejszych koalicjantów panów T i P pewnej nocy.

Ani nikt mi nic nie kazał, ani nic nie muszę, ani nie ma żadnych segregatorów, Kolego Filut.

Widziałem w telewizji jak "dostojnicy" PiS zapraszają na debaty w specjalnie przygotowanym u siebie Centrum Programowym PiS. Przyświecać miała zasada wyartykułowana Hofmanem - albo na naszych warunkach albo wcale.

Widziałem, że przyszedł Palikot a szczyle z PiSu zamknęli drzwi i schowali się przed nim. Tchórze. Gdyby byli bardziej rozgarnięci mogli by wcześniej przedstawić oficjalnie listę tych polityków, z którymi rozmawiać nie będą. Po wcześniejszej kuriozalnej zapowiedzi Hofmana miało by to już mniej idiotyczny wydźwięk bo do takich głupich fikołków prezes i jego partia przyzwyczajają opinię publiczną od lat.

Zauważam jaskrawe, bliźniacze wręcz podobieństwo w małpowaniu takich zachowań u kolegi 747, kiedy to pisze coś bezmyślnie i nie zna znaczenia słów ani sformułowań, których użył. W sytuacji, kiedy jest proszony o uzasadnienie, rozwinięcie tego co napisał, udaje, że nie napisał i zamyka się za drzwiami swojego Centrum Mózgowego 747. Jedyny postęp jaki da się zauważyć w takim zachowaniu, to zwyżkujący poziom hipokryzji tak charakterystyczny również dla prezesa formacji, której nieudolnym piewcą stara się tu być.

Wiadomo, że polityka to gnój, a przedstawianie szmaciarstwa jako honorowego kryształu w sposób tępy i bezrozumny jak to ma w zwyczaju czynić wzmiankowany kolega budzi wręcz politowanie.

Z Palikotem nigdy nie rozmawiali i tylko baran mógł przypuszczać że to się zmieni-zresztą tego był też pewien Palikot.

Nie ma dziś niezależnych mediów, a przykład ostatniej debaty D.T-J.K to kpina gdy TVN zaprosiła młodzieżówkę PO która przekrzykiwała J.K.

PO niczym przewodnia partia(jak z czasów PZPR) pompuje propagandę o swoich sukcesach - i jak widać ma słuchaczy.

Wczoraj słuchałem rozmowy z Janem Wróblem który drapiąc się w głowę stwierdził, że nie rozumie strategii PiS unikania debat. Stwierdził też, że Kaczyńskiemu chyba coś się pomyliło skoro chce dyktować warunki.

Jestem Europejczykiem.

Filut

Nie chce mi się odpowiadać na Twoje wynurzenia.

Nie dostałem odpowiedzi od Kolegów z forum, kto wygrał wczorajszą debatę?

Zaniemówiliście?

Wczoraj słuchałem rozmowy z Janem Wróblem który drapiąc się w głowę stwierdził, że nie rozumie strategii PiS unikania debat. Stwierdził też, że Kaczyńskiemu chyba coś się pomyliło skoro chce dyktować warunki.

Wielu ludzi, wielu rzeczy nie rozumie.

Ja i moja żona rozumiemy.

Z Palikotem nigdy nie rozmawiali i tylko baran mógł przypuszczać że to się zmieni-zresztą tego był też pewien Palikot.

Nie ma dziś niezależnych mediów, a przykład ostatniej debaty D.T-J.K to kpina gdy TVN zaprosiła młodzieżówkę PO która przekrzykiwała J.K.

W ten sposób wygrał Palikot bo pokazał, że propagandziści PiS nie mają jaj.

Co do debaty - czyżby z powodu traumy Prezesa związanej z wcześniejszymi porażkami postanowił nie występować w żadnej debacie?

Jestem Europejczykiem.

Nie dostałem odpowiedzi od Kolegów z forum, kto wygrał wczorajszą debatę?

Zaniemówiliście?

Koledzy właśnie ci odpowiedzieli.

Tak samo jak ty im.

Rozumiesz, z żoną?

Wszystkie media są przejęte przez reżim Tuska, występowanie w nich, poza poprawną koniecznością, nie jest potrzebne J.Kaczyńskiemu ani PiS.

Kto kazał D.Tuskowi zawłaszczyć całą przestrzeń publiczną?

Gdzie w jakim jedynym w Europie medium wypowiedział się B.Obama?

W tym samym medium wypowiada się od czasu do czasu J.Kaczyński, to wystarczy.

Każdy, kto ma słuch, może obejrzeć konwencję wyborczą, kupić czasopismo prawicowe, posłuchać rozgłośni katolickiej, obejrzeć TV Trwam, to wystarczy.

Za komuny nie było nawet takiego luxusu i 10 mln ludzi należało do Solidarności, a wraz z rodzinami daje to ogromną liczbę popierającą kiedyś przemiany.

Szanowni państwo

Pamiętamy o Smoleńsku.

Proszę państwa

Katastrof było więcej.

Polacy nie pozwolą się traktować niegodnie.

Mamy podporządkowanie POLSKI, ROSJI Putina.

Garstka ludzi korzysta z luxusu.

Niekompetencja rządu jaki mamy zagraża polskiemu rozwojowi.

Polacy mają marzenia. O prawdzie, o silnej Polsce, nie klęczącej przed silniejszymi.

Polacy nie chcą rządu, który ciągle mówi że nic nie może, że za nic nie odpowiada.

Marzenia Polaków mogą się spełnić, marzenia muszą się spełnić.

Nie ma biednych państw czy krajów, są tylko źle rządzone.

Potrzeba więcej gospodarności.

Marzenia Polaków się spełnią, zwyciężymy.

Rząd Prawa i Sprawiedliwości zaspokoi ich aspiracje.

Przed nami praca dla zwycięstwa, dla Polaków, zasługują na to.

Dziękuję.

Żegnam.

Szanowni państwo

Pamiętamy o Smoleńsku.

Proszę państwa

Katastrof było więcej.

Polacy nie pozwolą się traktować niegodnie.

Mamy podporządkowanie POLSKI, ROSJI Putina.

Garstka ludzi korzysta z luxusu.

Niekompetencja rządu jaki mamy zagraża polskiemu rozwojowi.

Polacy mają marzenia. O prawdzie, o silnej Polsce, nie klęczącej przed silniejszymi.

Polacy nie chcą rządu, który ciągle mówi że nic nie może, że za nic nie odpowiada.

Marzenia Polaków mogą się spełnić, marzenia muszą się spełnić.

Nie ma biednych państw czy krajów, są tylko źle rządzone.

Potrzeba więcej gospodarności.

Marzenia Polaków się spełnią, zwyciężymy.

Rząd Prawa i Sprawiedliwości zaspokoi ich aspiracje.

Przed nami praca dla zwycięstwa, dla Polaków, zasługują na to.

Dziękuję.

Żegnam.

To w Centrum Informacyjnym PiS (w sktócie C.I.P.)rozdają ulotki z takim tekstem?

A są tam obrazki, jakieś brzozy, trumny, samoloty?

A są tam obrazki, jakieś brzozy, trumny, samoloty?

W sumie dużo prawdy, a do tego nie trzeba obrazków. Chyba, że kolega do czegoś potrzebuje, to jest np. google.

W sumie dużo prawdy, a do tego nie trzeba obrazków. Chyba, że kolega do czegoś potrzebuje, to jest np. google.

To znaczy, że kolega też taką ulotkę ma?

Znudzony poseł Hofman wykombinował coś na poziomie naszego 747:

Hofman: Chłopy wyjechały ze wsi i im odbiło.

Poseł, który, komentując piosenkę wyborczą PSL, powiedział: "z PSL-em to jest tak, że te chłopy wyjechali ze swoich miasteczek, wsi, trafili do Warszawy - zdziczeli, zbaranieli: tańczą, śpiewają, głosują za ustawami np. (...) za związkami partnerskimi; chłopy wyjechały ze wsi i kompletnie im odbiło"

Ukryta Zawartość

Smak i kultura w czystej postaci.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.