Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma się czym podniecać - Palikot, Mister Świński Łeb nie ma nic do zaproponowania.

Będzie zdejmował przez 4 lata krzyż.

Na dodatej WSZYSTKO już wiesz, jak będzie. Podobnie jak głosiłeś tę wygraną PiS w wyborach :)

Jak gupek jakiś.

Nie piłem wódki, tylko zacny bimber własnej produkcji.

Paliokota wykreowali durnie pokroju Dżamba i Mulsa. Na to nie miałem wpływu.

Palikot to wydmuszka, którą cieszą się idioci.

idioci dzielą się na rozsądnych i głupich.Nie wiem czy Jaro_747 ale na pewno muls nie oddał krzyżyka Palikotowi.Ja tak i jest lepiej niż przypuszczałem...mocno po bandzie a dopiero reklama przed filmem.

Pewnie dojdzie jesli wczesniej ciołki z PO, matołki z Palikoterii oraz trwacze z PSL nie rozpieprzą kraj w puch marny.

mocno po bandzie

Jak na bandę przystało.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Bartuś, to nie szkaluję ja tu Hofmana tylko TY szkalujesz Środę. Widzisz rzeczywistość? Dociera?

oj oj

odezwał sie przedstawiciel nieposzlakowanej kultury ,

nie szkaluje tylko wyrażam swoja opinie o jej pogladach jest osoba publiczna i mam do tego prawo

szkalujecie Wy mówiąc np. o kaczyńskim kurdupel

choc z drugiej strony czego oczekwiac od kogos kto dyskutuje o dokumentach których nigdy nie czytał

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Ciekawe jak skynek daje radę pić drugi dzień?

A co do głosowania to owszem, w wyborach do Sejmu głosowałem na Ruch Palikota. Po lekturze wpisów bartusia, xniwaxa i 747 przejrzałem na oczy i stwierdziłem że głosowanie na PO to byłaby zbrodnia na naszym dzielnym narodzie.

Jestem Europejczykiem.

Po lekturze wpisów bartusia, xniwaxa i 747 przejrzałem na oczy i stwierdziłem że głosowanie na PO to byłaby zbrodnia na naszym dzielnym narodzie.

Trzeba było ratować SLD miałbyś to samo ale bez ryja i gumowego penisa.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wladz - nie broń przegranych spraw - Pslikot to idiota, który nie ma nic do zaproponowania.

Ciebie traktuję jako poważnego oponenta, nie kretyna.

Może jednak mlb by zdjął bana z dziadkawłodka?

twoja przegrana moim zwycięstwem.Tobie nic nie zaoferuje,wręcz już zabrał wyobrażenie o społeczeństwie w którym żyjesz.Na chwilę przed ogłoszeniem wyników spodziewałeś się geja i transseksualną posłankę w sejmie.

Nie bardzo rozumiem o co wam chodzi. W kółko narzekacie na PO, śmiejecie się z Napieralskiego a jak pojawiają się nowe partie to nic, dalej popieracie stare kółko wzajemnej adoracji.Dlaczego PJN miał taki kiepski wynik? Przecież to taki PiS dla ludzi inteligentnych. Czyżby na prawicy już nie było nikogo kto oparłby się bełkotowi Prezesa?

Jestem Europejczykiem.

Zagłosowałeś na Świński Łeb z ch*jem w ręce - byłeś trzeźwy?

skynek oddałem głos na Ruch Palikota w osobie Piotr "Już dawno trawki nie paliłem" Bauć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

nie szkaluje tylko wyrażam swoja opinie o jej pogladach jest osoba publiczna i mam do tego prawo

szkalujecie Wy mówiąc np. o kaczyńskim kurdupel

choc z drugiej strony czego oczekwiac od kogos kto dyskutuje o dokumentach których nigdy nie czytał

A wy, Bartuś to kto? Bo ja to ja.

Nie dziel świata na JA i WY, to może więcj dotrzeżesz. Czy ja wyzywam Kaczyńskiego od kurdupli? Ty natomiast Środę od idiotów. Nie chwytasz różnicy?

Kogo jeszcze mi zaaplikujesz, by ukryć swoje nieobyczajne zachowanie. Zresztą, czy czyjeś chamstwo w jakimkolwiek stopniu usprawiedliwia własne?

Jak się wytwarza samemu wypaczony obraz rzeczywistości to i wypaczone będą oczekiwania.

Ten krzyż powinniśmy zawiesić sobie na łbie, jeśli nie chcemy zalewu muzułmańskich najeźców.

Poważnie. Ja mam zonę, dziecko i wnuka w Kanadzie, ale jestem zadziwiony, tz. poprawnością polityczną.

My tego nie dożyjemy, ale nasza cywilizacja jest chrześcijańska - czy jakiemuś idiocie mulsowi się to podoba czy nie. Robimy teraz następną rewolucję francuską - skutki będą opłakane.

No i nasz skynek wylądował w okopach św. Trójcy.

Jestem Europejczykiem.

Ten krzyż powinniśmy zawiesić sobie na łbie, jeśli nie chcemy zalewu muzułmańskich najeźców.

Poważnie. Ja mam zonę, dziecko i wnuka w Kanadzie, ale jestem zadziwiony, tz. poprawnością polityczną.

My tego nie dożyjemy, ale nasza cywilizacja jest chrześcijańska - czy jakiemuś idiocie mulsowi się to podoba czy nie. Robimy teraz następną rewolucję francuską - skutki będą opłakane.

on zawiesił dwa krzyże

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ty natomiast Środę od idiotów

daj cytat

Rewolucja francuska ma swój duży wkłąd w kulturę europejską, czy się komu podoba czy nie.

rewolucja francuska to ludobójstwo a jej wkładem sa systemy totalitarne .

Od rewolucji francuskiej zaczał się upadek europy jako światowego hegemona.

widze ze jest dobrze.zaluje tylko ze nie glosowalem jednak na Palikota.Nie podziewalem sie ze bedzie az tak dobrze.przez Polske plynie fala piany,prawdziwe tsunami.jak ja to lubiem.wychodza z nor szczury i zajace i robiom...slupka.

bartus a od krzyza zacznie sie upadek chrzescijanskiego hegemona...i dobze.

rewolucyja byla przeciwientwem religii i uswiadomila ludziom ze mozna umrzec...wolnym.

Coraz zabawniej się robi. Żeby wam tylko jakieś żyłki nie popękały z tego podniecenia. Biednemu skynkowi już się wzrok mąci (że o rozumie nie wspomnę :-) ).

P.S.

Już teraz widać że warto było głosować na Palikota. Jak tak dalej pójdzie w następnych wyborach będzie miał 15%.

Jestem Europejczykiem.

rewolucyja byla przeciwientwem religii i uswiadomila ludziom ze mozna umrzec...wolnym.

fajnie zaakcentowałes to "umrzeć"

skynek to jezd dobra partia bo tak mowiom nawet w europie.I to widac tu mimo tylu nieszczesc jak na jedna kadencje.Cudow nie zrobi, bo to nie ten system.Ze strachu przed kaczynskim prezydentem i prezesem siadla na dupie i przespala pare spraw.reszte dolozyl wielki nasz prezydent swietej pamieci.Zaden rzad nie zrobi tego co obiecywal, wiec obiecywanki do zyci sobie wlozyc trzeba.KIERUNEK i mozliwosci sa wazne i to znacznie poprawil Palikot.Okreslil kierunek i poprawil mozliwosci.Wygrana picu to bylby dol wielki jak palac kultury i dupa klempy.

oni wszyjscy chiba z rozpaczy.swiat im sie zawalil a prezes...olał.nie mowie- oszukał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.