Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Naprawdę co poniektórym rozum się mąci. I pytam po raz kolejny: od czego???

Skoro Palikot niczego realnego jeszcze nie zrobił to widocznie zmienił coś w sferze świadomości. Czyżby zbliżał się koniec społeczeństwa baranów prowadzonych przez czarnych pasterzy?

Jestem Europejczykiem.

Wolę to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Szef klubu PiS Mariusz Błaszczak i rzecznik partii Adam Hofman krytykują europosła Tadeusza Cymańskiego za jego wypowiedź o porażce wyborczej PiS. Cymański jest zaskoczony. - Krytyczny głos to nie atak - podkreśla w rozmowie. Z nieoficjalnych informacji wynika, że w PiS powstaje właśnie lista parlamentarzystów, którzy w czasie kampanii wyborczej nie konsultowali swoich wypowiedzi medialnych z rzecznikiem partii.

Ukryta Zawartość

No jak on mógł wielkie zwycięstwo prezesa tak nazwać?!

Powinien biedak szkolić się w wątku polityka i uczyć od lepszych jak się co w PiSie nazywa.

Do lochu z nim!

Błaszczak jest preześny do wyrzygania.

"Jak dodał, Cymański powinien raczej dbać o to, żeby środowisko, do którego należy, zyskiwało poparcie, a tymczasem "kreuje fakty, co nie służy pozycji PiS, tylko jej szkodzi". - Mam wrażenie, że to, że jest częściej w Brukseli niż w Warszawie, wpływa na jego ocenę sytuacji. Ona nie jest oceną adekwatną do tego, co się dzieje w PiS - powiedział Błaszczak."

Fakt, patrząc z dystansu, porażka.

Patrząc z PiSowego srajdołka, zwycięstwo i zaplanowany wynik.

Ukryta Zawartość

skynek dedykuję wielki hicior

Ukryta Zawartość

i z mniej sympatycznym tekstem ,za to w odpowiednim stanie

Ukryta Zawartość

i znowu pisiory dostały kopa ,tylko 6 raz pod rzad ,moze tak kopnac PREZESA skoro taki nieudacznik i znow przegrywa...nawet moher w rydzykowym berecie nie pomógł

ziobro zrobi porzadek z tym kaczynskim...juz czas .A kaczysnki niech sie zajmie swoim kotem i nie pier**li cos na temat lepszego jutra dla rodziny...a moze jego rodzina to kot i skarpetka na pieniadze...-czyli Polska naszych marzen.szkoda ze dalej jest starym kawalerem ,mogł sie ozenic ze szczypinską w koncu dwie paskudy by się dobrały i były by na pozomie dennego PISu

pis= Podzielimy i Skłocimy..albo Prezes i Słózba....typu dno blaszczak ,albo gówniarz hoffman zyd wierutny na usługach zyda prezesa...

moze wiec zarozumiały ,przegrany prezes niech sie nie osmiesza i ustapi miejsca młodym tak jak obiewcywał kłamliwy oszust!

Jak ma go zastąpić Ziebro to lepiej niech zostanie, ten młody karierowicz jest o wiele bardziej szkodliwy dla kraju.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Miller nowym szefem SLD, zwyciężył w starciu z Kaliszem.

Czyli wraca koncepcja partii opartej o post-PZPRowskie korzenie i Kalisz nie potrafił stanąć temu na drodze. Czeka nas zapewne rozłam w SLD - ale nie jestem znowu przekonany że nastąpi masowy exodus do Palikota - to jednak inna koncepcja, nie do końca lewicowa. Raczej nowe ugrupowanie, może zalążek nowej lewicy.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Jutro o godzinie 11.00 jeden z posłów, którzy nie akceptują wyboru Leszka Millera na szefa klubu SLD, przejdzie do Ruchu Palikota - zapowiedział w "Kropce nad I" w TVN24 Janusz Palikot. Leszek Miller, pytany o to w programie "Rozmowa Rymanowskiego", powiedział, że "jest poseł, który ma poważne problemy". - To nie jest dla nas wielkie zaskoczenie - mówił Miller. W odpowiedzi na pytanie, czy chodzi o posła Sławomira Kopycińskiego Miller "nie potwierdził, nie zaprzeczył".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W temacie lewicy expertem jest diediszkawolodia ale na jego opinię trzeba poczekać bo jakijś nadpoprawnościiwy mod go zbanował.

kalisz to wydmuszlka o zbyt prawicowych pogladach.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W temacie lewicy expertem jest diediszkawolodia ale na jego opinię trzeba poczekać bo jakijś nadpoprawnościiwy mod go zbanował.

kalisz to wydmuszlka o zbyt prawicowych pogladach.

Jak na prawicowego konserwatystę Skynek zachowuje się naprawdę po chamsku i nic, natomiast zbanowali naszego szczerego komunistę dziadkawłodka. Chyba czas dołączyć do oburzonych i wyjść na ulicę.

Jestem Europejczykiem.

Jak na prawicowego konserwatystę Skynek zachowuje się naprawdę po chamsku

w imieniu prawicowych konserwatystow dziekuje ci za komplement :]

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

a tu cos od lewicowych

Jaką rolę dla Ruchu Palikota spełnia Jerzy Urban? - pytała Monika Olejnik. - Doradczą, wspierającą, orzeźwiającą dla polskiej sceny politycznej, wprowadzającą świeżą myśl dotyczącą świeckości państwa, nowoczesności - mówił Biedroń.

za duzo papla :]

"słowa Lecha Wałęsy dla Onetu. Były prezydent powiedział: "Palikot ściągnie krzyż w Sejmie po moim trupie". - Ja bym nie chciał, żeby Lech Wałęsa umierał. On jest politykiem konserwatywnym, nosił w klapie marynarki Matkę Boską - powiedział Biedroń."

Co miał wać "mniejszość" na myśli? Jesli trzeba to niech umiera bo jest konsewatywny i nosił w klapie wizerunek Matki Boskiej, czy poprostu tak mniejszosciowo dobrze mu życzy?

Czyżby w do historii naszego parlametaryzmu dołączył kolejny debil, tym razem spod znaku palikoterii?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Co miał wać "mniejszość" na myśli? Jesli trzeba to niech umiera bo jest konsewatywny i nosił w klapie wizerunek Matki Boskiej, czy poprostu tak mniejszosciowo dobrze mu życzy?

Czyżby w do historii naszego parlametaryzmu dołączył kolejny debil, tym razem spod znaku palikoterii?

Jakoś w głowie ci się nie mieści, że będąc samemu politykiem antyklerykalnym można mówić z szacunkiem o polityku chadeckim, jakim jest Wałęsa. I na tym właśnie polega tolerancja. Wałęsa od zawsze opowiada się jako wierzący i praktykujący katolik, ale nie popiera narzucania doktryny katolickiej siłą wszystkim (mówił o tym m. in. w trakcie sławetnych zadym na Krakowskim Przedm.)

Tu akurat Biedroń wypowiedział się z klasą, deklarując właściwie rozumiany pluralizm światopoglądów i idei. Wprawdzie, jako początkujący i niedoświadczony polityk nie ma szczególnej wprawy w eleganckim wysławianiu się, ale sens jest jasny.

Ale, jak się domyślam, ty sam chciałbyś nawracać na katolicyzm choćby ogniem i mieczem, gdyby ci pozwolili, w imię "wielkiej Polski katolickiej".

Co miał wać "mniejszość" na myśli?

Jeżeli nie zrozumiałeś wypowiedzi Biedronia to co właściwie komentujesz. Swoje własne hipotezy?

Jestem Europejczykiem.

Jeżeli nie zrozumiałeś wypowiedzi Biedronia to co właściwie komentujesz. Swoje własne hipotezy?

Rozumiem, że delikatnie rzecz ujmując brak szacunku dla poglądów innych niż biedroniowe leży u podstaw tolerancji, którą sobie palikociarze wycierają organ bzdurno-wypustowy. Hipotezy? Gdzie i w którym miejscu widzisz choć jedną?

Jeśli komentujesz coś to najpierw przeczytaj, a nie komentuj tylko dlatego, ze to ja albo ktos inny pisze i ma inny pogląd na to się dzieje w polityce.

Biedroń to kompromitacja tez i poglądów 'RUCHu Palikota" jeśli sa prawdziwe.

Jesli tak nie jest to oczywiście pozostaje słowo idiota bez kompromitacji ale tylko dlatego, ze samoą kompromitacją jest "polityk" i do tego debil.

Do człeka Biedronia nic nie mam ale do osoby publicznej, która będzie miała mozliwośc wpływania pośrednio na życie innych mówie stanowcze NIE.

Biedroń to kompromitacja tez i poglądów 'RUCHu Palikota" jeśli sa prawdziwe.

ale co to za polityk , którego trzeba tłumaczyc co on miał na mysli

Rozumiem, że delikatnie rzecz ujmując brak szacunku dla poglądów innych niż biedroniowe leży u podstaw tolerancji, którą sobie palikociarze wycierają organ bzdurno-wypustowy. Hipotezy? Gdzie i w którym miejscu widzisz choć jedną?

A wiesz chociaż co konkretnie powiedział Biedroń??? Nie wydaje mi się. Posługujesz się cytatem który nie jest dokładny.

Są politycy którzy zakładają u słuchaczy jakąś inteligencję. Jeżeli akurat w twoim przypadku się mylą to rzeczywiście jest problem, pytanie tylko czyj?

Jestem Europejczykiem.

Są politycy którzy zakładają u słuchaczy jakąś inteligencję. Jeżeli akurat w twoim przypadku się mylą to rzeczywiście jest problem, pytanie tylko cz

a, jasne

tak samo przykładamy do Kaczyńskiego, on zakłada ,że masz jakąś inteligencje ale sie myli ?

czy to tylko tak jest w przypadku twoich ulubieńców ?

Posługujesz się cytatem który nie jest dokładny.

W którym miejscu? Mnie zarzucasz manipulację, czy ukochanemu przez pełowców onetowi?

W tym momencie nie wiem kogo bronisz? Idioty Biedronia, czy zależnych mediów?

Są politycy którzy zakładają u słuchaczy jakąś inteligencję

"Są poltycy...inteligencję" = Biedroń, Jaro kpisz, czy udajesz?

Jeśli jeszcze taką opinię wyrazisz o np Leszczyńskim to bardzo przepraszam ale ja ciebie w ogóle nie zrozumiem.

Fakt być może jestem za głupi aby zrozumieć takie debilizmy chyba, że to nowy poziom inteligencji wśród nowych parlamentarzystów palikoterii.

W przeciwieństwie do nachalnych PiSSowskich propagandzistów zadałem sobie trud i posłuchałem rozmowy z Biedroniem. Pomiędzy zdaniem "Ja bym nie chciał, żeby Lech Wałęsa umierał." a zdaniem "On jest politykiem konserwatywnym, nosił w klapie marynarki Matkę Boską" jest jeszcze pominięte pytanie Olejnik oraz zdanie Biedronia (że Wałęsa jest bardzo ważnym symbolem).

Mimo standardowego podpuszczania przez Olejnik Biedroń wypowiada się całkiem rozsądnie i sensownie (za wyjątkiem wiedzy o Sejmie :-)).

Jeżeli uważacie że jest inaczej to proszę o jakiś konkretny cytat bo na razie wali od was nieświeżą propagandą.

Jestem Europejczykiem.

amoze byc swieza.czy gej moze mowic madrze zachodzi pytanie.odpowiedz zawsze aktualna.Od bartusia..zawsze.

>>>zawsze bartus... kurdupel.Jeszce rok PO- trwa wyjasnianie.

amoze byc swieza.czy gej moze mowic madrze zachodzi pytanie.odpowiedz zawsze aktualna.Od bartusia..zawsze.

masz problem ,że facet jest gejem że go według tego opisujesz ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.