Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Widać, słychać i czuć, bez zaglądania.

Kaczka ante portas, pakujcie sie już, bo może być za późno. Granice będą zamknięte minutę po zwycięstwie PIS-u!

Tak powiadają Izraelici z Polityki i GW.

Niewygodnie płynąć do Szwecji pontonem, w dodatku z Luxmanami :)

Nie takie rzeczy przeżyłem.

Nigdzie się nie wybiorę.

Mnie tu dobrze z Luxmanami :)

wladz

Spokojna Twoja

Nawet jak PiS wygra, to jest jeszcze "prezydent" ze swoimi "interpretacjami konstytucji", jest "trybunał konstytucyjny", "sąd najwyższy", całe galaktyki możliwości aby przekuć ewentualną porażkę w sukces.

Wczoraj Tomasz Lis rozbił się w Warszawie, nawet nie korzystając nie tylko z żadnego samolotu,>>>> cienzko bylo przezywac te przypominane niesympatyczne historie kurduplowi.Mysle raxczej ze Lis sie nie rozbił... ale kurdupel nie wystartował. rozmowa glupiego ktory wie ze nic nie powie, bo nic nie wie.Normalnie każdego szlag trafi.ja bym dal w morde ale to jezd zdaje sie niezgodne ze sztukom.

wladz

Spokojna Twoja

Nawet jak PiS wygra, to jest jeszcze "prezydent" ze swoimi "interpretacjami konstytucji", jest "trybunał konstytucyjny", "sąd najwyższy", całe galaktyki możliwości aby przekuć ewentualną porażkę w sukces.

widzisz ile nowych miejsc pracy czeka.Wystarczy wygrana prezesa i 747 rządzi

Kolego Filut, czy mogę prosić o przetłumaczenie nieczytelnego wpisu Kolegi wladza?

Kolega jest expertem, a nie jest to kość DAC.

Przyzwyczaiłeś się, że prezesa musi tłumaczyć ktoś inny, rozumiem.

Prezes nie jest w stanie sam siebie przetłumaczyć.

Ale tu spróbuj zapytać poprostu kolegę wladza.

Myślę, że jest znacząco zdolniejszy od prezesa i będzie łopatologicznie umiał wytłumaczyć to, czego nie rozumiesz.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wczoraj Tomasz Lis rozbił się w Warszawie, nawet nie korzystając nie tylko z żadnego samolotu,>>>> cienzko bylo przezywac te przypominane niesympatyczne historie kurduplowi.Mysle raxczej ze Lis sie nie rozbił... ale kurdupel nie wystartował. rozmowa glupiego ktory wie ze nic nie powie, bo nic nie wie.Normalnie każdego szlag trafi.ja bym dal w morde ale to jezd zdaje sie niezgodne ze sztukom.

Na tym ostatnim Lis za bardzo się skupił. Widać było nawet w telewizorze jak bardzo chce mu się w mordę mniejszemu przywalić.

Przyzwyczaiłeś się, że prezesa musi tłumaczyć ktoś inny, rozumiem.

Prezes nie jest w stanie sam siebie przetłumaczyć.

Ale tu spróbuj zapytać poprostu kolegę wladza.

Myślę, że jest znacząco zdolniejszy od prezesa i będzie łopatologicznie umiał wytłumaczyć to, czego nie rozumiesz.

Prezes jako jednostka o cechach demiurgicznych nie mówi tak po prostu, jak jakiś zwykły śmiertelnik.

On głosi prawdy lub wieszczy. Dlatego rozmowa Prezesa z dziennikarzem wygląda tak a nie inaczej bo obydwaj poruszają się na różnych płaszczyznach. Dziennikarz pyta o rzeczy przyziemne i banalne (jak np. kto będzie ministrem) a Prezes nie ma głowy do takich pierdół. Prezes porusza się na płaszczyznach wyższych o kilka poziomów. Gry Lis mozolnie walczy z prozą życia Prezes operuje znakami, metaznakami i kodami semiotycznymi.

Bo nie z tego jest on świata!

Jestem Europejczykiem.

W piątek o ósmej rano opluje Kaczkę w TOKFMie i wypłacze się na łonie Żakowskiego czy innej Paradowskiej

Myślisz, że aż do piątku będzie nosić w sobie ten "bul" ?

Będzie go pielęgnować tyle czasu?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W piątek o ósmej rano opluje Kaczkę w TOKFMie i wypłacze się na łonie Żakowskiego czy innej Paradowskiej

>>>Prezes operuje znakami, metaznakami i kodami semiotycznymi.

Dobre!

Lis operuje za to, kodami semickimi :)

Nie wielu już rozumie słowotok wypluwany przez Lisa. Nawet on sam już nie pamięta pod koniec, co powiedział na początku i o co w ogóle mu chodziło. Sam potrafi modulować fale dźwiękowe od - do wiadomości. Taki to barok odstawia.

Prezes porusza się na płaszczyznach wyższych o kilka poziomów. Gry Lis mozolnie walczy z prozą życia Prezes operuje znakami, metaznakami i kodami semiotycznymi.

Dziennikarz jest od tego by wywiad nie dotyczył tylko dupy maryny, choćby była przyziemna jak GW w kiosku.

Wiedząc o takiej czy innej przypadłości rozmówcy powinien zacząć z jego poziomu i sprowadzać go na ziemię.

Lis tego nie potrafi dlatego pozostał przyziemiony ciężarem rozumowania prezesa.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>>>Prezes operuje znakami, metaznakami i kodami semiotycznymi.

Całkiem na poważnie piszę więc spręż się i podciągnij poziom.

Żeby dać dobry przykład cytacik:

"Określenie kodów i ich „tracking” (czyli znalezienie tendencji zmian, jakim podlegają) jest kluczem do sukcesu tak analizy naukowej, jak i marketingowej. Kody, jak ludzie, rodzą się, dojrzewają i starzeją. Zdaniem semiotyków, ten kto zna takie prawidłowości, wie więcej o odbiorcach niż oni sami o sobie. Ktoś kiedyś powiedział: „Powiedzcie mi jakie macie sny a sprzedam wam nawet Adolfa Hitlera!”."

U nas rynek nie wypracował jeszcze tak bogatej oferty i (na szczęście) jest tylko "dupowata" wersja wodza ;-).

Lekturę polecam ale na spokojnie, wieczorkiem i ze szklaneczką w dłoni (o muzyce nie wspomnę):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

U nas rynek nie wypracował jeszcze tak bogatej oferty i jest tylko "dupowata" wersja wodza

Jak nie, jak tak - jeszcze bardziej dupowaty wódz TUSK.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tusk jest politykiem,prezes mitomanem

Tusk potrafi logicznie ,konkretnie odpowiedzieć na pytanie,prezes ma poważne problemy z mówieniem więcej od wiem ale nie powiem

Dziennikarz (...) Wiedząc o takiej czy innej przypadłości rozmówcy powinien zacząć z jego poziomu i sprowadzać go na ziemię.

Lis tego nie potrafi dlatego pozostał przyziemiony ciężarem rozumowania prezesa.

Mam dziś dzień dobroci dla PiS więc nie będę się nad kolegą znęcał tylko zauważę, że napisałem to kilka wpisów wcześniej tylko bez partyjnego popiardywania.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.