Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Słucham jej rozmów z gośćmi zaproszonymi do studia. Dla mnie jest to typowa propagandzistka, miernota o zachowaniu bazarowej handlary.

madra, wywarzona przypominajaca seksiscie millerowi jak sie konczy, to czeba wiedziec ....kiedy.i z kim.I ze nie zawsze mozna z lepperem.

PiSklak się odezwał :-)

To w końcu jak to jest z tym wyprzedzaniem na przejściu i podwójnej ciągłej - jak zagłosuję na Prezesa to będzie na to pozwalał?

mlb

Kto mnie zbanował w temacie jasnowidzenia?

Znam się na astrologii, nie rozumiem tej decyzji.

ale ty przeca nie masz takich problemow numerek. stad twoja wielka wiedza. Z braku piniedzy siedzisz w domu i ..czuwasz.

Siedzę w domu, ponieważ odbywam rehabilitację po ciężkim urazie narządu ruchu.

Ciężko trenuję, 3-6 godzin dziennie.

Poważne zagadnienia dotyczące finansów państwa pozostają nietknięte w przestrzeni publicznej.

To niech Szydło ruszy dupsko i niech wybierze się na debatę.

Jestem Europejczykiem.

To w końcu jak to jest z tym wyprzedzaniem na przejściu i podwójnej ciągłej

Przecież gonili go tajniacy z TVN to musiał uciekać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kto mnie zbanował w temacie jasnowidzenia?

Skoro masz te nadzwyczajne umiejętności, dlaczego pytasz?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Odebrałeś mi resztki nadziei. A już myślałem że to element kampanii wyborczej i zapowiedź zmian w Kodeksie Drogowym.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

a od kiedy glowa to narzad...ruchu.

Jeśli ktoś ma tylko głowę.

mulsie, słoik ci się stłukł?

Odebrałeś mi resztki nadziei. A już myślałem że to element kampanii wyborczej i zapowiedź zmian w Kodeksie Drogowym.

Piratom drogowym mówimy NIE!:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A od czego miał ochronę?

I tak to właśnie wygląda przestrzeganie prawa przez prezesa Prawa i Sprawiedliwości.

Jestem Europejczykiem.

A już myślałem że to element kampanii wyborczej i zapowiedź zmian w Kodeksie Drogowym.

Po takie elementy to do PO trzeba zadzwonić, pochodzić, lobbować trochę, złapać kontakt partnerski z którymś z "Rychów"...nie potrzebnie zwątpiłeś...za wcześnie.

Trwa wojna, ludzie jej nie widzą, bo zajęci są zakupami, których i tak robią coraz mniej.

czas na prezesa w sklepie,może tym razem niech reklamuje polską sieć "Piotr i Paweł"

A od czego miał ochronę?

Jakby zaczęli strzelać albo lać po ryjach agentów TVN to dopiero byłaby afera i udawane oburzenie ze strony PO i ich partnerów w związku..

Piratom drogowym mówimy NIE!:)

Po co tak ostro. Nie zauważasz niewykorzystanego potencjału społecznego. A Prezes zauważa. Dlatego jest Prezesem. Kibole, piraci drogowi... A przy okazji, gdy jakiś czas temu Prezes był osobiście na zakupach - czy ktoś policzył stan puszek z karmą dla kotów?

Jakby zaczęli strzelać albo lać po ryjach agentów TVN to dopiero byłaby afera i udawane oburzenie ze strony PO i ich partnerów w związku..

więc prezes może 140 w zabudowanym i wyprzedzać na ciągłej linii a rycho ,zdzicho muszą prawo przestrzegać ?

Porządne koty tego gówna nie jedzą.

Koty - oczywiście że nie jedzą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.